- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.561
Doktor gerekli görürse fetal DNA yaptırırım ben. Ben benim doktora en son 8.haftada gittim ya bilgi vermedi şuna bakcaz buna bakcaz sonraki gelişinde diye. Ense kalınlığı ölçülüyorda burun kemiğinide ölçüyolarmı sadece oluşmuş mu diye mi bakıyorlarCanım doktorşar ikili testi anlatacağım ben sana dedi eğer istersen yaparız istemezsen yapmayız dedi asıl ense kalınlığı ve nazal burun kemiği için çağırdı beni cuma zaten. asıl bakacağı şeyler onlar. Cinsiyet ikinci plandaFetal DNA geçen sene 2600 dü dolar arttı rahat 4000 falan olmuştur. Ben yaptırmayacağım her türlü yaptırmayacağım fetal DNA kesin sonuç veriyor bu pahalı olduğu için sana bırakıyorlar
Birşey çıkmaz Allahın izniyle canım güzel haberlerini bekliyorız burdaAynen öyleinşllah yarın gösterirler birde beni bir telaş aldı şimdi ense kalınlığı falan bakılacak ya rabbim sağlık verdin yavrularımıza inşllah
Aynen canım burın kemiği oluşmuşmu diye bakıyolar bide ense kalınlığına ben fetal dna yaptırdık ama kontrole gittiğimde ona bakıcak yineDoktor gerekli görürse fetal DNA yaptırırım ben. Ben benim doktora en son 8.haftada gittim ya bilgi vermedi şuna bakcaz buna bakcaz sonraki gelişinde diye. Ense kalınlığı ölçülüyorda burun kemiğinide ölçüyolarmı sadece oluşmuş mu diye mi bakıyorlar
Senin kontrol ne zaman. Hadi hayırlısı hepimiz güzel haberlerle dönelimAynen canım burın kemiği oluşmuşmu diye bakıyolar bide ense kalınlığına ben fetal dna yaptırdık ama kontrole gittiğimde ona bakıcak yine
Amin canım inşallhSenin kontrol ne zaman. Hadi hayırlısı hepimiz güzel haberlerle dönelim
2 hafta sonra iyice büyümüş olurAmin canım inşallhBen bugün tam 12 haftalığım iki hafta sonra randevum 14haftalık olunca
Evet en son 10 haftalıkken gördük orda bile baya büyümüştü şimdi nasıl biley görücez heycanlıyız çok valla2 hafta sonra iyice büyümüş olurhadi hayırlısı inşallah
Ben kendi doktoruma en son 8 haftalıkken gitmiştim ama arada kaçamak yapıp başka doktora 10. Haftada da gittimEvet en son 10 haftalıkken gördük orda bile baya büyümüştü şimdi nasıl biley görücez heycanlıyız çok valla
Canım birsürü sayfa çıktı hangisi acaba
Canım attığım o yazıya tıklayınca açılıyor yazının üstüne tıklaCanım birsürü sayfa çıktı hangisi acaba
Paylaştım bakalım ne diycekler gerçi benimkide 10.hafta ultrasonu ondan sonra hiç daha gitmedim henüzCanım attığım o yazıya tıklayınca açılıyor yazının üstüne tıkla
Maşallah çok sevindim kesin olarak mı söyledi yoksa tahmini mi 12. Haftada belli olmuş hemen ne güzel :))Kızlar kızımmm oluyor
Yüzde 90 kız dediMaşallah çok sevindim kesin olarak mı söyledi yoksa tahmini mi 12. Haftada belli olmuş hemen ne güzel :))
Maşallah Maşallah tebrik ederim:))Yüzde 90 kız dedi
hep erkek hissettim Çin takviminde de erkek çıkıyordu ama kızım hepimizi utandırdıMaşallah Maşallah tebrik ederim:))
Bizimde 10. Haftamız dolmak üzere inşallah 2 hafta sonra randevum var o zaman bizimde belli olma ihtimali var. Birde ben hep erkek bebek erken belli olur sanıyordum değilmiş demekki hepsi sağlıkla gelsin
Ay evet bizdede durum aynı hep erkekmiş gibi algı oluştu dur bakalım ne olacak ☺☺hep erkek hissettim Çin takviminde de erkek çıkıyordu ama kızım hepimizi utandırdı
Ya ne güzelYüzde 90 kız dedi