- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.521
Son gittiğim doktor ultrasonuna göre 11+5 olmam gerek cuma günü ne çıkar artık bilmiyorumEvet canım randevularımız aynı seninle cuma günü ne kadarşok olacaksın son ultrasona göre. Burada ramzi teorisine göre ve Çin takvimine göre benim erkek çıkıyor bakalım tutacak mı
Böyle olursa ee bizim 1992 ikimizin de 2021 de yenilenMemiş oluyor öyle olunca ne oluyorSon gittiğim doktor ultrasonuna göre 11+5 olmam gerek cuma günü ne çıkar artık bilmiyorumbenim ramzi teorisine göre kız Çin takvimine göre erkek bide bi teori daha varmış annenin genleri 3 senede bir babanın genleri 4 senede bir yenilenirmiş doğum tarihine göre mesela 1985 doğumlu bi anne 1988-1991 şeklinde genler yenilenirmiş babanında 1985-1989-1993 şeklinde yenilenirmiş hamile kalınan yıl hangisine denk geliyorsa onun genleri ağır basar o cinsiyet olurmuş. E bizim yumurta toplanma ve döllenme 2020 de oldu o yıla göre ikimizinde genleri yenilenmiş öyle bariz karışık benim durum hiç bi teoriye uymuyor
Çin takvimine göre döllenme zamanını mı alıyorsun yoksa rahme yerleştiği zamanı mı benim her ikisinde de erkek çöküyor Çin takvimine göre temmuzda döllendi temmuzda erkek kasımda yerleşti kasımda erkekSon gittiğim doktor ultrasonuna göre 11+5 olmam gerek cuma günü ne çıkar artık bilmiyorumbenim ramzi teorisine göre kız Çin takvimine göre erkek bide bi teori daha varmış annenin genleri 3 senede bir babanın genleri 4 senede bir yenilenirmiş doğum tarihine göre mesela 1985 doğumlu bi anne 1988-1991 şeklinde genler yenilenirmiş babanında 1985-1989-1993 şeklinde yenilenirmiş hamile kalınan yıl hangisine denk geliyorsa onun genleri ağır basar o cinsiyet olurmuş. E bizim yumurta toplanma ve döllenme 2020 de oldu o yıla göre ikimizinde genleri yenilenmiş öyle bariz karışık benim durum hiç bi teoriye uymuyor
Benimde karnım seyiriyo canım erkek olduğunu öprendik bakalım seninkisi kızmı erkekmiKızlar ben geçen hafta kontrole gittiğimde 10+1 deydim. Ve bizim bebiş elini oynattıhatta doktorum bak annesi gördünmü elini oynattı deyince inanılmaz şaşırdım. Yani o hareketi gördüm ama kolu olduğuna inanamadım bu kadar küçük şeyin tabiki doktor bişey demedi ama etraftaki teyzelerden duyduğuma göre erkek bebek erken hareket edermiş birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim karnımda bişey seyiriyo gibi oluyor böyle nabız atar gibi. Buda güya bebek hareket ettiğinde olurmuş . Bu seyirmede erkek bebekte erken olurmuş yine. Bakalım teyzeler doğru diyosa bebeğimiz erkek. Ama kızsa bu tezi çürütmüş olucam
Bana vajinal ultrasonda erkek demiştiniz karından olanda kızHarikarabbim sağlıkla tamamlasın. Şu keseye göre tahminde ne demiştik sana kız mı erkek mi benim için kız erkek farketmez ama benim babam çok kız istiyor ama benim gönlümden geçen erkek Tabi bu bir hissiyat önemli Olan Eli ayağı düzgün olsun yeterki başka isteğimiz yok iki cinsiyetten de evladım yok nede olsa.
