Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet bende de var doktor çok normal rahim genişliyo dedi
Aman şükür bi sıkıntı olmasın diye korktum öbür gebeliğimde böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum.
Göbekten baktık
Yaa bende 6+2 de gitmiştim göbekten baktı duyamadık anca görebildik belli belirsiz çook uzaktan varmıydı ses bilemiyorum maşallah sen göbekten duymuşsun 🥰

Aman şükür bi sıkıntı olmasın diye korktum öbür gebeliğimde böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum.

Yaa bende 6+2 de gitmiştim göbekten baktı duyamadık anca görebildik belli belirsiz çook uzaktan varmıydı ses bilemiyorum maşallah sen göbekten duymuşsun 🥰
Bitanesi çok netti diğeride derinden geliyodu 🥰 ama duyduk çok şükür

Evet inşallah sağlıkla ilerlerler 🙏🏻🙏🏻 Rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin 🥰🥰🥰🥰
Tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah 🤲🏻☺️☺️
Kızlar vajinaya böyle anlık batma gibi kramp gibi sancı olan varmı aranızda çok anlık oluyor geçiyor ama iğne batıyo gibi zonkluyor gibi değişik şeyler oluyor anlamadım
Benim oluyor Arada doktor bıçak kesiği gibi batma fafalan herşey olabilir normal dedi kanama olmadıkça sağ tarafımdaymış bebek sağdan olabilecek tüm ağrılar bebeğin büyümesi ile ilgili dedi

Tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah 🤲🏻☺️☺️

Benim oluyor Arada doktor bıçak kesiği gibi batma fafalan herşey olabilir normal dedi kanama olmadıkça sağ tarafımdaymış bebek sağdan olabilecek tüm ağrılar bebeğin büyümesi ile ilgili dedi
Kasıktan da arada batıyo o normal biliyodum da vajinadan bıçak girer gibi olması zonklaması yeni olmaya başladı 2 gündür ondan biraz merak ettim. Aman iyi olsunlarda batsın çıksın bişey olmaz 😂🥰

Kizlar vajinal ultrason tavsiye ediyormusunuz? Ya acilma falan olursa diye korkuyorum. Bugun 5+1im, keseyi gorup rahatlamak istiyorum ama karindan henuz gorunmez diyorlar.
Canım valla 4 defadir muayene oluyorum hepvajinal bakılıyor eltimin de öyle şükür sıkıntı olmadı haftays yine kontrolüm var Yin e vajinal bakılacak vajinal bakilan birsürü kadın var

Kizlar vajinal ultrason tavsiye ediyormusunuz? Ya acilma falan olursa diye korkuyorum. Bugun 5+1im, keseyi gorup rahatlamak istiyorum ama karindan henuz gorunmez diyorlar.
Doktorum vajinal baktırmak istemediğim için baya bozuldu ve bu durumun bebek veya keseye zarar verecek olsa zaten yapmayacaklarını baya uzun uzun anlattı. Bilimsel hiç bir açıklaması yok aksine erken dönem gebeliklerinde vajinadan daha rahat görebiliyor doktorlar. Fakat benim ilk gebeliğimden korkularım var çok fazla vajinal baktırmıştım kanama alanı vardı sürekli kurcalandı ilişkiyi yasaklayıp vajinal bakmaları bana hiç mantıklı gelmemişti ki o dönem doktorum zaten kanaman var daha fazla kurcalamayalım filan demişti sonuç olarak düşük yaptım evet nasip olsaydı herşeye rağmen dururdu ama o vajinal kontrol korkusunu atamadım açıkçası. Oyüzden bu sefer hiç vajinal baktırmadım 1 hafta geç görürüm ama kurcalatmam dedim🤦🏻‍♀️

Doktorum vajinal baktırmak istemediğim için baya bozuldu ve bu durumun bebek veya keseye zarar verecek olsa zaten yapmayacaklarını baya uzun uzun anlattı. Bilimsel hiç bir açıklaması yok aksine erken dönem gebeliklerinde vajinadan daha rahat görebiliyor doktorlar. Fakat benim ilk gebeliğimden korkularım var çok fazla vajinal baktırmıştım kanama alanı vardı sürekli kurcalandı ilişkiyi yasaklayıp vajinal bakmaları bana hiç mantıklı gelmemişti ki o dönem doktorum zaten kanaman var daha fazla kurcalamayalım filan demişti sonuç olarak düşük yaptım evet nasip olsaydı herşeye rağmen dururdu ama o vajinal kontrol korkusunu atamadım açıkçası. Oyüzden bu sefer hiç vajinal baktırmadım 1 hafta geç görürüm ama kurcalatmam dedim🤦🏻‍♀️
Anliyorum, gecmis olsun. Bende korkuyorum ama nebileyim, gormedende inanmiycam o yuzden sabirsizlaniyorum. Biraz daha bekleyeyim, pazartesi 5+5 olunca gorunurmu acaba karindan, konusurum doktorla. Gorunmiycekse hic bosuna radyasyonda almak istemiyorum. Neyse kafanizi sisirmeyeyim🤦🏼‍♀️

