- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.601
YaaBenim bugun 14/7 çıktı daha önce de birkez 13/6 çıkmıştı bugun tansiyon ilacına başlattı bu durum baya canımı sıktı
Bana ilk 13/6 çıktığında tuzu kes peyniri zeytini yıkayarak ye filan demişti bu sefer gidişte 14 çıktıYaabenimde geçen kontrolde 13/6 çıkmıştı öyle sınırda değil önemli değil demişti bakalım bu sefer kaç çıkıcak
Olabilir canım stresten benimde ultrasona girmeden bakıyolarBana ilk 13/6 çıktığında tuzu kes peyniri zeytini yıkayarak ye filan demişti bu sefer gidişte 14 çıktıAma gün içinde normal zamanda evde ölçüyorum 14 çıkmıyor oraya gidince daha ultrasona sokmadan ölçüm yapıyorlar iyide stresliyim ben yani önce bebeği görseydim öyle olunca yüksek çıkıyor
İşte ozamanda stresten ekstra yüksek çıkıyo Allah yardım etsin artık umarım daha fazla çıkmazOlabilir canım stresten benimde ultrasona girmeden bakıyolar
Benim bakmıyorlarKızlar bide tansiyonlarınız nasıl ölçülüyormu
Ben henüz hiç kilo almadım midem yeni yeni düzeliyo tam anlmıylada açılmadı iştahımBenim bakmıyorlarçünkü ben düşük tansiyonlu bir insanım normalim 10/6 benimki de düşüyor sürekli 9/6 8/5 oluyor ama doktor hamilelikte düşük tansiyon istediğimiz şey dedi. ilk bir kere baktılar sonra bir daha bakmadılar düşük olduğu için mi bir de kilo aldınız mı ben gebelikten önce diyet yapıyordum 69 SAN 62 ye kadar düşmüştüm. Sonra tüp bebek ilaçlarına başlayınca 1,5 kilo almıştım 63,5 ile hamile kaldım şimdi 65 im çok mu aldım ben ya normalde bana almaman gerekiyor diyip duruyor doktor elimde değil yemeden duramıyorum çok acıkıyorum
Ah ne güzel yaaBen henüz hiç kilo almadım midem yeni yeni düzeliyo tam anlmıylada açılmadı iştahım
Normalde bende de düşük tansiyon sorunu var normalde hep düşüktür doktorada söyledim dün hiç anlamıyorum aslında düşük tansiyon sorunum vardı benim diye gebelikte tansiyon bazılarına vurur bazılarına dokunmaz dedi.Benim bakmıyorlarçünkü ben düşük tansiyonlu bir insanım normalim 10/6 benimki de düşüyor sürekli 9/6 8/5 oluyor ama doktor hamilelikte düşük tansiyon istediğimiz şey dedi. ilk bir kere baktılar sonra bir daha bakmadılar düşük olduğu için mi bir de kilo aldınız mı ben gebelikten önce diyet yapıyordum 69 SAN 62 ye kadar düşmüştüm. Sonra tüp bebek ilaçlarına başlayınca 1,5 kilo almıştım 63,5 ile hamile kaldım şimdi 65 im çok mu aldım ben ya normalde bana almaman gerekiyor diyip duruyor doktor elimde değil yemeden duramıyorum çok acıkıyorum
Ah ah arkadaşım aynen benimde. Bu Arada nub tepesinde cevap verdi miNormalde bende de düşük tansiyon sorunu var normalde hep düşüktür doktorada söyledim dün hiç anlamıyorum aslında düşük tansiyon sorunum vardı benim diye gebelikte tansiyon bazılarına vurur bazılarına dokunmaz dedi.Bende ilaçlara başlayıp transfer boyunca yattım sonra kanamadan dolayı da baya yattım o ara zaten bi 3 kilo aldım pozitiften sonra 12 hafta da toplam 2.5 kilo aldım doktor da kilo alma diyo ama bazen doymama hissi geliyor sürekli yiyesim var kilo zaten hep dertti başıma hala dert
Cinsiyeti tutturmusumAh ah arkadaşım aynen benimde. Bu Arada nub tepesinde cevap verdi mi
Yok beni görmezden geliyorAh ah arkadaşım aynen benimde. Bu Arada nub tepesinde cevap verdi mi
Ya ben sanki orda bir pipi gördümYok beni görmezden geliyorşuan bacak arası böyle boş o aradaki beyazlık bilgisayarın ok u videodan çektim zor anlaşılabilir.
