Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhabalar iyi akşamlar. Aranızda glifor kullanan var mı acaba ? Pozitif olupta glifor kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullanmaya devam ettiler ne zaman bıraktılar ?

Merhabalar iyi akşamlar. Aranızda glifor kullanan var mı acaba ? Pozitif olupta glifor kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullanmaya devam ettiler ne zaman bıraktılar ?
Ben matofin kullanıyorum ama tüp bebek öncesinde de kullanıyordum. Normalde günde 2 idi ancak transfer sonrası ben 1'e düşürdüm, endokrin doktoruma sorup bırakacağım. Tüp bebek için verildi ise ama onu bilemedim. Ne için verilmişti glifor acaba? Yumurta kalitesi için mi veriliyor?

Bende glifor kullanıyordum doktorum sabah yarım akşam yarım iç dedi pozitiften sonra hiç bişey demedi kullan bırak diye ben kullanmıyorum şuan aslında sorsam iyi olacak bu konuyu

Bende öncesinde günde iki kullanıyorum . Yok ben de PKO var insülin direnci için kullanıyordum . Sanki kalp atışı olana kadar devam ediliyor . Haftaya transferim var hala kullanıyorum

Bende glifor kullanıyordum doktorum sabah yarım akşam yarım iç dedi pozitiften sonra hiç bişey demedi kullan bırak diye ben kullanmıyorum şuan aslında sorsam iyi olacak bu konuyu
Doktorunuz cevapladiginda buradan da dönüş yapar misiniz rica etsem ?? Ben de öğrenmiş olayım hayırlısı olsun bu arada darısı tüm isteyenlerin basına ben haftaya transfer olacağım gün bekliyorum

Bende öncesinde günde iki kullanıyorum . Yok ben de PKO var insülin direnci için kullanıyordum . Sanki kalp atışı olana kadar devam ediliyor . Haftaya transferim var hala kullanıyorum
Ben yakında doktora gitmeyi düşünüyorum. Değerlere bakıp karar veriyor da olabilirler. Ben gidince bilgi veririm size

Doktorunuz cevapladiginda buradan da dönüş yapar misiniz rica etsem ?? Ben de öğrenmiş olayım hayırlısı olsun bu arada darısı tüm isteyenlerin basına ben haftaya transfer olacağım gün bekliyorum
Tabi cuma randevum ozaman sorar haber veririm darısı size ve tüm isteyenlere inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizinde Allah’ın izniyle

canım haklısın valla işe güce daldık. E malum doktor kontrolleri de uzayınca artık. çok sık girememeye başladım ben Nasılsınız nasıl gidiyor bekleyişler
Valla hala hamile olduğuma inanamıyorum midem bile bulanmıyo benim sürekli düşğnmekten alamıyorum kendimi bişey olucak diye insanlr eskiden yazardıda bn inanmazdım ne kadar abartıyolar derdim valla başıma gelince anldım bazen kendimi internette bebeğin kalp atışı dururmu neden durur gibi şeyler araştırırken buluyorum

Cnm benim 2. Hamılelık oldugu halde bende aynıyım ilk te çok mıdem bulanıyodu bunda hıc bısey yok sadece belım cok agrıyo ben dıyorum galıba hamıle degılım kalp atısını duymadan ınanamıcam ben stres atmak için vakit buldukca örgu oruyorum zaman gecıyor sende dene

Ben gündüzleri kursa gidiyorum öğlene kadar zaman geçiryo evet bende perşembe günğ duydum kalp atışlarını miniklerin ama hala korkuyrm elimde değil

Biraz halsizlikle geçiyo bazen 24saat uyusam yetmiycekmiş gibi geliyo bi bakıyorum ertesi gün enerjiğim böyle değişik geçiyo
Ahahaha bu babada oluyor bir gün kafamı kaldıramıyorum diğer gün gayet enerjik kızlar ben birler soracağım ultrason kağıdın. Evresine kalp atış hızı yazar Wmf diye bir yer yazıyor orada 60 hz yazıyor 60 kalp atışı için a değil mi ya da orası kalp atıl hızı değil mi

Neresinde yazıyo bnm haftası bile yazmıyo

Eklentiler

• 8C910100-AC0E-4CE3-884A-9221230C59B3.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…