-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.101
Naptın canım gördün mü bebişi
Canım zaten haftalık progesteron iğnesi oluyorum fitil kullanıyorum ek olarak yapılabilecek hiç bir tedavi kalmadı. Ama çok şükür kanama alanı yok. 12.3mm olmuş tabi 1.23cmMaşallah canım şükür rahimde bebekte bi sıkıntı yokmuş. E bu kanama için ne yapılacak dinlenme mi yine fitil filan
Canım biliyorsun ben baya ağır geçirdim 5. Haftamda. Ama halen öksürüğüm devama diyor dikkat et. Limonlu su iç. Ama dikkat et tansiyonu düşürüyorKızlar ben heralde grip oluyorum( sanki vücudumun heryeri ağrıycakmış gibi bide üşüyorum
Maşallah canımCanım zaten haftalık progesteron iğnesi oluyorum fitil kullanıyorum ek olarak yapılabilecek hiç bir tedavi kalmadı. Ama çok şükür kanama alanı yok. 12.3mm olmuş tabi 1.23cmbüyüyor pıtırcık ☺
Yok canım bende gittiğimde 6+4 olması gerekiyordu 6+2 çıktı doktor sorun etmedi toparlar o diye bide demiştim ya aynı gün aynı dakika ultrasonda bi kağıtta 5+3 diğerinde 5+5 yazıyordu sanırım ölçülen açıyla alakalıda olabiliyor. Ama 1 haftaya kadar geriden olmasını dert etmiyorlar doktorlarKızlar birşey soracağım mesela bugün 7+4 olmam lazımdı 7+3 çıktı bu sorun mu 1 gün geriden gelmesi
İğneleri zaten onuncu haftaya kadar devam demişti benimde doktorum gün aşırı vuruluyorum bende aman sağlıkla dursunlarda 10 hafta da olur 12 haftada. Annesini yatıra yatıra büyüdü senin bebiş Allah’ın izniyle bi sonraki kontrole kanama alanı gitmiş olsa keşkegulumsebebek çok tuhaf bi duygu yatmaya devam igneye devam düşük tehlikem devam bakalım canım acaba burda var mı uzun süre kanama alanı olup sağlıklı olan
Sağol canım bol limonlu tarhana çorbası içtim 2kase iyi geldi gibiCanım biliyorsun ben baya ağır geçirdim 5. Haftamda. Ama halen öksürüğüm devama diyor dikkat et. Limonlu su iç. Ama dikkat et tansiyonu düşürüyor
Ben progesteron iğne olmuyorum sabah akşam litunus fitil haftada 1 pruluton vuruluyorum pruluton progesteronun haftalık formu litunus günlükMaşallah canımaman bi sıkıntı olmasında iğnelere devam ben gene progestan gün aşırı vuruluyorum
Yok canım bende gittiğimde 6+4 olması gerekiyordu 6+2 çıktı doktor sorun etmedi toparlar o diye bide demiştim ya aynı gün aynı dakika ultrasonda bi kağıtta 5+3 diğerinde 5+5 yazıyordu sanırım ölçülen açıyla alakalıda olabiliyor. Ama 1 haftaya kadar geriden olmasını dert etmiyorlar doktorlar
evet canım bitti ama bakalım gene gelir mi bilmiyorumİğneleri zaten onuncu haftaya kadar devam demişti benimde doktorum gün aşırı vuruluyorum bende aman sağlıkla dursunlarda 10 hafta da olur 12 haftada. Annesini yatıra yatıra büyüdü senin bebiş Allah’ın izniyle bi sonraki kontrole kanama alanı gitmiş olsa keşkeSenin kanama alanı varda kanama geliyo mu ki lekelenmeler bitmişti diye biliyorum
İnşlllah gelmez canım bu kanamalar tüp bebeklerin %70 inde oluyormuş. Çok normalmiş dışarıdan müdehale edildiği için böyle oluyormuş. Doktorum dedi ki olacak ile öleceğin önüne geçilmez size uygulanması gereken tüm tedavi uygulanıyor daha fazlası diye birşey yok eğer bebek yaşayacaksa sağlıklı olduğu için yaşıyor düşerse asla unutma ya sakattır ya sağlıksızdır. Dedi doktor. Hep tevekkül et rabbim çok büyük. O ne eylerse güzel eyler allahım yavrularımızı. Sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeevet canım bitti ama bakalım gene gelir mi bilmiyorum
amin amin canım dediğin gibi bakalım hayırlıİnşlllah gelmez canım bu kanamalar tüp bebeklerin %70 inde oluyormuş. Çok normalmiş dışarıdan müdehale edildiği için böyle oluyormuş. Doktorum dedi ki olacak ile öleceğin önüne geçilmez size uygulanması gereken tüm tedavi uygulanıyor daha fazlası diye birşey yok eğer bebek yaşayacaksa sağlıklı olduğu için yaşıyor düşerse asla unutma ya sakattır ya sağlıksızdır. Dedi doktor. Hep tevekkül et rabbim çok büyük. O ne eylerse güzel eyler allahım yavrularımızı. Sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Karşılaşmış olabiliriz sizle biz de geçen ay gitmeye başladık dün transfer yaptıkZeki Akkum Bahçeci,ben butun islere son noktayı koymustum ki beni hayata tutundur du diyebilirim
Pek nazlı kendini göstermeden yapamıyoBen progesteron iğne olmuyorum sabah akşam litunus fitil haftada 1 pruluton vuruluyorum pruluton progesteronun haftalık formu litunus günlükAllahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza alalım. Benim çocuk doktoru özlemiş belli doktor birşey yapmadı ama kanama kesildi
İnşallah gelmez artık içerde kendi kendine kurur kanama alanıevet canım bitti ama bakalım gene gelir mi bilmiyorum
İns ins canımİnşallah gelmez artık içerde kendi kendine kurur kanama alanı
Canım benm annem en küçük kardeşime 9 ay boyunca hep lekenlenme kanama yaşamış ama şok şükür sağlıkla doğdu.benim geçen tedavimde hiç lekelenmem olmadı ama bebeği kaybettik.lekelenme korkuyo seni çok haklısında keşke olmasa ama sen elinden geleni yapıyosun Allahın izniye sağlıkla doğuvak inşallahgulumsebebek çok tuhaf bi duygu yatmaya devam igneye devam düşük tehlikem devam bakalım canım acaba burda var mı uzun süre kanama alanı olup sağlıklı olan
evet elimden ne geliyorsa yapıyorum hiç kalkmıyorum hep yatıyorum anlamadımCanım benm annem en küçük kardeşime 9 ay boyunca hep lekenlenme kanama yaşamış ama şok şükür sağlıkla doğdu.benim geçen tedavimde hiç lekelenmem olmadı ama bebeği kaybettik.lekelenme korkuyo seni çok haklısında keşke olmasa ama sen elinden geleni yapıyosun Allahın izniye sağlıkla doğuvak inşallah