- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.341
Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oluyor olabilirim idrar yaparken yanma olmaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su iç canımKızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oluyor olabilirim idrar yaparken yanma olmaya başladı
Kontrolün ne zaman doktoruna bildir canım enfeksiyonu önemsiyorlar bir idrar testi isteyebilirKızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oluyor olabilirim idrar yaparken yanma olmaya başladı
Nasip olursa doğum yapıcağım hastanenin yenidoğan yoğun bakımı var ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimizin bebişine.10haftalıkken eşim ultrasonda görünce erkeğe benzetti ama 3hafta sonra öğrenicez inşlşah bakalımKızlar nasılsınız ?
Geçen arkadaşımla konuşuyorduk dedi bir de devlet hastanesinden kayıt açtır ne olur ne olmaz ortada kaydın olsun orada bir doktora git dedi bende 17 ocağa randevu buldum zorla biliyorsunuz her özel hastene yeni doğan yoğum Bakımı falan yok allah ihtiyaç duydurmasın ama Her ihtimale karşı alayım dedim. Bu arada aranızda cinsiyet öğrenen var mı ?
yaa bende 11 haftalık bebek videolarına bakıyorum ultrason. Baya bacak arasını açarsa erkeklerin çok belli o oluyor ben normalde 18 Ocak kendi doktoruma randevum ama bir kaç gün daha geçe alırım çünkü 12 +1 yada 12+2 olsun 17 ocağa yani 11+5 e devlet hastanesinde göreceğiz zatenNasip olursa doğum yapıcağım hastanenin yenidoğan yoğun bakımı var ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimizin bebişine.10haftalıkken eşim ultrasonda görünce erkeğe benzetti ama 3hafta sonra öğrenicez inşlşah bakalım
Sen bendem öndesin 27 Ocak çok ileri atmış kontrolü ama sen 10. Haftanda gittin dimi en sonAy çok heycanlı valla benim randevum 27 ocakta ama ogüne kadar zaten genetik sonucum gelince cinsiyetide öğrwnicem kesin
Evet canım 10+0 da gittim tam ultrasonda 10+5 çıktı.14. Hafta bakalım dedi sonradan zaten artık ayda bir kere çağırıcakmışSen bendem öndesin 27 Ocak çok ileri atmış kontrolü ama sen 10. Haftanda gittin dimi en son
Merhaba sonucu negatif diye düşünmüştük,ama nasip oldu.12.gune kadar belirtim olmadı ins hayırlı haberler alırsınız hayırlı bir kardes gelsinBi belirtiniz var mıydı benim de Zeki hoca da ikinci gebeliğim olacak inşallah ama hiç belirtim yok ağrım da yok nötrüm resmen
Merhaba daha önce sarı akıntım oluyo demiştin sanki doğru mu hatırlıyorum iki gündür bnde de oluyo kaşınma yanma yok bol su içiyorum geçiyo gece tuvalette tekrar farkediyorum acaba zararlı bişey mi ?Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oluyor olabilirim idrar yaparken yanma olmaya başladı
Aynısını ben dicektim sarı akıntı bende değil gülümsebebekte oluyorudu bende onu buraya yazmak için girdim aslında 2 gündür bende de koyu kop koyu sarı sümüksü akıntı oluyor doktora yazdım bol su içmeme rağmen oluyor dedim bende de kaşıntı falan yok biraz idrar yaparken dün yanmıştı oda geçti tabi yanmada yok ama koyu kop koyu sarı akıntım var böle sanki iltihap gibi sümüksü bir yapıda bakalım doktor nedicek her pazar birşey olup adama yazıp duruyorum isyan bayrağını çekmese bariMerhaba daha önce sarı akıntım oluyo demiştin sanki doğru mu hatırlıyorum iki gündür bnde de oluyo kaşınma yanma yok bol su içiyorum geçiyo gece tuvalette tekrar farkediyorum acaba zararlı bişey mi ?
