- Konu Sahibi Siyahhhinci
Selamlar, Dondurulmuş embriyom var. Transfer sonrası ve öncesi iğne/ilaç kullanıyor muyuz? Neler kullanıyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sonucunuz belli oldu muGünaydın arkadaşlar bende 21 inde akşam test yapmıştım aşırı silik bir çizgi vardı bu gün sabaha doğru ilk idrarla böyle çıktı bir dakika içinde çok mutlu oldum kan testi vermeye gitcez bir kaç saat sonra bu gün 7. Günüm
E süper 7. Gün erken değil mi 2 basamaklı değer çıkınca beklemesi daha zor oluyorGünaydın arkadaşlar bende 21 inde akşam test yapmıştım aşırı silik bir çizgi vardı bu gün sabaha doğru ilk idrarla böyle çıktı bir dakika içinde çok mutlu oldum kan testi vermeye gitcez bir kaç saat sonra bu gün 7. Günüm
Canım öncelikle hayırlı olsun benimde ilki taze transferdi bu dondurulmuş inşllah güzle haberler alırızMerhaba, benimde dün 2. Trasnferim oldu. İlki taze idi bu dondurulmuş 5. Gün 2 tane . İlkinde çok zor süreç yaşadım betam sürekli düşüp yükseliyordu doktor müdahale etmeden bekleyelim kendi düşsün dedi ama belki 2-3 ay kanamam oldu hep. Bu da beni strese sokuyordu. Bu sefer ilkinden tecrübe ile biraz daha rahatim sanki. İlkinde okadar dikkat ettim ki avakadolar ananaslar kabak cekirdekleri organik nar suları vs. Bu sefer okadar abartmayi düşünmüyorum açıkçası. Allah ol dedikten sonra olur elbet. Bu arada her iki transferimde de transfer sonrasi diger yataga yan yan kayarak geçtim 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin dediler. Progesteron ateş yapıyormuş ilkinde 39-40 lara gelmişti sanırım ateşim doktor tamol du sanirim parolda olabilir onu içebilirsin demişti ama ben rahatsiz hissetmedim kendimi içmedim. Şuan günde üç kere progesteron fitil. Günde iki kere progesteron iğne. Günde üç kere duphaston. ,2*2 estrofem. 1 coraspirin 1 vitamin 1 hibor 1 prednol. Birde pruluton depot ignem var ama hepsi hergun değil. Belli süre sonra birakacaklarim da var. Umarim hepimiz için hayirlisi olur sağlıklı bebeklerimiz olur insallah
İnsallah canim insallah güzel haberlerimizi paylasiriz bizdeCanım öncelikle hayırlı olsun benimde ilki taze transferdi bu dondurulmuş inşllah güzle haberler alırız
Valla biz yinede duramadık 36.12 çıktı sonucum inşallah iki gün sonra tekrar vercemE süper 7. Gün erken değil mi 2 basamaklı değer çıkınca beklemesi daha zor oluyor
Evet oldu canım 36.12 çıktıKan sonucunuz belli oldu mu
Hayırlı olsun inşaAllah çok güzelE
Evet oldu canım 36.12 çıktı
Oh maşallah burada bir arkadaşsın daha 7. Gün değeri 35 civarı çıkmıştı demekki 7. Gün değerleri ortamalama bu şekilde oluyor. 9. Gününde senin 70 civarı birşey çıkması gerekiyor 11. Günün de de 140 falan olacakValla biz yinede duramadık 36.12 çıktı sonucum inşallah iki gün sonra tekrar vercem
Inşallah güzel bir şekilde artar canım cuma günü verecem heralde demi 2 gün sonra dedi doktorOh maşallah burada bir arkadaşsın daha 7. Gün değeri 35 civarı çıkmıştı demekki 7. Gün değerleri ortamalama bu şekilde oluyor. 9. Gününde senin 70 civarı birşey çıkması gerekiyor 11. Günün de de 140 falan olacak
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbim bana nasip etti pozitif olduğunu görmeyi sizede nasip etsin inşallah ❤Hayırlı olsun inşaAllah çok güzel
Yok bugün salı yarın değil bir sonra ki gün perşembe vereceksin canımInşallah güzel bir şekilde artar canım cuma günü verecem heralde demi 2 gün sonra dedi doktor
Tamam canım hayırlısı inşallah senin kaçıncı günün test yaptın mı ya da kan verdin miYok bugün salı yarın değil bir sonra ki gün perşembe vereceksin canım
Canım test siparişi verdim evde yok yapamadım yarın gelir yaparım bugün 6. Günüm daha ben pazar günü test yapacağım kanda gebelik inşllah bende güzel sonuçlar alırımTamam canım hayırlısı inşallah senin kaçıncı günün test yaptın mı ya da kan verdin mi
Insallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sende pozitifi görürsün çok farklı duygular hala inanamıyorum hamile olduğuma iki gün sonra inşallah güzelce değerim yükselirse o zaman bir oh çekecek gibime geliyor heyecandan uyuyamıyorum artık çok farklı duygularmış ☺Canım test siparişi verdim evde yok yapamadım yarın gelir yaparım bugün 6. Günüm daha ben pazar günü test yapacağım kanda gebelik inşllah bende güzel sonuçlar alırım
Canım merhaba sana güzel bir haber getirdim 5. Gün çok silik idrarda görmüş hemen gitmiş kan vermiş 3.38 tarzında birşey çıkmış negatif siye düşünmüş sonra 8. Gün yeniden yapmış koyu çıkınca tekrar test yapmış 35 çıkmış görseli arıyorum gruba arkadaşın yazdığı yorumu sanada umut olsun bu arada son iki değere 139 demiş ama sonradan düzeltmiş en sonki 389 gibi birşey çıkmışattm :) çok uzun süre oldğu için değildir dmi :) acaba daha önce bekletipre gene çizgi belirginleşmeyen varmıdır
bende 17 kasımda oldum. bugün erken gebelik testinde çıkar mı? heyecandan kalbim duracak. doktorum kanı 27 kasımda ver dedi. o zamana kadar dayanamıycam galiba :)Merhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde