Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ne zor dimi 😬😬 öyle yapsam öyle böyle yapsam böyle kafayı yicez sonunda🤪 peki senin ne zaman transfer oldu hangi gün? Benim 15 kasım. Ve transfer günü sayılıyomu acaba
Vallahi çok zor tuttumu tutmadı mı değer yükselcekmi kese kalp atışı doğum dan sonra bile rahatlama yok galiba annelik böyle bişey inşallah bizde yaşarız 🤭 benim de 13 kasımda oldu transfer günü sayılmıyor canım

Kızlar lutinus fitili kullandıktan sonra ne kadar uzaniyorsunuz hemşire bana 1 saat dediama bana uzun gibi geldi 1 saat mi uzaniyorsunuz siz kullandıktan sonra
Ben 10 dk uzanıyorum.

Ben yaptım 4. Günümde dayanamadım ve silik çizgi çıktı 🙈😂
Sizin gazınıza geldim ben de erken gebelik testi alıp yaptım, 5 dk sonra iyice kuruyunca silik çift çizgi çıktı. Şok oldum; inanılmaz regl ağrısı var belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor falan umutsuzluğa kapılmıştım.
7. Günüm bugün, dondurulmuş transfer oldum. Doktorum 9.gün kan testi yap demişti, nasılsa iki günde bir yapmamız gerekecek diye eşim beni hastaneye götürdü akşam. Sonuç 35 çıktı; 7. Gün için az geldi bana ama bilemedim.

kızlar bende 17snde transfer oldum , 5. gün embryosu pazar günü kan testi yaptım 3,58 bugunde erken gebelk testi yaptm hiç çizgi yok :/ burda genelde 5. günse silikte olaa çizgi görmüşssnz umarm benmde yükselir :/ inşaaallaaah hepimiz güzel haberler alırz

Ben 10 dk uzanıyorum.

Sizin gazınıza geldim ben de erken gebelik testi alıp yaptım, 5 dk sonra iyice kuruyunca silik çift çizgi çıktı. Şok oldum; inanılmaz regl ağrısı var belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor falan umutsuzluğa kapılmıştım.
7. Günüm bugün, dondurulmuş transfer oldum. Doktorum 9.gün kan testi yap demişti, nasılsa iki günde bir yapmamız gerekecek diye eşim beni hastaneye götürdü akşam. Sonuç 35 çıktı; 7. Gün için az geldi bana ama bilemedim.
Hayır gayet iyi 7. Güne göre bence 5. Gün embriyosu mu hem kaç olduğu değil 2 ye katlaması önemli ☺️

kızlar bende 17snde transfer oldum , 5. gün embryosu pazar günü kan testi yaptım 3,58 bugunde erken gebelk testi yaptm hiç çizgi yok :/ burda genelde 5. günse silikte olaa çizgi görmüşssnz umarm benmde yükselir :/ inşaaallaaah hepimiz güzel haberler alırz
Çok erken kan tahlili yapmışsınız sanki herkeste bir olurmuyor ki bebeğiniz belki daha yeni tutunuyordur size öyle düşünün aynı gün transfer olmuşuz ben de 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi 17 kasımda oldum ☺️

Benim elimde 1 tane test vardı oda kağıt test topluca almıştım internetten çok önceden kalma rastgele buldum yaptım öylelşkle çıktı şimdi tekrar kaset test siparişi verdim bekliyorum gelmesini 4. Günde yaptım ama bugün yapamadım büyük ihtimalle. Birdaha 8. Günümde falan yapabilir ama yapınca yine koyarım ☺️ İnşllah değerler aratarak devam ediyordur

Benim elimde 1 tane test vardı oda kağıt test topluca almıştım internetten çok önceden kalma rastgele buldum yaptım öylelşkle çıktı şimdi tekrar kaset test siparişi verdim bekliyorum gelmesini 4. Günde yaptım ama bugün yapamadım büyük ihtimalle. Birdaha 8. Günümde falan yapabilir ama yapınca yine koyarım ☺️ İnşllah değerler aratarak devam ediyordur
inşaaallaaah 🙏🏼 evet aynı gün olmusuz benmde 5. gün embryosu ama 1 ader transfer edildi umarım tutmuştur 🙏🏼

ayjjj kızlaaaarbemö sanah yaptm ya teat ama çöpe atmamıştm şimdi baktm resmen gözüküyor şooktaym

acaba uzun süre bekleyen tüm testlee belirgnleşiyormu , gerçi daha öncede yapmıstm ama gecen sene felan tamda htırlamıyorm ama sanki belirgnlesmemişti . suan baktm baya belirgnleşmiiiiş blemyorm çokta erken sevinmekte istemyorm sizede bir ataym bakarmısınız

acaba uzun süre bekleyen tüm testlee belirgnleşiyormu , gerçi daha öncede yapmıstm ama gecen sene felan tamda htırlamıyorm ama sanki belirgnlesmemişti . suan baktm baya belirgnleşmiiiiş blemyorm çokta erken sevinmekte istemyorm sizede bir ataym bakarmısınız
At canım bakalım

attm :) çok uzun süre oldğu için değildir dmi :) acaba daha önce bekletipre gene çizgi belirginleşmeyen varmıdır

Eklentiler

• B30DE38F-4DC8-4D7A-9850-9030B21E8CCC.png
    B30DE38F-4DC8-4D7A-9850-9030B21E8CCC.png
    345,5 KB · Görüntüleme: 117
attm :) çok uzun süre oldğu için değildir dmi :) acaba daha önce bekletipre gene çizgi belirginleşmeyen varmıdır
Gayet normal bir şekilde kurudukça belirginleşmiş.
7. Gündeyim Benimki de öyle oldu, ekledim. Şuan daha net çizgi hatta.

Eklentiler

• 2749D98F-B3D7-457C-9E4C-5C3A4C24A1C5.jpeg
    2749D98F-B3D7-457C-9E4C-5C3A4C24A1C5.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 110
X