Aaa çok doğru siz ilk boş kesemde sadece kesenin fotoğrafı ile bana kız demiştiniz tebrik ediyorumCinsiyeti tutturmusumrabbim saglicakla kavustursun
Ay öyle mi dersin heyecanlandım kafamda deli sorular öğrensemde öyle sevsem kızım yada oğlum diye böyle çok muallakta kaldımYa ben sanki orda bir pipi gördüm
Ay öyle mi dersin heyecanlandım kafamda deli sorular öğrensemde öyle sevsem kızım yada oğlum diye böyle çok muallakta kaldım
Canım Bugün randevun vardı devlet hastanesine nasıl geçti ne dedi doktor Kızlar birde benim ense kalınlığı 2mm çıkmış çok mu yüksek kafayı yicem Bugün yeniden kontrolüm var ama akşam 18.40 da birde devlet hastanesinde ki doktor ölçsün bakalım o nediyecekAy öyle mi dersin heyecanlandım kafamda deli sorular öğrensemde öyle sevsem kızım yada oğlum diye böyle çok muallakta kaldım
Gittim canım eve yakın diye tercih etmiştim pandemiden dolayı doğum yapılamıyor burda ben yine kontrollerini yaparım istersen ama doğum yapılan bi hastaneye gitsen daha iyi olur geç olunca almıyorlar filan dedi. Bi baktı ultrasonda kağıt filan vermedi istersen telefondan Çek dedi ense kalınlığı ölçmedi sadece kalp atış hızına baktı söylemedi gayet iyi dedi okadar benimde sormak ölçtürmek aklıma gelmedi. Ense kalınlığı için doktor 2.5 ve üstü sıkıntılı demişti bazı doktorlar 3 üstüne sıkıntılı diyor ama geneli 2 değildir zaten en kalın yerini ölçmüştür kendi doktorun mu ölçüm yapmıştı? Bence bi sıkıntı yoktur 2 deCanım Bugün randevun vardı devlet hastanesine nasıl geçti ne dedi doktor Kızlar birde benim ense kalınlığı 2mm çıkmış çok mu yüksek kafayı yicem Bugün yeniden kontrolüm var ama akşam 18.40 da birde devlet hastanesinde ki doktor ölçsün bakalım o nediyecek
Canım 2,5ve üstü riskli diye biliyorum seninki gayet normal bence içini ferah tutCanım Bugün randevun vardı devlet hastanesine nasıl geçti ne dedi doktor Kızlar birde benim ense kalınlığı 2mm çıkmış çok mu yüksek kafayı yicem Bugün yeniden kontrolüm var ama akşam 18.40 da birde devlet hastanesinde ki doktor ölçsün bakalım o nediyecek
Evet canım kendi doktorum yapmıştı 2 mm dedi. Birde mesanesini göremedi acaba diyorum transfere göre daha 11+0 dı gittiğimde ultrosonda 11+4 çökmüştüm fakat. Acaba erken oyüzden mi göremedi sonuç olarak bu cuma yine çağırdı hepsine tekrar bakmak için insan bir tedirgin olmuyor değilGittim canım eve yakın diye tercih etmiştim pandemiden dolayı doğum yapılamıyor burda ben yine kontrollerini yaparım istersen ama doğum yapılan bi hastaneye gitsen daha iyi olur geç olunca almıyorlar filan dedi. Bi baktı ultrasonda kağıt filan vermedi istersen telefondan Çek dedi ense kalınlığı ölçmedi sadece kalp atış hızına baktı söylemedi gayet iyi dedi okadar benimde sormak ölçtürmek aklıma gelmedi. Ense kalınlığı için doktor 2.5 ve üstü sıkıntılı demişti bazı doktorlar 3 üstüne sıkıntılı diyor ama geneli 2 değildir zaten en kalın yerini ölçmüştür kendi doktorun mu ölçüm yapmıştı? Bence bi sıkıntı yoktur 2 de
ay canım inşllah şimdi Bugün doğum evine randevu. Var bakalı. Orada kaç çıkacak dualarınızı. Eksik etmeyinCanım 2,5ve üstü riskli diye biliyorum seninki gayet normal bence içini ferah tut
Canım erken diye çıkmamıştır o ultrasonda bebek ölçümleri birebir doğru değil bazen erken bazen ilerde çıkıyor. Benim biliyorsun hep geriden geliyordu daha anca bu hafta günü gününe uyumlandı bende bişey göremedim de mesane böbrekler yeni oluşuyor filan dedi doktor daha varmıydı yokmuydu gördü mü görmedi mi bilmiyorum sadece okadar söyledi göstermedi deEvet canım kendi doktorum yapmıştı 2 mm dedi. Birde mesanesini göremedi acaba diyorum transfere göre daha 11+0 dı gittiğimde ultrosonda 11+4 çökmüştüm fakat. Acaba erken oyüzden mi göremedi sonuç olarak bu cuma yine çağırdı hepsine tekrar bakmak için insan bir tedirgin olmuyor değil
ay canım inşllah şimdi Bugün doğum evine randevu. Var bakalı. Orada kaç çıkacak dualarınızı. Eksik etmeyin
Bana Haftaya yine gel daha küçük mesanesini beyin kemiklerini göremiyorum haftaya yeniden bakalım gelmişken ense kalınlığına yeniden bakalım dediCanım erken diye çıkmamıştır o ultrasonda bebek ölçümleri birebir doğru değil bazen erken bazen ilerde çıkıyor. Benim biliyorsun hep geriden geliyordu daha anca bu hafta günü gününe uyumlandı bende bişey göremedim de mesane böbrekler yeni oluşuyor filan dedi doktor daha varmıydı yokmuydu gördü mü görmedi mi bilmiyorum sadece okadar söyledi göstermedi de