Anliyorum, gecmis olsun. Bende korkuyorum ama nebileyim, gormedende inanmiycam o yuzden sabirsizlaniyorum. Biraz daha bekleyeyim, pazartesi 5+5 olunca gorunurmu acaba karindan, konusurum doktorla. Gorunmiycekse hic bosuna radyasyonda almak istemiyorum. Neyse kafanizi sisirmeyeyim🤦🏼‍♀️
Ben karından ilk muayenemi 5+3 te oldum kese filan göründü. Pazartesi 5+5 olacaksa karından bence gayet görünür Allah’ın izniyle 🥰 Tabi vajinal baktırayım diyorsan oda senin kararın ben yaşadıklarımı anlattım tabiki aynı olacak diye birşey yok Rabbimde yaşatmasın 🤲🏻

Görünebilir vajinal ultrasondada bi sıkıntı görmedi tüp bebek doktorum bugün kontrol yapan doktorumada danıştım bi sıkıntısı olmaz dedi ama tercih meselesi tabi bazı insanlar kesinlikle karşı

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz naber?
Öncelikle hayırlı akşamlar canım ☺️
Ben iki defa vajinal baktırdım kanamam vardı. Ama çok Şükür devam etmedi. Ama kanama alanını daha iyi görüyorlar diye alttan bakmışlardı. bende baktırma taraftarı değilim. Bilmiyorum ben de de korku oluyor ister istemez. bu arada 5+3 yolc sac kesesi de dahil hepsini karından gördü doktor benim

Ya kızlar ben cok tuhaf hissediyorum kendimi hiç kimse yok yanım da ne derdimi kimseye anlatabiliyorum akşama kadar yatıyorum düşük tehlikem var ya ne annem ne kaynanam bi tas çorba ya getirin bi kız kardeşim var 2 sokak yukarda oturuyor yeni evli gel biseyler yap inanın 3 gündür aynı çorbayı içiyorum kaynanam pazar günü geldi meğer diğer gelinin çocuğuna bakıyormuş yalvardım ya beni al götür bi hafta ağlamıyorum altıma yapmıyorum ben çocuk bakıyorum diyo gelin calısyormıs dedim söyle bi kerede annesine bıraksın yok götürmedi beni 3 gündür de ne arar ne sorar az önce oturdum ağladım halbu ki birine bisey olsa ilk ben koşarım kalkabilsem zaten yapıcam yok yani ne gelirler ne bisey yaparlar eşim çalışıyor adam akşam geliyor hiç düzgün beslenmiyorum sabah igneye gittim bi Pogca aldım
Kendini hiç üzme ;konuşmuştuk biliyorsun ben de aynı süreci yaşıyorum.
Seni üzmek istemem, benm kız kardeşim yanımda kalıyor, kayınvalidem üst katımda. Allah razı olsun etrafımdalar ama emin ol ben de simit patates galeta bunları yiyorum. Sakın beslenemiyorum deme, ilk aylarda zaten Çoğu kişi yiyemiyor bile.
Kesinlikle düşündüklerinde haklısın ama herkes aynı değil işte, senin kadar ince düşünmüyorlar demekki. Herkesi boşver, ihtiyacın olan güç içinde..

Kendini hiç üzme ;konuşmuştuk biliyorsun ben de aynı süreci yaşıyorum.
Seni üzmek istemem, benm kız kardeşim yanımda kalıyor, kayınvalidem üst katımda. Allah razı olsun etrafımdalar ama emin ol ben de simit patates galeta bunları yiyorum. Sakın beslenemiyorum deme, ilk aylarda zaten Çoğu kişi yiyemiyor bile.
Kesinlikle düşündüklerinde haklısın ama herkes aynı değil işte, senin kadar ince düşünmüyorlar demekki. Herkesi boşver, ihtiyacın olan güç içinde..

Öncelikle hayırlı akşamlar canım ☺️

Ben iki defa vajinal baktırdım kanamam vardı. Ama çok Şükür devam etmedi. Ama kanama alanını daha iyi görüyorlar diye alttan bakmışlardı. bende baktırma taraftarı değilim. Bilmiyorum ben de de korku oluyor ister istemez. bu arada 5+3 yolc sac kesesi de dahil hepsini karından gördü doktor benim
Gunaydinlarr!)) Senin belirtiler ne zaman basladi canim? Bugun 5+2 ben hala ekstra bi sey hiss etmiyorum. Qaliba yine test yapicam acaba renk solmusmu diye. Pazartesine kadar sabredemem🤦🏼‍♀️ Hamile olduguma bi turlu inanamiyorumda🙄😂

Gunaydinlarr!)) Senin belirtiler ne zaman basladi canim? Bugun 5+2 ben hala ekstra bi sey hiss etmiyorum. Qaliba yine test yapicam acaba renk solmusmu diye. Pazartesine kadar sabredemem🤦🏼‍♀️ Hamile olduguma bi turlu inanamiyorumda🙄😂
kuzum benim belirtiler bu hafta başladı ve baya gümbür gümbür başladı ne yesem çıkarıyorum. Baya kötüyüm 😣 adam akıllı bşr belirtim de olmadı benim hep diyorum olanlarda ilaçlardandı

X