- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.021
Ben mide bulantısı için prilam verdi o bana iyi geldikuzum benim belirtiler bu hafta başladı ve baya gümbür gümbür başladı ne yesem çıkarıyorum. Baya kötüyümadam akıllı bşr belirtim de olmadı benim hep diyorum olanlarda ilaçlardandı
Ben tüm ilaçlara estrofem dahil devam ediyorum bişey demedi haftaya kontrolüm var belki ozaman bıraktırırBu arada kozlar kalp atışını duyduktan sonra doktor estrofemi bıraktırdı sizde bıraktınız mı ?
Canım solmuş mu vs diye bakma kendini niye sıkıyorsunGunaydinlarr!)) Senin belirtiler ne zaman basladi canim? Bugun 5+2 ben hala ekstra bi sey hiss etmiyorum. Qaliba yine test yapicam acaba renk solmusmu diye. Pazartesine kadar sabredememHamile olduguma bi turlu inanamiyorumda
Canim ya bisey olmaz uzulme, bebeyin kanini emiyo besleniyokuzum benim belirtiler bu hafta başladı ve baya gümbür gümbür başladı ne yesem çıkarıyorum. Baya kötüyümadam akıllı bşr belirtim de olmadı benim hep diyorum olanlarda ilaçlardandı
Hastane uzak, esime bildirmek istemiyorum. 1kere ya olmadiysa dedim, sen delirdin heralde dediCanım solmuş mu vs diye bakma kendini niye sıkıyorsun
Kan ver için rahatlasın
İnan sonrası daha stresli
Öğrendikten sonra zaten zaman hiç geçmiyor
Bnde belirti arıyorum sürekli
Evet canım benimde kesti bütün ilaçlarıBu arada kozlar kalp atışını duyduktan sonra doktor estrofemi bıraktırdı sizde bıraktınız mı ?
Ne yaptın yaptın mı test yineCanim ya bisey olmaz uzulme, bebeyin kanini emiyo besleniyoAc kalmaz merak etme. Bende oyle dusunuyorum, 2 3 gundur yataktan kalkamaz oldum atesli gibiyim hep uyumak istiyorum, bide ara sira midem bi eksiyo ama bunlarida ilaca bagladim ben manyak Test yapcam bana ne Birazdan almaya cikarim.
Bana bıraktırdıı dünBu arada kozlar kalp atışını duyduktan sonra doktor estrofemi bıraktırdı sizde bıraktınız mı ?
Merhaba daha çok erken kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba kızlar bugün 7 . Günüm hızlı test kiti aldım idrardan yaptım çıkmadıSizce normal mi karnım şiş ağrı var karnımda bide
O bende de var fitil kullanıyorum ondan sanırım. Bazen idrarda çabuk çıkıyor bazen geç karışıyor bir kaç gün sonra yeniden test yapın inşallah tutunmuştur sağlıklaBirde siz benden daha tecbürelisinizdir 25 yaşındayım ben ilk denemem son günlerde yumurta akı akıntı olmaya başladı bide
Karın ağrısı normal mi acaba birde 2 adet transfer edildi banaO bende de var fitil kullanıyorum ondan sanırım. Bazen idrarda çabuk çıkıyor bazen geç karışıyor bir kaç gün sonra yeniden test yapın inşallah tutunmuştur sağlıkla
Genel olarak şuanki yaşadığınız belirtiler ya ilaçlardan yada psikolojik oluyor gerçekten. Karın ağrısı da gaz sancısıyla karışıyor olabilir kötü düşünmeyin. 5.gün embriyosu biraz daha tutma ihtimali fazla diyorlar ama bilemem yine de inancınız tam olsun biliyorum beklemesi zor ama stres sıkıntı yapmayın herşey olacağına varır inşallah tutunmuşlardır güzel güzel annesine bebişlerKarın ağrısı normal mi acaba birde 2 adet transfer edildi banaTutma ihtimali yüksek mi sizce
Olsun erken olabilir bazı insanlarda idrara geç karışıyor bikaö gün daha bekleyin güzel haberler alırsın inşallah5. Gün
Ay ne diyosunNe yaptın yaptın mı test yineah bizler asla akıllanmayacağız. Bende gittim kalp atışını öğrendikten sonra. Bebeğe ilk kıyafetini aldım ay aman ne güzel şeyler var içim kıpır kıpır.
Canim benim bende 7.gun yaptigimda kendime cikmazsa sakin korkma daha cok erken diyerek yaptim (gecen seferde tutmustu ama cikmamisti) . 7.gun cok cok cok silik cikti, ama tahlil gunu kanda cok yuksek cikmisti. Idrara gec karisa biliyo, uzme kendini 9.gun tekrar yap.Merhaba kızlar bugün 7 . Günüm hızlı test kiti aldım idrardan yaptım çıkmadıSizce normal mi karnım şiş ağrı var karnımda bide