- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
Ben testleri karıştırmışım pardon inşallah gebelik testin de böyle çıkarBiraz karmaşık oldu ama umarım yardımcı olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben testleri karıştırmışım pardon inşallah gebelik testin de böyle çıkarBiraz karmaşık oldu ama umarım yardımcı olmuştur
Amin canım inşallah hepimizinBen testleri karıştırmışım pardon inşallah gebelik testin de böyle çıkar
Biraz karmaşık oldu ama umarım yardımcı olmuştur
Bu arada bir sonraki bat 29 kasım
Moralini bozmamaya çalış canım bize de nasip olacak inşallah bu güzel duygu. Sabredip bekliycez. Ben de aynı şekilde geçen aydan umutluydum ama olmadı inşallah daha çok beklemeyizKızlar benim regl bugün oldu normalde 3 kasımdı 3 kasımı bile beklemedi halbuki bu ayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyordum
Inaallah canim benim bakalimBugün dünden daha koyu görünüyo cidden bakalım yarın dahada koyulaşacakmı merak ettim Hadi inşallah umduğumuz gibi olur
Ya kızlar bata 8 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor arada batmalar var oldumu ki acaba allahım olsun insallah nezaman çıkarı ki kanda
Kızlar benim regl bugün oldu normalde 3 kasımdı 3 kasımı bile beklemedi halbuki bu ayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyordum
Bende de 3 kasimdi ama bugun oldu. (( cok uzuldum. ((
Yok canım tebriklerrrrArkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?
Teşekkür ederim bi 15 dk oldu hala inanamıyorumYok canım tebriklerrrr
Arkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?
Ayyyy hayırlı ugurlu olsun neler yaşadın nasıl belirtilerin vardı anlat bakalimArkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?
Hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) bize de dua etArkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?
pozitif ise yanilma olmaz canim Tebrikler :) kan testiyle onaylat bence :)Arkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?