- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.501
Ay çok merak ettim topikte ilk cinsiyeti öğrencez hadi söyle artıkKızlar benim getal dna sonucum çıkmış bugün çok şükür bi risk görülmemiş.birazdanda cinsiyet için haber vericekler
Canım aramadılar mı cinsiyetini öğrenince bizi unuttun muGenoks firmasında yaptırdım
Valla bende girdim baktım aradaBende kac kez girip baktım ☺hepimizin siradaki heycanı,ben tahmin ediyorum artik kendimi ama birde dok ağzından duyunca kesinleşecek
Benimde cuma bakalım öğrenebilecek miyizValla bende girdim baktım aradasenin tahminin ne bebişin için bende çok merak ediyorum ya cuma randevu var tahminde bulunur mu acaba
Ozaman benimki de erkekKızlar ben geçen hafta kontrole gittiğimde 10+1 deydim. Ve bizim bebiş elini oynattıhatta doktorum bak annesi gördünmü elini oynattı deyince inanılmaz şaşırdım. Yani o hareketi gördüm ama kolu olduğuna inanamadım bu kadar küçük şeyin tabiki doktor bişey demedi ama etraftaki teyzelerden duyduğuma göre erkek bebek erken hareket edermiş birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim karnımda bişey seyiriyo gibi oluyor böyle nabız atar gibi. Buda güya bebek hareket ettiğinde olurmuş . Bu seyirmede erkek bebekte erken olurmuş yine. Bakalım teyzeler doğru diyosa bebeğimiz erkek. Ama kızsa bu tezi çürütmüş olucam
HarikaKızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Ben kız olduğuna eminim kızımdaki ve sayfalardaki ultrasyon resimleri iyice incelediValla bende girdim baktım aradasenin tahminin ne bebişin için bende çok merak ediyorum ya cuma randevu var tahminde bulunur mu acaba
Allahim 2 guzel haber bekliycezBenimde cuma bakalım öğrenebilecek miyiz
Ya yemin ederim bende öyle bir iki gündür hareketlerini hissediyorum. İnternette araştırdım hissedilmez yazıyo heryerde. Bende o yüzden heralde yanlış sinyal demiştimOzaman benimki de erkekbenimde en son gittiğimde e10+1 di ve ellerini ayaklarını baya oynatıyordu çok hareketliydi ve elleri ayakları çok belirgindi güya erkek bebeğin el ve ayakları erken belli olurmuş kız bebekleri uzun bir düre sadece et parçası şeklinde görülür derler bakalım benimki de kız olursa bu tez çürümüş olacak bu arada ben baya baya hareketlerini hissediyprum ya imkansız gelecek size ama bu hafta. Çok farklıydı yani bilemiyorum
Cok sevindim saglikla tamamlayıp kucagina alirsin ins canımKızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Hayırlı olsunKızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Benimle dalga geçiyor annemler asla hissedemezsin diye ama yemin ederim 2 elimi kasığıma koyduğumda. Bir sağa bir sol birşey kayıyor resmenYa yemin ederim bende öyle bir iki gündür hareketlerini hissediyorum. İnternette araştırdım hissedilmez yazıyo heryerde. Bende o yüzden heralde yanlış sinyal demiştimyalnız değilmişim
Evet bizim seninle randevular aynı bide 17 sinde var dimi devlette benimde aynı gün devlette var biri tahminde bulunmazsa biri bulunur inşallahBenimde cuma bakalım öğrenebilecek miyiz
ben 10+4 te gittim bildiğin iki bacağını kaldırıp indiriyordu mekik çeker gibi ozaman benimde mi erkek acabaKızlar ben geçen hafta kontrole gittiğimde 10+1 deydim. Ve bizim bebiş elini oynattıhatta doktorum bak annesi gördünmü elini oynattı deyince inanılmaz şaşırdım. Yani o hareketi gördüm ama kolu olduğuna inanamadım bu kadar küçük şeyin tabiki doktor bişey demedi ama etraftaki teyzelerden duyduğuma göre erkek bebek erken hareket edermiş birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim karnımda bişey seyiriyo gibi oluyor böyle nabız atar gibi. Buda güya bebek hareket ettiğinde olurmuş . Bu seyirmede erkek bebekte erken olurmuş yine. Bakalım teyzeler doğru diyosa bebeğimiz erkek. Ama kızsa bu tezi çürütmüş olucam
Vallahi bekleye bekleye bi hal oldukKızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Valla benimkide bana kız gibi geliyor ama ultrason resimlerinden bi Ramzi teorisi mi ne varmış işte bebek sağdaysa şöyle soldaysa böyle onda da kız görünüyor kalp atışı 140 üstündeyse kız filan benim 160 çoğu teoriler kıza işaret ama bilemiyorumBen kız olduğuna eminim kızımdaki ve sayfalardaki ultrasyon resimleri iyice inceledi
,birde kızımla ayni hamileliği yaşıyorum benim randevu 25 de ozamn 13 haftalık olacak ins söyler.Seninde az kalmış sizlere de kendim gibi heyecanlanıyorum hakkımızda hayırlı olan yavrular neyse o gelsin
Canım şöyle 5-6 haftalık ultrason resmin varsa yüklermisin şu ramzi teorisi doğru mu ona bakıcamKızlar topiğin ilk erkeği geliyo
Evet canım randevularımız aynı seninle cuma günü ne kadarşok olacaksın son ultrasona göre. Burada ramzi teorisine göre ve Çin takvimine göre benim erkek çıkıyor bakalım tutacak mıEvet bizim seninle randevular aynı bide 17 sinde var dimi devlette benimde aynı gün devlette var biri tahminde bulunmazsa biri bulunur inşallah
ben 10+4 te gittim bildiğin iki bacağını kaldırıp indiriyordu mekik çeker gibi ozaman benimde mi erkek acabaama ben seyrine filan hissetmiyorum daha hareket filan yok yani his