Her zamankinden şişler, ama çok değil, dokununca acı ve hassaslık var. Sürekli şimdi oldum diye lavaboya koşuyorum ama yokk. Ağrı hafif de mideme doğru kasıktan ziyade. Anlamadım ama inş hamileyimdirEvet tatlım o büyük bir ipucuydu benim için çünkü normalde adet sancısı olduğum zaman o an regl olurdum göğüslerin şiş mi
Her zamankinden şişler, ama çok değil, dokununca acı ve hassaslık var. Sürekli şimdi oldum diye lavaboya koşuyorum ama yokk. Ağrı hafif de mideme doğru kasıktan ziyade. Anlamadım ama inş hamileyimdir
Az once oldum bebegimCanim ne oldu adet oldun mu ?
Canım ben kullanıcı adını değiştirdim eski silently daha gelen giden yok ama belirtide yok şuan sabah test yapıcam bakalım
Hmm hayirlisi canim bidaki aya kaldi umutlarAz once oldum bebegim
Hala adet olmadim canim.Yarin test alicam galiba.Sen adet oldun mu canim ?Canım naptin geldi mi kırmızılar var mı güzel haberler..
Yok canim.bende olmadım. Ama test de yaptım negatif benimki yine illet pco yüzünden büyük ihtimalle gebelik yok yani; (geç yumurtlama oldu ama yine de belli olurdu diye düşünüyorumHala adet olmadim canim.Yarin test alicam galiba.Sen adet oldun mu canim ?
Canım naaptın test yaptınmı ?Canım ben kullanıcı adını değiştirdim eski silently daha gelen giden yok ama belirtide yok şuan sabah test yapıcam bakalım
Yaptım canım yaptım ama malesefki kocaman bir negatifCanım naaptın test yaptınmı ?
Du bakalım kuzum belki geç yumurtlamışsındır hiç belli olmaz kırmızılar gelmedi sonuçta daha, sen stres yapmaYaptım canım yaptım ama malesefki kocaman bir negatif
Sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsam mi acaba canım orda çıkarmı kiDu bakalım kuzum belki geç yumurtlamışsındır hiç belli olmaz kırmızılar gelmedi sonuçta daha, sen stres yapma
Çıkar tabiki canım ama ben 1 gün daha bekle derim yarın verirsin kan. Varsa daha güzel bi rakam çıksın. Çok az bi rakam çıkması bile seni strese sokar çünkü.Sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsam mi acaba canım orda çıkarmı ki
Tamam canım benim 1 güncük daha bekleyeyim o kadar bekledim inş iyi bi sonuç alırım geçen rüyamdada hamile olduğumu öğreniyordum ay hadi inş rüyalarım gerçek olurÇıkar tabiki canım ama ben 1 gün daha bekle derim yarın verirsin kan. Varsa daha güzel bi rakam çıksın. Çok az bi rakam çıkması bile seni strese sokar çünkü.