Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet canım randevularımız aynı seninle cuma günü ne kadarşok olacaksın son ultrasona göre. Burada ramzi teorisine göre ve Çin takvimine göre benim erkek çıkıyor bakalım tutacak mı
Son gittiğim doktor ultrasonuna göre 11+5 olmam gerek cuma günü ne çıkar artık bilmiyorum benim ramzi teorisine göre kız Çin takvimine göre erkek bide bi teori daha varmış annenin genleri 3 senede bir babanın genleri 4 senede bir yenilenirmiş doğum tarihine göre mesela 1985 doğumlu bi anne 1988-1991 şeklinde genler yenilenirmiş babanında 1985-1989-1993 şeklinde yenilenirmiş hamile kalınan yıl hangisine denk geliyorsa onun genleri ağır basar o cinsiyet olurmuş. E bizim yumurta toplanma ve döllenme 2020 de oldu o yıla göre ikimizinde genleri yenilenmiş öyle bariz karışık benim durum hiç bi teoriye uymuyor

Böyle olursa ee bizim 1992 ikimizin de 2021 de yenilenMemiş oluyor öyle olunca ne oluyor

Çin takvimine göre döllenme zamanını mı alıyorsun yoksa rahme yerleştiği zamanı mı benim her ikisinde de erkek çöküyor Çin takvimine göre temmuzda döllendi temmuzda erkek kasımda yerleşti kasımda erkek

Benimde karnım seyiriyo canım erkek olduğunu öprendik bakalım seninkisi kızmı erkekmi

Bana vajinal ultrasonda erkek demiştiniz karından olanda kız aynen sağlıklı olsunlarda bizim olsunlar

Böyle olursa ee bizim 1992 ikimizin de 2021 de yenilenMemiş oluyor öyle olunca ne oluyor
İşte o teori hakkında bilgim okadar devamı yok ama sanırım 2021e en yakın en son kimin yenilenmişse o oluyodu burda kadınlar kulübünde paylaşmışlar bende ordan gördüm
döllenmeye göre de son adete göre de yerleştiği zamana göre de hep erkek çıkıyor diğer teorilerde kız çıkıyor hangisi doğru acaba

Eşim 2020 demeli onun ki benim ki 2019 neyse. Ama Çin takvimi diyorlar çok tutuyormuş bakalım

Benim hepsinde tüm teorilerde erkek çıkıyor Kızm olursa tüm teoriler çöp
Bide ilk ultrasonlarda kesenin şekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlardı ya valla benim teoriler karmakarışık çıktığından hangisine uyarsa modundayım ama sende hepsi erkek diyor kız çıkarsa bu teorilere olan inancım sarsılacak hadi hayırlısı cuma ola hayır ola belki tahminde bulunur doktorlar

HeH bak o teori yalan çünkü görümcemin fasülye gibi ilk ultrason resmî. Ve bebek kız

Cuma randevun kaçta benim 9.40 bende 11+3 olacağım bakalım söyleyecek mi pazartesi 11+6 ama pazartesi devlet hastanesi ya hiç sanmıyorum bu orda söylemezler
Cuma 13:30 randevum sen benden önce öğrencen tahminde bulunursa Cuma sorcam söylemezse ptesi devlette bidaha sorcam rasgele boşlukta olan bi doktora randevu aldım hiç bilmiyorum iyimi kötümü umarım iyi bi doktorla karşılaşırım
HeH bak o teori yalan çünkü görümcemin fasülye gibi ilk ultrason resmî. Ve bebek kız
benimde fasulye gibi kız mı çıkar dersin

Benim kesede hep fasulye gibiydi

Benim yuvarlak bak tek burda kız çıktı eğe kızı. Olursa birtek bu tutmuş olur ama görümcemin ki fasülye gibi. Eltiminki yuvarlak ikisinin de kızı oldu Ramzi teorisine göre de erkekti görümcemin ama kız oldu işte birazcık tutma ihtimali düşük şeylet bunlar yoruma dayandığı için kişiden kişiye değişebilir Çin takvimi net ama mesela onda kız çıktı ikisininde kısı oldu bakalım Çin takvimine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…