-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.581
Saglikla gel guzel kiz,gözünüz aydın olsun canim ,diger türlü nelere baktı vitamin kan hapi gibi ilaclara basladimiKızlar kızımmm oluyor
Ayyy topikte bi kızımız bi oğlumuz mu oldu şimdi eşitlendi durum çok sevindim ya öğrendiğine ense kalınlığı filan nasılmışKızlar kızımmm oluyor
Ayy maşallahh canım ilk kızımızda belli oldu sağlıkla gelsin inşallahKızlar kızımmm oluyor
Masallah ne kadar guzel büyümüş,hersey yolunda gitsinde,vitaminlerde sifa olsun ikinizedeKızlar herkes haber beklediği için giremedim yazamadım 11+4 çıktı 1 gün önde çıktı yine burun kemiği görüldü ense kalınlığı iyi çıktı sadece küçük olduğu için beyin kemiklerini iyi göremedi onun için haftaya tekrar çağırdı inşllah Ordan birşey çıkmaz iğneyi bıraktırdı fitille haftaya kadar tekrar devam Et dedi haftaya onuda bıraktıra bilir folik asiti bıraktırdı. vitaminlere başladık ocean d vitamini ve balık yağı başlattı Kısaca böyle Kızlar kızçemin fotoğrafını koyayım teyzeleri vitaminlerinde fotoğrafını attım
Amin canım. İnşllah şimdi tek derdim sağlıklı olsun başka hiç bir emelim yok rabbim. Yavruma sağlık versinMasallah ne kadar guzel büyümüş,hersey yolunda gitsinde,vitaminlerde sifa olsun ikinizede
Maşallah canım.fetal dnada cinsiyetide belli olucakKızlar bende geldimcinsiyet öğrenemedik doktor söylemedi bu haftada belli olmaz bacak arası şimdi baksan boş kız derler buna ama daha anca oluşacak dedi bana sorarsanız kız o kız ilaçlar aynen devam benim birtek iğne haftada 1 e çıktı 3 hafta sonra belki onuda keser. Ense kalınlığı 1.4 çıktı şükür oda iyi. Fetal DNA testi için kan verdim 15 güne çıkarmış sonuç 2 Li test yaptırmadım o yüzden. Bizim bebişte bu teyzeleri
Evet öyleymiş doktora söylüyolarmış cinsiyeti istenmeyen cinsiyet olursa sıkıntılı durum yaşanmasın diye bize bilgi vermiyorlarmış. Ay dedim ne istenmeyen cinsiyeti zaten tüp bebek zorla bulmuşuz bide ilk çocuk cinsiyeti ne farkeder siz söyleyin bana da dedim ya umarım söylerler olmadı doktordan duyarızMaşallah canım.fetal dnada cinsiyetide belli olucak
Cok şükür senden de iyi haber geldiKızlar bende geldimcinsiyet öğrenemedik doktor söylemedi bu haftada belli olmaz bacak arası şimdi baksan boş kız derler buna ama daha anca oluşacak dedi bana sorarsanız kız o kız ilaçlar aynen devam benim birtek iğne haftada 1 e çıktı 3 hafta sonra belki onuda keser. Ense kalınlığı 1.4 çıktı şükür oda iyi. Fetal DNA testi için kan verdim 15 güne çıkarmış sonuç 2 Li test yaptırmadım o yüzden. Bizim bebişte bu teyzeleri
Çok şükür canım hayırlısı artık bide test sonucu iyi çıkarsa Allah’ın izniyle içim baya rahatlıcakCok şükür senden de iyi haber geldi
Canım şuan kafa kafaya aynı gidiyoruz seninle. Benimde 11+4 buda tam adet tarihimle uyumlu hale gelmiş oldu başta 2.kese çıkınca bir iki gün gerileme vardı şimdi tam uyumlanmış şükür.Kızlar herkes haber beklediği için giremedim yazamadım 11+4 çıktı 1 gün önde çıktı yine burun kemiği görüldü ense kalınlığı iyi çıktı sadece küçük olduğu için beyin kemiklerini iyi göremedi onun için haftaya tekrar çağırdı inşllah Ordan birşey çıkmaz iğneyi bıraktırdı fitille haftaya kadar tekrar devam Et dedi haftaya onuda bıraktıra bilir folik asiti bıraktırdı. vitaminlere başladık ocean d vitamini ve balık yağı başlattı Kısaca böyle Kızlar kızçemin fotoğrafını koyayım teyzeleri vitaminlerinde fotoğrafını attım
Evet canım sağlık bakanlığı yasaklamış banada doktorum söyledi cinsiyeti doktoruna bildiriyolarEvet öyleymiş doktora söylüyolarmış cinsiyeti istenmeyen cinsiyet olursa sıkıntılı durum yaşanmasın diye bize bilgi vermiyorlarmış. Ay dedim ne istenmeyen cinsiyeti zaten tüp bebek zorla bulmuşuz bide ilk çocuk cinsiyeti ne farkeder siz söyleyin bana da dedim ya umarım söylerler olmadı doktordan duyarız
Bugun tahminde bile bulunmadı öyle de ketum bi adam ama heralde testten sonra söyler yani okadar da şaapmaz diye umut ediyorumEvet canım sağlık bakanlığı yasaklamış banada doktorum söyledi cinsiyeti doktoruna bildiriyolar
Canım dediğim grupta paylaş görüntüyü ikra diye bir arkadaşa yorumluyor nub tepesine göre benim 10 haftalık olanda bile BildiKızlar bende geldimcinsiyet öğrenemedik doktor söylemedi bu haftada belli olmaz bacak arası şimdi baksan boş kız derler buna ama daha anca oluşacak dedi bana sorarsanız kız o kız ilaçlar aynen devam benim birtek iğne haftada 1 e çıktı 3 hafta sonra belki onuda keser. Ense kalınlığı 1.4 çıktı şükür oda iyi. Fetal DNA testi için kan verdim 15 güne çıkarmış sonuç 2 Li test yaptırmadım o yüzden. Bizim bebişte bu teyzeleri
Paylaştım bana cevap vermediCanım dediğim grupta paylaş görüntüyü ikra diye bir arkadaşa yorumluyor nub tepesine göre benim 10 haftalık olanda bile BildiGözün Aydın
Belli bir süre sonra veriyor canımPaylaştım bana cevap vermedi
Benimkini kontrole gittiğimde ölçüyolarKızlar bide tansiyonlarınız nasıl ölçülüyormu
Benim bugun 14/7 çıktı daha önce de birkez 13/6 çıkmıştı bugun tansiyon ilacına başlattı bu durum baya canımı sıktıBenimkini kontrole gittiğimde ölçüyolar