• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Doktorum aradı şimdi transfere 2 saat kalası, tutma şansı 40% 🫤 birden tereddüte düştüm 😞
Canım benim hiç umudunu kırma bana geçen transferim de hemşire yaşımı baz alınca yüzde 15 ihtimal dedi ama gebe kaldım. Ve 3. gün embriyosu idi. Bu sefer hiç oran bile demediler ben de hiç transfer olmamış gibiyim ondan da olmadı galiba diyorum. Dua edelim biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın 🤲

Canım benim hiç umudunu kırma bana geçen transferim de hemşire yaşımı baz alınca yüzde 15 ihtimal dedi ama gebe kaldım. Ve 3. gün embriyosu idi. Bu sefer hiç oran bile demediler ben de hiç transfer olmamış gibiyim ondan da olmadı galiba diyorum. Dua edelim biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın 🤲
inşaALLAH tutar çünki gerçekten son denememiz bu 😞 içimden transfer olmadan gitmek geliyo duyduklarımdan sonra ama bi ihtimal diyorum ya tutarsa bu defa??? 😞 insanın vicdanıyla çok kötü oynuyolar yaa 😢

Ben olsam hiç bi şansı kaçırmazdım, Allah mucizeler sahibi değil mi 🥰
Yaşım nerdeyse 44 🙄 progesteron yüksek çıktı korkuyorum o yüzden 🫤 şimdide telefonda 40% diyince doktor iyice tedirginleştim birde yalnız geldim eşim işi dolayısıyla yurtdışında 😞

Ben pozitif sonuç görenlere birşey sormak isterim. Pozitifi gördükten sonra hiç progesteron değerinize baktırdınız mı? Baktırdıysanız kaçıncı günde kaçtı?

inşaALLAH tutar çünki gerçekten son denememiz bu 😞 içimden transfer olmadan gitmek geliyo duyduklarımdan sonra ama bi ihtimal diyorum ya tutarsa bu defa??? 😞 insanın vicdanıyla çok kötü oynuyolar yaa 😢
Kıyamam sana kocaman sarılıyorum 🤗🙁seni çok iyi anlıyorum ama nolur düşürme kendini ben de sen gibiyim ama bak en azından embriyoların güzel onlara güven. Allah'ım çok büyük tüm dualarım seninle Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin 🤲 Ben ümit vermedikleri embriyolarımi transfer oldum. Üzülüyorum evet ama hüküm Allah'ın verecek olan Rabbime zor yok imkansız yok hazinesi sonsuz. Allah'ım bize de katından herşeyi ile dosdoğru tastamam ihlâslı evlatlar nasip etsin🤲

Yaşım nerdeyse 44 🙄 progesteron yüksek çıktı korkuyorum o yüzden 🫤 şimdide telefonda 40% diyince doktor iyice tedirginleştim birde yalnız geldim eşim işi dolayısıyla yurtdışında 😞
Ben de 43 üm, “öyle olmaz, böyle olmaz, şu şöyle olsa daha iyi, böyle olsa daha iyi” lere kafa ata ata kendi bildiğimi yaptım, iyi sonuçlar da aldığım oldu sonuçsuz kaldığım da ama sonuçta kendi kararlarımla hareket edince suçlayacak kimse kalmadığı için böyle daha iyi oluyor sanki 🤓

Canım benim geçen teansferim pozitif olmuştu maalesef kalbi durdu. Ozaman kullandığım ilaçlar, sabah öğle akşam çift progestan fitil, sabah akşam çift estrofem, öğleyin iki doz göbekten progestan iğne,coraspin, oksapar kan sulandırıcı, ikili vitamin günde bir kez, prograf da sabah akşam günde iki kez. 12. Haftaya kadar devam edilecek denilmişti 9 hafta 4 günlükken gitti meleğim 🙁 iki gün önce yeni transferim oldu şuan da aynı ilaçları kullaniyorum artı olarak bir de bu sefer zarzio diye bir ilaç eklendi ve gebelik sonucu pozitif olursa yine 12. Haftaya kadar devam denildi. Bir de bağışıklık serumu transfer öncesi kullandım eğer sonuç olumlu olursa sonuç günü kalp atışı duyulduğunda ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir devam denildi. Bu serum yine diğer transferinde de verilmişti aynı şekilde
Ah ya azalır mı dedim de yok azalmıyormuş. Oğlumu da hiç hatırlamıyorum. Oksaparı da sabah akşam yapıyorum ben çok canımı yakıyor artık. Umarım bu tedavin mutlulukla sonuçlanır 🙏

