Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Estrofemi kalp atışı duyulur duyulmaz kesti. Fitile şuan devam ediyorum benimde pruluton iğneyi kesti puanlık bir sıkıntı yaşamadım normalde iğne günü bugün ama vurulmadım cuma günü de fitili de kesecek sanırım

Siz de lekelenmeler uzun sürmüştü değil mi yanlış bilmiyorsam. Bende bıraktım da acaba bitene kadar kutu kullansam mı dedim progestanı

Merhaba canım ense kalınlığına çok erken bakmış senin doktor endişelenme bence normalde 11.haftayla 14.hafta arasında bakılıyo.estrofemi doktorum bana kese görününce bıraktırfı progestanın iğnesini kullanıyodum onuda 10.hafta bıraktık.kramplar o haftalarda çok fazla oluyo ilerledikçe daha azalıcak

Estrofemi 8.haftada kestirdi progestan bi ara kanama oldu sabah 2 akşam 2 kullanıyodum 11+4 te gittim sabah 1 akşam 1 düşürdü haftada 1 de progestan iğne var zaten bırakcaz da biraz daha devam et bakalım dedi sadece bi sonraki kontrolüm 14+4 te ozaman bıraktırır artık sanırım

Bugün ilk defa iğneyi bıraktım fakat demin pembe lekelenmem oldu doktora yazdım hemen gözlemle artma oluyorsa vurdur yok olmuyor azalıyorsa vurdurma dedi benim peşimi bırakmadı lekelenmeler

Haftaya perşembe kontrolüm var kızlar tam 14 haftalık olmuş olucaz inşallah.kontrol yaklaştıkça okadar stresli oluyorumki herşey yolundamı sağlığı yerindemi diye şimdi yüne o stres aldı beni
O stres bende de oluyor görene kadar tansiyonum filan çıkıyor Maşallah sen baya 3 ayı da devirmişsin artık herşey güzel olur umarım gelince bize de haber ver
Bugün ilk defa iğneyi bıraktım fakat demin pembe lekelenmem oldu doktora yazdım hemen gözlemle artma oluyorsa vurdur yok olmuyor azalıyorsa vurdurma dedi benim peşimi bırakmadı lekelenmeler
naptın canım varmı bi sıkıntı bu neden oluyomuş hala neredeyse 3 ay bitecek? Bazıları 9 ay lekeleniyor öyle mi olacakki bu durum sebep te belli değil dimi

Kızlar ara ara vajinamda batma oluyor varmı sizde de böyle bişey biraz araştırdım bağlardan rahim genişlediğinden filan yazıyor da ne bileyim insan da korkuyor bazen vajinaya bazen de bacağımla vajinamın kesiştiği kısma saniyelik batma oluyor

Banada bazen oluyo öyle canım bebek büyüyp rahim genişlediği için olan bişeymiş

Kesildi canım hiç bilmiyorum neden oldu iğne yapmadan kesildi çok şükür ama. Neden olduğunu bilemiyoruz inşllah 9 ay devam etmez biter lekelenme beni çok strese sokuyor

Kesildi canım hiç bilmiyorum neden oldu iğne yapmadan kesildi çok şükür ama. Neden olduğunu bilemiyoruz inşllah 9 ay devam etmez biter lekelenme beni çok strese sokuyor
Valla hala lekelenme geldiğini duymak beni bile strese sokuyor burda rahat nefes alamıyoruz Allah’ın izniyle 9 ay böyle olmaz inşallah kanama alanı filanda yok neyin nesi bu hala hiç anlam veremedim

Canim gecmis olsun,ne durumdasın kesildi mi,doktor kanama alanı yok dediyse içini ferah tutmaya çalış evet stresli bir durum ama sen canını sıktıkça bebege yansıyor

Canım dün gece yatarken aklıma geldin Acaba plasentanın yerinden kaynaklı olabilir mi bu minik kanamalar lekelenmeler başka bi topikte öyle bişey yazmışlar sen geldin aklıma plasenta gebelik ilerledikçe yukarı çıkarmış aşağıda olunca böyle lekelenmeler olabilirmiş ama onda da sorun yoksa acaba psikolojik mi hani çok fazla yaşayıp bezdiğin için iğne ilaç bırakma gününde tamda böyle olması bide yanlış hatırlamıyosam ikinci kez oluyor bu durum psikolojik mi diye düşündürüyor geldi mi gelcek mi filan derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…