❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Evet tatlım o büyük bir ipucuydu benim için çünkü normalde adet sancısı olduğum zaman o an regl olurdum göğüslerin şiş mi
Her zamankinden şişler, ama çok değil, dokununca acı ve hassaslık var. Sürekli şimdi oldum diye lavaboya koşuyorum ama yokk. Ağrı hafif de mideme doğru kasıktan ziyade. Anlamadım ama inş hamileyimdir

İniallah tatlım benim de öyle olmuştu hayırlısı olsun haber et beni
Her zamankinden şişler, ama çok değil, dokununca acı ve hassaslık var. Sürekli şimdi oldum diye lavaboya koşuyorum ama yokk. Ağrı hafif de mideme doğru kasıktan ziyade. Anlamadım ama inş hamileyimdir

Benim normalde regl olmadan bi kaç gün önce ağrılar olurdu yavaştan şuan 3 gün var ama hhic belirti yok

Kizlar bat 26 kasimdi bugun ev temizlerken birseyler akti baktim kahverengi lekeler gelmis. Agir falanda kaldirdim sonra pek koydum yine ped kirlenmis ama 3 saattir falan ekstra gelen giden yok. Bide baya koyu renk bi kan mor gibi boyle cok afedersiniz

Merhaba kizlar. ben kasimin 1i adet olmusdum.umudumu tam kaybetmisken kasimin 26 test yaptim cok silik iki cizgi aninda kan analizine gittim pozitiv cikti yinede adet gunum 28 gunde oldugu icin kasimin 28de sonra test yaptim koyulasmisti cizgi. Allahim tum isteyenleru sevindirsin. bana sen bekle yanilmis olabilirsin diyenler var ama yinede ben kendimi hamile gibi hayal edib seviniyorum. Allah her birimizi bebek haberi ile sevindirsin. ❤❤❤

Çıkar tabiki canım ama ben 1 gün daha bekle derim yarın verirsin kan. Varsa daha güzel bi rakam çıksın. Çok az bi rakam çıkması bile seni strese sokar çünkü.
Tamam canım benim 1 güncük daha bekleyeyim o kadar bekledim inş iyi bi sonuç alırım geçen rüyamdada hamile olduğumu öğreniyordum ay hadi inş rüyalarım gerçek olur

Kızlar bat 28 kasım olup hamile olduğunu öğrenen varmı?yada belirtiler var mı?ben daha olmadım ama belirti hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…