Amin canımmm inşallahVallahi bekleye bekleye bi hal oldukay çok sevindim gönlünden geçenmiydi bilmiyorum ama sağlıkla gelsin ailesine mutluluk getirsin inşallah minik erkeğimiz
Benimde çin takvimine göre erkek çıkıyoduCanım şöyle 5-6 haftalık ultrason resmin varsa yüklermisin şu ramzi teorisi doğru mu ona bakıcam
İşte o teori hakkında bilgim okadar devamı yokBöyle olursa ee bizim 1992 ikimizin de 2021 de yenilenMemiş oluyor öyle olunca ne oluyor
döllenmeye göre de son adete göre de yerleştiği zamana göre de hep erkek çıkıyor diğer teorilerde kız çıkıyor hangisi doğru acabaÇin takvimine göre döllenme zamanını mı alıyorsun yoksa rahme yerleştiği zamanı mı benim her ikisinde de erkek çöküyor Çin takvimine göre temmuzda döllendi temmuzda erkek kasımda yerleşti kasımda erkek
Bu ultrason vajinal bakıldıysa ramzi teorisi çürür karından bakıldıysa ramzi teorisi doğru demektir ama Çin takvimi tutmuş bizde de tutarmı acabaBenimde çin takvimine göre erkek çıkıyodu
Eşim 2020 demeli onun ki benim ki 2019 neyse. Ama Çin takvimi diyorlar çok tutuyormuş bakalımİşte o teori hakkında bilgim okadar devamı yokama sanırım 2021e en yakın en son kimin yenilenmişse o oluyodu burda kadınlar kulübünde paylaşmışlar bende ordan gördüm
döllenmeye göre de son adete göre de yerleştiği zamana göre de hep erkek çıkıyor diğer teorilerde kız çıkıyor hangisi doğru acaba
Ozaman o teoride de erkek Çin takviminde de erkek ay erkek mi acaba senin meraklandım şimdi bütün belirtiler erkekEşim 2020 demeli onun ki benim ki 2019 neyse. Ama Çin takvimi diyorlar çok tutuyormuş bakalım
Benim hepsinde tüm teorilerde erkek çıkıyor Kızm olursa tüm teoriler çöpOzaman o teoride de erkek Çin takviminde de erkek ay erkek mi acaba senin meraklandım şimdi bütün belirtiler erkek
Cuma randevun kaçta benim 9.40 bende 11+3 olacağım bakalım söyleyecek mi pazartesi 11+6 ama pazartesi devlet hastanesi ya hiç sanmıyorum bu orda söylemezlerOzaman o teoride de erkek Çin takviminde de erkek ay erkek mi acaba senin meraklandım şimdi bütün belirtiler erkek
Bide ilk ultrasonlarda kesenin şekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlardı yaBenim hepsinde tüm teorilerde erkek çıkıyor Kızm olursa tüm teoriler çöp
HeH bak o teori yalan çünkü görümcemin fasülye gibi ilk ultrason resmî. Ve bebek kızBide ilk ultrasonlarda kesenin şekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlardı yavalla benim teoriler karmakarışık çıktığından hangisine uyarsa modundayım ama sende hepsi erkek diyor kız çıkarsa bu teorilere olan inancım sarsılacak hadi hayırlısı cuma ola hayır ola belki tahminde bulunur doktorlar
Cuma 13:30 randevum sen benden önce öğrencen tahminde bulunursaCuma randevun kaçta benim 9.40 bende 11+3 olacağım bakalım söyleyecek mi pazartesi 11+6 ama pazartesi devlet hastanesi ya hiç sanmıyorum bu orda söylemezler
benimde fasulye gibi kız mı çıkar dersinHeH bak o teori yalan çünkü görümcemin fasülye gibi ilk ultrason resmî. Ve bebek kız
Karından bakıldı canımBu ultrason vajinal bakıldıysa ramzi teorisi çürür karından bakıldıysa ramzi teorisi doğru demektir ama Çin takvimi tutmuş bizde de tutarmı acaba
Benim kesede hep fasulye gibiydiBide ilk ultrasonlarda kesenin şekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlardı yavalla benim teoriler karmakarışık çıktığından hangisine uyarsa modundayım ama sende hepsi erkek diyor kız çıkarsa bu teorilere olan inancım sarsılacak hadi hayırlısı cuma ola hayır ola belki tahminde bulunur doktorlar
Benim yuvarlak bak tek burda kız çıktı eğe kızı. Olursa birtek bu tutmuş olur ama görümcemin ki fasülye gibi. Eltiminki yuvarlak ikisinin de kızı olduCuma 13:30 randevum sen benden önce öğrencen tahminde bulunursaCuma sorcam söylemezse ptesi devlette bidaha sorcam rasgele boşlukta olan bi doktora randevu aldım hiç bilmiyorum iyimi kötümü umarım iyi bi doktorla karşılaşırım
benimde fasulye gibi kız mı çıkar dersin
Ozaman benim o teoriye göre kızKarından bakıldı canım
bu teoriye göre erkekBenim kesede hep fasulye gibiydi