Ah ya azalır mı dedim de yok azalmıyormuş. Oğlumu da hiç hatırlamıyorum. Oksaparı da sabah akşam yapıyorum ben çok canımı yakıyor artık. Umarım bu tedavin mutlulukla sonuçlanır 🙏
Amin canım Allah razı olsun🤲evet oksapar aşırı yakıyor şifa olsun inşaAllah Rabbim sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuştursun 🤲

Canım benim de yaşım 42 geçen transferim de 1.91 di değerim embriyolarım için çok parlak şeyler demediler hiç ama nasip etti Rabbim tuttu. Kalbi durdu evet ama başta tutmasını bile beklemiyorlardi. O yüzden dua edelim Rabbim Ol desin 🤲

Canım benim de yaşım 42 geçen transferim de 1.91 di değerim embriyolarım için çok parlak şeyler demediler hiç ama nasip etti Rabbim tuttu. Kalbi durdu evet ama başta tutmasını bile beklemiyorlardi. O yüzden dua edelim Rabbim Ol desin 🤲
İnşaALLAH canım 🤲🏻 birbirimize dua edelimm ☺️ RABBİM herkezin gönlündeki güzel dileklerinin çok daha iyilerini nasip etsin aminnn 🤲🏻🤲🏻🥰 benimki yumurta donasyonu 2 tane iyi kalitede ve 3 tane biraz daha düşüğü bunların hepsini çözdürüp 3 tane en iyisini yerleştirelim dedi doktor.. çözdürdüklerinizin hepsini koyun kabulüm dedim kabul etmedi

Kıyamam sana kocaman sarılıyorum 🤗🙁seni çok iyi anlıyorum ama nolur düşürme kendini ben de sen gibiyim ama bak en azından embriyoların güzel onlara güven. Allah'ım çok büyük tüm dualarım seninle Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin 🤲 Ben ümit vermedikleri embriyolarımi transfer oldum. Üzülüyorum evet ama hüküm Allah'ın verecek olan Rabbime zor yok imkansız yok hazinesi sonsuz. Allah'ım bize de katından herşeyi ile dosdoğru tastamam ihlâslı evlatlar nasip etsin🤲
Aminnnnnnnn 😍😍😍🤲🏻 ALLAH razı olsun canım benim 😘🌸 RABBİM hepimizin yardımcısı olsun güzel sonuçlarla şereflendirsin, göbüşlerimiz onun mucizeleriyle sağlıklı ömürlü bebişlerle doldursun canımıza CAN katsın aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🌸

3 tane 5. Gün embriyosu 1 tane 6. Gün embriyosu var. 3 tüp şeklinde dondurduk dediler. Evet 2 transfer daha insanın içi rahat oluyor. Ama ikiz gebelik bende istemem herhalde minyon bir bayanım zorlanırım 😅 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Merhaba bende 23 ocakta 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum 2. Denemem bugün 4. Günüm umarım hepımız iyi sonuçlar alırız 🤲❤️

Benimde ipne yerlerim çok açıyor Hıc sorun etmeyin hepımızde aynı
Evet canım yeter ki şifa olsun vesile olsun bebeklerimize kavuşmak için tüm çabamız Rabbim hepimizi mükafatlandırsın sonucumuz olumlu olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun 🤲 ben günde 3 iğne vuruyorum daha şimdiden yer kalmadi öyle ağrıyor ki kaniyor da ilaç çıkmasın diye bir kaç dakika bastırıyorum

Back