Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ayyy ilk çocuk ya cinsiyet çok farketmez ama erkek olsa mı diye düşünmeden edemiyorum şimdi sen diğer teorileri çürütünce bi an heveslendim çin takvimine güvenirsem erkek beklerim

Ayyy ilk çocuk ya cinsiyet çok farketmez ama erkek olsa mı diye düşünmeden edemiyorum şimdi sen diğer teorileri çürütünce bi an heveslendim çin takvimine güvenirsem erkek beklerim
Bende aynı düşünüyorum. Tabiki cinsiyet ayırt edecek lüksümüz yok sağlıklı olmaları önemli olan ama bende bir erkeğe kaymıyor değilim tabiki kuzu. Olursa asla üzülmem oda benim meleğim

Bende aynı düşünüyorum. Tabiki cinsiyet ayırt edecek lüksümüz yok sağlıklı olmaları önemli olan ama bende bir erkeğe kaymıyor değilim tabiki kuzu. Olursa asla üzülmem oda benim meleğim
Tabi canım kız olursa pabucum dama atılacağını bildiğimden ona bile şimdiden kendimi hazırladım Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze versin gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin

Kizlar birde maya takvimi varmış birde ona bakarmısınız diger baktiklarinizla uyumlu cikacak mi ,benim is biraz karışık çünkü kızımla ayni ay dondurulmuş embriyo oldugu icin neye bakacağımı kestiremiyorum aradan iki yil gecti,o yuzden dok ağzından çıkacak kelimeye bakacagiz,sizin minnoslar neye gore cikacak merakla bekliycez,

baktım şimdi döllenme tarihine göre ve transfer tarihine görene kız ççıkıyor
Canim bence bizim isler karışık hic onlara bakma neden, siz dedikten sonra baktım size yazayım simdi.Ben 34 yasinda subat ayinda embriyolar donduruldu,Nisan ayinda transfer olmustum,o yasima gore Subat erkek Nisan kız,simdiki yaşım 37 Kasımda transfer ona gorede erkek,yani karışık.Cumayi bekleyeceğiz

Hahahah bencede çok karışık

Cuma randevun kaçta benim 9.40 bende 11+3 olacağım bakalım söyleyecek mi pazartesi 11+6 ama pazartesi devlet hastanesi ya hiç sanmıyorum bu orda söylemezler

Neden devlet hastanesinden de randevu aldınız?
Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum bu arada, aramızda bir gün var. Bir yandan değişmem gerekir mi diye yeni doktor da bakıyorum ama kafam karışık. 11+1 bugün.

Benimde 29 Temmuz 2020 döllendi 1ağustosta da dondurulmuş olabilir ekim 2021 son adet kasım 2021 transfer ben şimdi neye bakıcam

Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum bu arada, aramızda bir gün var. Bir yandan değişmem gerekir mi diye yeni doktor da bakıyorum ama kafam karışık. 11+1 bugün.
Bende devlette de kaydım olsun diye arada kontrollere gidip gelcem ama hala tüp bebek doktoruma gidiyorum doğum yapabileceğim uygun hastanede başka doktor arayışındayım bende bi süre daha tüp bebek doktoruna gider sonra yeni doktora geçiş yaparım diye düşünüyo

Nasıl yardımcı oldu hemde nasıl

Eklentiler

• 7008955B-D28A-4949-ABD3-02FEF0976D31.png
    213,1 KB · Görüntüleme: 20
canım tüp bebek doktrumdan memnun değildim yani hiç birşey anlatmıyor konulmuyor rahatlatmıyor birşey olduğunda oluşmamış bir bebek düşük olabilir bunda panik yapmaya gerek yok gibi konuştu. Hepten sinirlendim. Belki doğru ama ne psikoloji yaşıyoruz. Farkında bile değil sonuç olarak özel doktorumu bu nedenle değiştirdim şansım olmadığı için ona gitmiştim hamile kalır kalmaz değiştim devlete sıra almamın sebebi teyzemin kızıda tüp bebek tüp bebekler bazı durumlarda riskli gebelik geçebiliyor. Detaylı ultrason falan özelde çok pahalı ayrıca o nedenle dedim devlette de kaydım olsun birşey olduğunda gittğinde kaydın yoksa ilgilenmiyorlar biizim burada. O nedenle devlete de kayıt açtırdım
Gunaydin canim. Sen ne siklikta kontrole gidiyosun? Benim doktor 1 ay sonra gel dedi. 1 ay nasil dayanicam, hersey yolunda gidicekmi diye endiseliyim. 1 ayin dolmasina 3 hafta kaldi.
Günaydın canım benim her hafta 5. Haftadan itibaren her hafta lekelenme yaşadığım için korkup her hafta gittik. Allah kimseye yaşatmasında 1 ayda bir git hiç önemli değil. Bizi sonki gidişimizden 9 gğn sonra kontrole çağırdı burun ve Ense kalınlığını ve ikili test için onlar için çağırınca 11+3 olacağım madem dedim cinsiyetide söylermisiniz gösterirse %51 ihtimalle diye söylerim kesin 17. Haftada söyleyebilirim dedi bend kabul dedim gösterirse söyleyecek göstermezse söylemeyecek ama göstermezse 2 hafta sonra yeniden giderim cinsiyet için dayanamam

Erkeğe daha emin olabiliyokar çıkıntı olduğu için kız olunca tam görmeden bişey söylemek istemiyolar heralde

Vallahi bakmadım takvim kalmadı rus çin japon daha bulduğum ne varsa merak ettim vallahi yarın ola hayır ola belki artık
Ahahah bende de böyle çıktı bu
hayattaki şansımız yani başka ihtimal olmadığından zaten %50 kız %50 erkek bunu takvime bakmadan da söylerdik

Aynen öyle inşllah yarın gösterirler birde beni bir telaş aldı şimdi ense kalınlığı falan bakılacak ya rabbim sağlık verdin yavrularımıza inşllah

Aynen öyle inşllah yarın gösterirler birde beni bir telaş aldı şimdi ense kalınlığı falan bakılacak ya rabbim sağlık verdin yavrularımıza inşllah
Amin onuda yarın bakarlar mı acaba sonuçta 12 hafta içindeyiz dimi. Bide testlerle alakalı ne dicek onu da merak ediyorum fetal DNA mı önerir 2 Li test mi oda var şimdi Allah’ın izniyle hayırlı haberler alalım sağlıkla

Canım doktorşar ikili testi anlatacağım ben sana dedi eğer istersen yaparız istemezsen yapmayız dedi asıl ense kalınlığı ve nazal burun kemiği için çağırdı beni cuma zaten. asıl bakacağı şeyler onlar. Cinsiyet ikinci planda Fetal DNA geçen sene 2600 dü dolar arttı rahat 4000 falan olmuştur. Ben yaptırmayacağım her türlü yaptırmayacağım fetal DNA kesin sonuç veriyor bu pahalı olduğu için sana bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…