- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.621
Ultrasona göre de değişiyor çok minikken görünmeyebilir benim doktor da ondan beyin kemiklerinden hiç bahsetmedi galiba küçük görünmez daha diye sen yine kötü düşünme içini ferah tut bugun gidince de bana da haber verBana Haftaya yine gel daha küçük mesanesini beyin kemiklerini göremiyorum haftaya yeniden bakalım gelmişken ense kalınlığına yeniden bakalım dedi
Şimdi çıktım devlet doktorundan amann Ya Doktorumu öpüp başıma koyacağım bu nasıl bir yerdi böyleUltrasona göre de değişiyor çok minikken görünmeyebilir benim doktor da ondan beyin kemiklerinden hiç bahsetmedi galiba küçük görünmez daha diye sen yine kötü düşünme içini ferah tut bugun gidince de bana da haber ver
Benimde bugun 12+0 11+6 dedi zaten ölçümü pek incelemeden yaptı güvenmedim senin yine 5 dk sürmüş benim 2-3 dk anca sürdü onunda ilk dakikası telefonu çaldı bi gitti baktı geldiŞimdi çıktım devlet doktorundan amann Ya Doktorumu öpüp başıma koyacağım bu nasıl bir yerdi böyle5 dakika sürdü muayene 11+5 çıktı 1.6 çıktı ense kalınlığı herşeyi iyi dedi organlarına falan bakmadı zaten. İkili test mecburu dedi mecburen yaptırdım yarında detaylı ultrason için randevu alacağım.22. Hafta için
Maşallah canım çok çok sevindim.detaylı için devlettenmi randevu aldın benimde haftaya kontrolüm var bakalım detaylı için bişey diycekmiŞimdi çıktım devlet doktorundan amann Ya Doktorumu öpüp başıma koyacağım bu nasıl bir yerdi böyle5 dakika sürdü muayene 11+5 çıktı 1.6 çıktı ense kalınlığı herşeyi iyi dedi organlarına falan bakmadı zaten. İkili test mecburu dedi mecburen yaptırdım yarında detaylı ultrason için randevu alacağım.22. Hafta için
Evet ancak randevu alırsın dedi 5. Ay içinBenimde bugun 12+0 11+6 dedi zaten ölçümü pek incelemeden yaptı güvenmedim senin yine 5 dk sürmüş benim 2-3 dk anca sürdü onunda ilk dakikası telefonu çaldı bi gitti baktı geldiense kalınlığı baya iyi çıkmış burda zaten kendi doktorunun ölçümüde riskli değil bence güzel bi değerde ense kalınlığı. Detaylı ultrason için şimdiden mi randevu alacakmışız
Evet canım özelde 950 dediler oyüzden ben de devletten aldım ikili testi de yaptı inşllah birşey çıkmazMaşallah canım çok çok sevindim.detaylı için devlettenmi randevu aldın benimde haftaya kontrolüm var bakalım detaylı için bişey diycekmi
Çıkmaz ondada biley Allah’ın izniyle.kaç günde çıkıyomuş ikilinin sonucuEvet canım özelde 950 dediler oyüzden ben de devletten aldım ikili testi de yaptı inşllah birşey çıkmaz
10 günde çıkıyormuş canımÇıkmaz ondada biley Allah’ın izniyle.kaç günde çıkıyomuş ikilinin sonucu
Valla işimiz iş ya 24 ocağa Ege üniversitesi hastanesinden randevu aldım bari oraya gidip gelirim napayım devlet kontrolündeEvet ancak randevu alırsın dedi 5. Ay için
Bende dün gittim doktora 9+0 normalde fakat ultrasonda 9+4 çıktı. Bana da bu hafta ense kalınlığına normalde bakılmaz ama 1.4 mm biraz sınırda gibi dedi . 11. hafta tekrar bakalım dedi. O kadar endişeliyim ki ne kadar zor bir süreçmiş yarabbim. Bu değer azalır mı acaba veya sabit kalır mı bende çok endişeliyim.Canım Bugün randevun vardı devlet hastanesine nasıl geçti ne dedi doktor Kızlar birde benim ense kalınlığı 2mm çıkmış çok mu yüksek kafayı yicem Bugün yeniden kontrolüm var ama akşam 18.40 da birde devlet hastanesinde ki doktor ölçsün bakalım o nediyecek
1.4 benimde öyle çıktı nesi sınırmış hafta erken diye ondan kaynaklı mı öyle dedi 2 haftaya nekadar yükselir ki bazı doktorlar insanın içine barutu bırakıp çekiliyor geçsin 2 hafta evhamla umurlarında değil. İçini kalbini hiç bozma Allah’ın izniyle kötü bişey olmazBende dün gittim doktora 9+0 normalde fakat ultrasonda 9+4 çıktı. Bana da bu hafta ense kalınlığına normalde bakılmaz ama 1.4 mm biraz sınırda gibi dedi . 11. hafta tekrar bakalım dedi. O kadar endişeliyim ki ne kadar zor bir süreçmiş yarabbim. Bu değer azalır mı acaba veya sabit kalır mı bende çok endişeliyim.