Ben pazar günü doktora ulaşmıyorum malesef benmki sarı öyle çok koyu sümüksü deil ama farklı bi akıntı yani belli oluyo bugün baya su içtiim gelmiyo gece su içmediğimden sabahları oluyo heralde ayy bilmiyorum koyu olsa dert açık olsa dert bu akıntıların bittiği bi zaman yok mu doktorunuz ne diycek bana da yaz olur muuAynısını ben dicektim sarı akıntı bende değil gülümsebebekte oluyorudu bende onu buraya yazmak için girdim aslında 2 gündür bende de koyu kop koyu sarı sümüksü akıntı oluyor doktora yazdım bol su içmeme rağmen oluyor dedim bende de kaşıntı falan yok biraz idrar yaparken dün yanmıştı oda geçti tabi yanmada yok ama koyu kop koyu sarı akıntım var böle sanki iltihap gibi sümüksü bir yapıda bakalım doktor nedicek her pazar birşey olup adama yazıp duruyorum isyan bayrağını çekmese bari
Suya devam yarın idrar testi istediBen pazar günü doktora ulaşmıyorum malesef benmki sarı öyle çok koyu sümüksü deil ama farklı bi akıntı yani belli oluyo bugün baya su içtiim gelmiyo gece su içmediğimden sabahları oluyo heralde ayy bilmiyorum koyu olsa dert açık olsa dert bu akıntıların bittiği bi zaman yok mu doktorunuz ne diycek bana da yaz olur muu
Bende o koyu sarı akıntı yaklaşık 2 haftadır var bazen hafifliyor bazen hardal sarısı gibi çok koyu sarı oluyor ama kızıllık kahvelik yok direk sarı yani bazende sarı jel şeklinde geliyor. Son kontrolümde doktora söyledim çok normal fitilde kullanıyosun olur dedi su iç dedi idrar testi istedi ama bidahaki kontrolde götürcem test sonucunu. Başka topikte bi kadında okumuştum önce kanama sonra arada hafif kahve leke en son sarı akıntı geldi bi kaç hafta sonra tamamen bitti yazıyordu umarım rahimdeki kalıntılar en son sarı akıntı olarak gelip bitiyordurAynısını ben dicektim sarı akıntı bende değil gülümsebebekte oluyorudu bende onu buraya yazmak için girdim aslında 2 gündür bende de koyu kop koyu sarı sümüksü akıntı oluyor doktora yazdım bol su içmeme rağmen oluyor dedim bende de kaşıntı falan yok biraz idrar yaparken dün yanmıştı oda geçti tabi yanmada yok ama koyu kop koyu sarı akıntım var böle sanki iltihap gibi sümüksü bir yapıda bakalım doktor nedicek her pazar birşey olup adama yazıp duruyorum isyan bayrağını çekmese bari
Bnde bugün verdim idrar testi sen çyle diyince sonuç yarın çıkıcak doktora atıcamSuya devam yarın idrar testi istedi
Çok geçmiş olsuun bndede cuma günü başladı şuan yok gibi bol su içiyoruum idrar testi verdim bakalıımBende o koyu sarı akıntı yaklaşık 2 haftadır var bazen hafifliyor bazen hardal sarısı gibi çok koyu sarı oluyor ama kızıllık kahvelik yok direk sarı yani bazende sarı jel şeklinde geliyor. Son kontrolümde doktora söyledim çok normal fitilde kullanıyosun olur dedi su iç dedi idrar testi istedi ama bidahaki kontrolde götürcem test sonucunu. Başka topikte bi kadında okumuştum önce kanama sonra arada hafif kahve leke en son sarı akıntı geldi bi kaç hafta sonra tamamen bitti yazıyordu umarım rahimdeki kalıntılar en son sarı akıntı olarak gelip bitiyordur
Bende sabah sağlıkocağına gittim hem kaydımı yaptırdım hem kan ve idrar tahlili istemişti doktorum sağlıkocağında detaylı idrar tahlili yapmıyorlarmış bi KİT var onunla enfeksiyon olup olmadığına bakıyorlar hemen o an baktı idrar normal dedi enfeksiyon yok dedi okadar. Bu hafta içi bi hastaneye gidip detaylı idrar isticem devlette hiç randevu da yok gitmişken bebişide bi görmek istiyodumBnde bugün verdim idrar testi sen çyle diyince sonuç yarın çıkıcak doktora atıcam
Bizim sağlık ocağı bakıyo detaylı hem kalp atışıda dinleyebiliyoruz ama 16haftalık olması lazım dedii sağlık ocağı bana çok yakın 16haftalık olduktan sonra her hafta dinlemeye giderim artık utanmasam şu evde dinlenen kalp atışı cihazları varya onlardan alıcamBende sabah sağlıkocağına gittim hem kaydımı yaptırdım hem kan ve idrar tahlili istemişti doktorum sağlıkocağında detaylı idrar tahlili yapmıyorlarmış bi KİT var onunla enfeksiyon olup olmadığına bakıyorlar hemen o an baktı idrar normal dedi enfeksiyon yok dedi okadar. Bu hafta içi bi hastaneye gidip detaylı idrar isticem devlette hiç randevu da yok gitmişken bebişide bi görmek istiyodum
Senin yine iyimiş 16 hafta ben sordum bizim cihazlar algılamaz ancak 20.haftadan sonra dinleyebiliyoruz dedi keşke şimdi dinleniyo olsa her iğneye gidişimde filan dinlerdim bi kadın yazmış onda okumuştum sağlık ocağında çok uğraşmışlar ama 9.haftada dinleyebilmiş nerde bizde o şans ben en son 1buçuk hafta önce gördüm daha 2 hafta var. Bu haftaiçi idrar testi için gitmişken bide muayene olayımBizim sağlık ocağı bakıyo detaylı hem kalp atışıda dinleyebiliyoruz ama 16haftalık olması lazım dedii sağlık ocağı bana çok yakın 16haftalık olduktan sonra her hafta dinlemeye giderim artık utanmasam şu evde dinlenen kalp atışı cihazları varya onlardan alıcam