- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.941
Canım ben bilmez miyim o geçmeyen günleri ben de bekledimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bugün kaçıncı günündü bnm takip şaştı
Bnde gün sayıyorum ama geçmiyor zaman işim de yorucu ve yoğun olmasına rağmen
Sadece benim ailem biliyor. Eşimin ailesine ve arkadaşlarımıza söylemedik.Kızlar tedavi olduğunuzu çevrenizle paylaştınızmı.ben ilk transferde sadece anneme ve kayınvalideme söylemiştim bu ikincide sadece anneme söyledim
Bizde de süreci sadece annem biliyordu. Gebelik haberinden sonra görümcelerim öğrendi ama detayları hala bilmiyorlar kayınvalidemlerde bilmiyor gebeliği şuan. Söylücektik iki kese olayı filan çıkınca bekleyelim dedik sonraki randevuda güzel haber alırsak inşallah ozaman derizSadece benim ailem biliyor. Eşimin ailesine ve arkadaşlarımıza söylemedik.
Yok canım sat a göre 7.0 günlük ama 6 hafta 3 günlükle uyumluymusK Kelebek1122 sanırım 6+3 sün şuan oda 7.haftanın içinde oluyorsun ondan öyle yazıyor bende 7+2 yim 8.hafta içinde görünüyorum
Ben bu süreçte gelebilecek tavsiyelere de, sebep sormalara da, ya da cahil cahil konuşmalara da tahammül edemeyeceğim için söylemek istemedim.Ben söyledim çoğu kişi tüp bebek olduğunu biliyor. Vesilenin ne önemi var önemli olan nasipte ki Allah ne güzel nasip etmiş gerisi hiç önemli değilyakın arkadaşlarım kendi ailem ve eşimin ailesi biliyor diğerlerinde zaten normal mi tüp bebek mi diye sormadıkları için söylemedim ben böyle kendimi daha rahat hissediyorum ve daha mutlu hissediyorum
En iyisi sen ve bebeğin nasıl mutlu ve rahat olacaksanız öyle davran kendini daha mutlunhissedeceğin şekilde devam er boşver. Sokaktan almadık evlatlarımızı bizim kanımız bizim canımız ne de olsaBen bu süreçte gelebilecek tavsiyelere de, sebep sormalara da, ya da cahil cahil konuşmalara da tahammül edemeyeceğim için söylemek istemedim.
Kesinlikle katılıyorum.En iyisi sen ve bebeğin nasıl mutlu ve rahat olacaksanız öyle davran kendini daha mutlunhissedeceğin şekilde devam er boşver. Sokaktan almadık evlatlarımızı bizim kanımız bizim canımız ne de olsa
Ben söyledim çoğu kişi tüp bebek olduğunu biliyor. Vesilenin ne önemi var önemli olan nasipte ki Allah ne güzel nasip etmiş gerisi hiç önemli değilyakın arkadaşlarım kendi ailem ve eşimin ailesi biliyor diğerlerinde zaten normal mi tüp bebek mi diye sormadıkları için söylemedim ben böyle kendimi daha rahat hissediyorum ve daha mutlu hissediyorum
Çok sevindim inşallah kucağımıza aldığımız günleride görücezEvet canım bende bir daha 3 hafta sonra çağırdıpıt pıt pıt sesinide duyduk çok şükür
Benim de transferim 15 kasımda yapılmıştı. İlk doktor kontrolüne gitmeden kanamam oldu ve o vesile ile gittik, kanama alanı tespit edildi. İki haftadır istihatteyim yalnızca tuvalete kalkıyorum ilaçlar vs.. bir kez daha gittik kontrole kalp atışını aldık ama yine kanamam oldu yine bir sürü iğne falan.. kaçıncı gündeyim bebeğin boyutu nedir falan hiç bilmiyorum çünkü doktorum da bizimde tek ilgilendiğimiz kanama oldu.Canım ben bilmez miyim o geçmeyen günleri ben de bekledim6+5 bugün
Çok doğru ilk negatifimde ben de bşr çok kişiye olmadı haberini verdim ama ben zaten üzüntüsünü ve sevincini tek başına yaşayamayan biriyim herşeyimi birileriyle paylaşmayı isterim üzüntümü de onlarla paylaştım. Ki zaten en başta dedi. Ben negatif ise de pozitif ise de zamanı gelince size dicem sakın sormayın hiç biri de arayıp sormadılar kendi annemler bile dahil. Çok şükür pozitifte de sormadılar bugün kalp atışından sonra tüm arkadaşlarıma haber verdim hep beraber ağladıkSamimi bi arkadaşım benden önce tüp bebek yaptırmıştı herkes biliyordu kan verip eşiyle beraber sonuç beklediklerinde benim yanımdaydılar o an ki stresleri telefon çalıp hastaneden aradıklarında açamayıp birbirlerine sen aç demeleri negatif çıktığından hayal kırıklıkları ve herkesin merakla heyecanla bekleyip sürekli arayıp o telefonu sessize almalarını hiç unutmadım o yüzden kimseye diyemedim. Birkez negatifte aldım ama eşimle kendimiz üzüldük ve geçti kimse bilmediğinden rahattım sorulara maruz kalmadım o sebeple de buseferde kimseye söylemedim
Bende önce içimde sindireyim sonra paylaşayım modundayımÇok doğru ilk negatifimde ben de bşr çok kişiye olmadı haberini verdim ama ben zaten üzüntüsünü ve sevincini tek başına yaşayamayan biriyim herşeyimi birileriyle paylaşmayı isterim üzüntümü de onlarla paylaştım. Ki zaten en başta dedi. Ben negatif ise de pozitif ise de zamanı gelince size dicem sakın sormayın hiç biri de arayıp sormadılar kendi annemler bile dahil. Çok şükür pozitifte de sormadılar bugün kalp atışından sonra tüm arkadaşlarıma haber verdim hep beraber ağladıkyani demem o ki insan kendini nasıl rahat ve mutlu hissedecekse. Öyle davranmalı fesat kötü niyetli insanlara bende hiç hamile olduğumu dahi söylemedim
Ayyy 6 cm mi yanii o bebek mi yoksa kese mi acabaaSenin de 6.03mm bebeğinMaşallah
Harika Allah tamamını erdirsin canım sağlıklaÇok şükür kesemızı gorduk rabbım herkese nasip etsın
Amin Allah razı olsunHarika Allah tamamını erdirsin canım sağlıkla
Cok şükür nasıl başladıysa öyle devam ederKızlar bende bugün gittim kontrole çok şükür yolunda herşey 15 gün sonra tekrar çağırdı daha sonra ayda bir kere çağırıcakmış