Ya vallahi sorma 9. hafta için bu fazla demek istedi aslında. Normalde bu hafta bakılmaz bu değere dedi . Madem öyle neden bakıp söyledi. Bir de o kadar uzun süre baktı ki o demese ben sorucaktım ne oldu hocam neye bu kadar baktınız diye. Kıpır kıpır oynuyordu içerde onları falan söylemedi bombayı bıraktı kucağıma gitti1.4 benimde öyle çıktı nesi sınırmış hafta erken diye ondan kaynaklı mı öyle dedi 2 haftaya nekadar yükselir ki bazı doktorlar insanın içine barutu bırakıp çekiliyor geçsin 2 hafta evhamla umurlarında değil. İçini kalbini hiç bozma Allah’ın izniyle kötü bişey olmaz
Mesleki deformasyondan bazı doktorlar gaddarlaşmış. Bakılmıcaksa bakma söyleme ozaman en fazla 11.haftada söyler kan verir bir hafta onu bekler yine rahatlarsın çok kızdım doktoruna kötü bişey yoksa bile 2 haftayı insanın burnundan getiriyor Allah’ın izniyle kötü bişey yokturYa vallahi sorma 9. hafta için bu fazla demek istedi aslında. Normalde bu hafta bakılmaz bu değere dedi . Madem öyle neden bakıp söyledi. Bir de o kadar uzun süre baktı ki o demese ben sorucaktım ne oldu hocam neye bu kadar baktınız diye. Kıpır kıpır oynuyordu içerde onları falan söylemedi bombayı bıraktı kucağıma gitti
Bide 9.haftada bebeğe benziyomuydu ben 8 de gittim katlandığından kaçtığından mı nedir hiçte bebeğe benzemiyorduYa vallahi sorma 9. hafta için bu fazla demek istedi aslında. Normalde bu hafta bakılmaz bu değere dedi . Madem öyle neden bakıp söyledi. Bir de o kadar uzun süre baktı ki o demese ben sorucaktım ne oldu hocam neye bu kadar baktınız diye. Kıpır kıpır oynuyordu içerde onları falan söylemedi bombayı bıraktı kucağıma gitti
Canım çok erken bakmış doktorun. Hiç takılma benim 11. Haftada 2 mm çıktı başka doktorda 1.6 çıktı ölçümle de alakalı cuma tekrar var banada tekrar bakacağını söyledi ense kalınlığa insan bir korkmuyor değil ama doktor ense kalınlığı normal çıktı. Dedi ama tekrar ölçüm almak istedi bu. Ne perhiz bu ne lahana turşusuBende dün gittim doktora 9+0 normalde fakat ultrasonda 9+4 çıktı. Bana da bu hafta ense kalınlığına normalde bakılmaz ama 1.4 mm biraz sınırda gibi dedi . 11. hafta tekrar bakalım dedi. O kadar endişeliyim ki ne kadar zor bir süreçmiş yarabbim. Bu değer azalır mı acaba veya sabit kalır mı bende çok endişeliyim.
8. Haftada et parçası gibiydi 9. Haftada eller ayaklar hepsi belirgindi benim bebek gibiydi ama ensesi tam belli olmaz demişti doktor banaBide 9.haftada bebeğe benziyomuydu ben 8 de gittim katlandığından kaçtığından mı nedir hiçte bebeğe benzemiyordu
Valla baya bebeğe benziyordu eli kolu baya oynuyordu. Hatta dedim ki hocam oynuyor mu ben mi öyle görüyorum dedim evet oynuyor dedi, baya yakınlaştırdı görüntüyü ölçmek için ense kalınlığını bende öyle farkedebildim.Bide 9.haftada bebeğe benziyomuydu ben 8 de gittim katlandığından kaçtığından mı nedir hiçte bebeğe benzemiyordu
Vallahi 8.haftada benimde et parçası gibiydi 10.haftada gittim ozaman bebeğe benziyordu anca hiçte ölçüme filan almadılar bakmadılar yani ense filan8. Haftada et parçası gibiydi 9. Haftada eller ayaklar hepsi belirgindi benim bebek gibiydi ama ensesi tam belli olmaz demişti doktor bana
bencede siyah incinin dediği gibi 9.hafta ölçülecek olsa bütün doktorlar ölçerdi biraz gereksiz evham yaptırmış doktorun şimdi için rahat edecekse perinatoloğa git dicem o bile bakmaz ki bu haftada ense kalınlığınaValla baya bebeğe benziyordu eli kolu baya oynuyordu. Hatta dedim ki hocam oynuyor mu ben mi öyle görüyorum dedim evet oynuyor dedi, baya yakınlaştırdı görüntüyü ölçmek için ense kalınlığını bende öyle farkedebildim.
Evet işte anlamsız şu an başka bir yere gitmem. Bir de kızlar birşey soracağım. Estrofem ve progestan fitil kullanıyordum. Dün kestik siz de kullandınız mı kullandıysanız ne zaman kestiniz. Bugün hafif kramplarım oluyor daVallahi 8.haftada benimde et parçası gibiydi 10.haftada gittim ozaman bebeğe benziyordu anca hiçte ölçüme filan almadılar bakmadılar yani ense filan
bencede siyah incinin dediği gibi 9.hafta ölçülecek olsa bütün doktorlar ölçerdi biraz gereksiz evham yaptırmış doktorun şimdi için rahat edecekse perinatoloğa git dicem o bile bakmaz ki bu haftada ense kalınlığına
Merhaba canım herşey yolunda mı nasılsın?Bende bıraktım canım