- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.981
Verdı cnmUltrason kağıdı vermedi mi
aa 6 cm sandımmm6 cm değil kız mmDaha minnaklar
Çok sağol canım6+5 ile uyumlu dedi doktor
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşllah arkadaşımUzun bir aradan sonra herkeze günaydın kader arkadaşlarımben hastaneye gidiyorum ayın 4.nde pozitif almıştım ilk kontrolüm dualarınız bekliyorum minnakımı görüyim
Güzel haberlerle için rahat kafanda soru işareti kalmadan dön inşallahUzun bir aradan sonra herkeze günaydın kader arkadaşlarımben hastaneye gidiyorum ayın 4.nde pozitif almıştım ilk kontrolüm dualarınız bekliyorum minnakımı görüyim
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşllah arkadaşım
Saolun teyzeleri keseleri gördük kalp atışlarınıda çok az da olsa duydukGüzel haberlerle için rahat kafanda soru işareti kalmadan dön inşallahnekadarlıksın şimdi
Hayırlı olsun cnmSaolun teyzeleri keseleri gördük kalp atışlarınıda çok az da olsa duydukben transfer zamanından hesaplıyodum 5+5 biliyodum doktor son adet tarihinden hesapladı 6+3
Ay ikizlermi maşallahSaolun teyzeleri keseleri gördük kalp atışlarınıda çok az da olsa duydukben transfer zamanından hesaplıyodum 5+5 biliyodum doktor son adet tarihinden hesapladı 6+3
Evet inşallah sağlıkla ilerlerlerAy ikizlermi maşallahçok sevindim Rabbim sağlıkla nasip etsin
Kasım transferinden ilk ikiz haberinide aldık hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım amin aminEvet inşallah sağlıkla ilerlerlerRabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin
Benim dün olmuştu bugun yok cnmKızlar vajinaya böyle anlık batma gibi kramp gibi sancı olan varmı aranızda çok anlık oluyor geçiyor ama iğne batıyo gibi zonkluyor gibi değişik şeyler oluyor anlamadım
Sormuşmuydun doktora canım neden böyle oluyo acaba benimde dün akşam bi oldu bugun yine olduBenim dün olmuştu bugun yok cnm
Yok cnm bariz belli gebelikten olduguSormuşmuydun doktora canım neden böyle oluyo acaba
Aman kötü bişey olmasında gerisi önemli değilYok cnm bariz belli gebelikten oldugu
Vajinal mi duyuldu göbekten miEvet inşallah sağlıkla ilerlerlerRabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin
Benim de dün oldu 7 kere hapşırık tan sonra sanki böyle cekiyorlardıKızlar vajinaya böyle anlık batma gibi kramp gibi sancı olan varmı aranızda çok anlık oluyor geçiyor ama iğne batıyo gibi zonkluyor gibi değişik şeyler oluyor anlamadım
Darısı bekleyen isteyen herkesin olsun inşallahKasım transferinden ilk ikiz haberinide aldık hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım amin amin
Evet bende de var doktor çok normal rahim genişliyo dediKızlar vajinaya böyle anlık batma gibi kramp gibi sancı olan varmı aranızda çok anlık oluyor geçiyor ama iğne batıyo gibi zonkluyor gibi değişik şeyler oluyor anlamadım
Göbekten baktıkVajinal mi duyuldu göbekten mi