Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlar ben geçen hafta kontrole gittiğimde 10+1 deydim. Ve bizim bebiş elini oynattı hatta doktorum bak annesi gördünmü elini oynattı deyince inanılmaz şaşırdım. Yani o hareketi gördüm ama kolu olduğuna inanamadım bu kadar küçük şeyin tabiki doktor bişey demedi ama etraftaki teyzelerden duyduğuma göre erkek bebek erken hareket edermiş birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim karnımda bişey seyiriyo gibi oluyor böyle nabız atar gibi. Buda güya bebek hareket ettiğinde olurmuş . Bu seyirmede erkek bebekte erken olurmuş yine. Bakalım teyzeler doğru diyosa bebeğimiz erkek. Ama kızsa bu tezi çürütmüş olucam

Ozaman benimki de erkek benimde en son gittiğimde e10+1 di ve ellerini ayaklarını baya oynatıyordu çok hareketliydi ve elleri ayakları çok belirgindi güya erkek bebeğin el ve ayakları erken belli olurmuş kız bebekleri uzun bir düre sadece et parçası şeklinde görülür derler bakalım benimki de kız olursa bu tez çürümüş olacak bu arada ben baya baya hareketlerini hissediyprum ya imkansız gelecek size ama bu hafta. Çok farklıydı yani bilemiyorum

Kızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Harika rabbim sağlıkla tamamlasın. Şu keseye göre tahminde ne demiştik sana kız mı erkek mi benim için kız erkek farketmez ama benim babam çok kız istiyor ama benim gönlümden geçen erkek Tabi bu bir hissiyat önemli Olan Eli ayağı düzgün olsun yeterki başka isteğimiz yok iki cinsiyetten de evladım yok nede olsa.

Valla bende girdim baktım arada senin tahminin ne bebişin için bende çok merak ediyorum ya cuma randevu var tahminde bulunur mu acaba
Ben kız olduğuna eminim kızımdaki ve sayfalardaki ultrasyon resimleri iyice inceledi
,birde kızımla ayni hamileliği yaşıyorum benim randevu 25 de ozamn 13 haftalık olacak ins söyler.Seninde az kalmış sizlere de kendim gibi heyecanlanıyorum hakkımızda hayırlı olan yavrular neyse o gelsin

Ya yemin ederim bende öyle bir iki gündür hareketlerini hissediyorum. İnternette araştırdım hissedilmez yazıyo heryerde. Bende o yüzden heralde yanlış sinyal demiştim yalnız değilmişim

Ya yemin ederim bende öyle bir iki gündür hareketlerini hissediyorum. İnternette araştırdım hissedilmez yazıyo heryerde. Bende o yüzden heralde yanlış sinyal demiştim yalnız değilmişim
Benimle dalga geçiyor annemler asla hissedemezsin diye ama yemin ederim 2 elimi kasığıma koyduğumda. Bir sağa bir sol birşey kayıyor resmen

Benimde cuma bakalım öğrenebilecek miyiz
Evet bizim seninle randevular aynı bide 17 sinde var dimi devlette benimde aynı gün devlette var biri tahminde bulunmazsa biri bulunur inşallah
ben 10+4 te gittim bildiğin iki bacağını kaldırıp indiriyordu mekik çeker gibi ozaman benimde mi erkek acaba ama ben seyrine filan hissetmiyorum daha hareket filan yok yani his

Valla benimkide bana kız gibi geliyor ama ultrason resimlerinden bi Ramzi teorisi mi ne varmış işte bebek sağdaysa şöyle soldaysa böyle onda da kız görünüyor kalp atışı 140 üstündeyse kız filan benim 160 çoğu teoriler kıza işaret ama bilemiyorum Allah hepimize sağlıklısını nasip etsinde artık hayırlısı neyse o olsun ama meraktan da çatlıcam gene de

Evet canım randevularımız aynı seninle cuma günü ne kadarşok olacaksın son ultrasona göre. Burada ramzi teorisine göre ve Çin takvimine göre benim erkek çıkıyor bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…