❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

@Elif Dua @pnr26 @Kelebeklibride Paramedik92 kızlar bugün ayın son günü ve sizin gününüz varmı güzel haberi olan ? Kırmızılardan Gelen giden yoktur inşallah
Canım benim 2 gün önce beta 11.32 çıkmıştı gebelik pozitifti dün Hastanede işim vardı bir daha baktırdım gelmişken ne kadar yükselmiş diye 11.98 olmuş değer çok az artmış ve çok üzülüyorum

Kızlar bat 28 kasım olup hamile olduğunu öğrenen varmı?yada belirtiler var mı?ben daha olmadım ama belirti hiç yok
Canım bence sen artık test yapabilirsin, çok bile bekledin. Kız kardeşimde senin gibi hiçbi belirti yoktu bat beklerkende öğrendikten sonrada taki 7.hafta bulantıları başlayana kadar hamile olduğuna inanamıyordu. Şuan çok şükür 13. Haftada. Bence bekleme yarın bi test yap.

Üzülme canım benim evet çok zor bi durum ama vardır elbet bunu yaşamanında bi hayrı. Dr la görüştünmü peki söyledikleri bişiy varmı ?

Üzülme canım benim evet çok zor bi durum ama vardır elbet bunu yaşamanında bi hayrı. Dr la görüştünmü peki söyledikleri bişiy varmı ?
Beta takibi demişti yükselirse hayırlı yükselmezse düşük olur demişti ama yükselmeyecek dünden beri yükselse belli olurdu

Beta takibi demişti yükselirse hayırlı yükselmezse düşük olur demişti ama yükselmeyecek dünden beri yükselse belli olurdu
Canım bence yinede ümidine kesme. Sen bi gün arayla yaptırmışsın sanırım. Belki çok yeni döllenme olduğu için böyle bi rakam çıkıyodur. Bi kaç gün bekle sabret sürekli dua et ve imkanın varsa sürekli yat uzan. Bu sürede regl başlamazsa tekrar git kan ver. Bence sen boşyere evham yapıosun gibi geldi bana. Şuan en çok ihtiyacın olan şey moral ve stressiz bi ortam. Sık sık kan vermeyi falanda düşünme. Çünkü gebelikte bebek anneden gelen kanla beslenir ve gelişir büyür. Sadece 4 gün kadar bekle ve ondan sonra kan ver. Umduğumuz gibi bi artış yakalarsanda inşallah zaten için rahatlayacaktır ondan bir hafta sonrada dr konteolüne gidersin. Bide sakın aklından çıkarma kendini kötü hissettiğinde hep bunu düşün "rabbimin emanet edeceği bi can varsa hiçbişey bunun önüne geçemez"

MaşaALLAH ne güzel hayırlısıyla doğsun inşaALLAH.eşimle 5 aralık a kadar beklicez diye anlaştık.dayanabilirsek tabi ama belki adette olurum belli olmaz çünkü biz çok hayal kırıklığı yaşadık.sanırım bu sefer direnecğiz test için :) dualarınız bekliyorum arkadaşım nolur çok dua edin

Arkadaşlar merhaba benim yine bir sorum olacak benim adetime 6 gün var ve bugün acik renkte cok az bi kanamam olmus sizce neden olabilir gebe olduğumu gösterir mi şimdiden teşekkürler

Kızlar kulaklarımda kısa süreli uğultu,bulantı hissi ama bulantı değil,yüzümde solgunluk var.bu gibi belirtileri olan varmı?

Merhaba nasılsınız size bir soru sormak istiyorum ovulasyon testi ile hamile kaldığınız ay hangi günleri değerlendirmiştiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba nasılsınız size bir soru sormak istiyorum ovulasyon testi ile hamile kaldığınız ay hangi günleri değerlendirmiştiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba ben ovude koyu çizgiyi 4 kasımda görmüştüm. Ama değerlendirdiğim günler peşpeşe oldu. 2-3-4-5 kasım

Kızlar yokmu güzel haberler :) ben de hala olmadım ama sanırım olcam çünkü belim inceden ağrıyor gelcek gibi

Merhaba ben ovude koyu çizgiyi 4 kasımda görmüştüm. Ama değerlendirdiğim günler peşpeşe oldu. 2-3-4-5 kasım
Teşekkür ederim bende 5 ve 6 kasım iki gün t çizgisi c den daha koyu idi 7 kasımda silindi misafirliktde olduğumuz için 5 kasım ve öncesini değerlendiriremedim 6-7-8 -10 kasımı değerlendirdim ama tutmadı adetim 28 güne bir olur 13 ve 14. Gün pikti yani bu ay 29. Gün adet oldum şuanda 11. Gündeyim testimde bu şekilde dün ilişki oldu

Eklentiler

• IMG_3234.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 40
Sence nasıl değerlendireyim şimdilik gün aşırımı olsun daha varmıdır ovulasyon gününe tahminimce bu ay 14. Gün görürüm pik

inşallah olmazsın hamilelik belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı çünkü inşallah hamilesindir
Canımmm benim amin inşaALLAH.evet öyle okudum hep.belirtiler her iki durumdada aynı oluyormuş.yanıp tutuşuyorum o haberi almak için...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaALLAH,sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…