❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

7 günüm geçti ama az önce kırmızıları gördüm.çok üzgünüm çok
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki şimdi. Üzülme moralini yüksek tut daha önünde çooook zaman var. Rabbim tez vakitte hayrlısıyla nasip etsin inşalllah

İnşaALLAH aarkadaşlar sağolun.pazartesi gebelik tahliline gidcektim ama hsg randevusu almak varmış kaderde.çok büyük bi yıkım yaşadım.çok umut etmiştim.ayrıca kızlar nacizane tavsiyemdir.adet günleriniz dışında 1 ay geçmeden benim gibi umutlanmayın.benim annemler hep öyle dedi ve onların dediği gibi oldu.

ferishhh selam adet döngüm 28 gün geçen ayda 13. Ve 14.gün pik 15.gün silikti Bugün 13 de yaptığım test 13. Gündeyim dün ilişki oldu sizce bugün pik mi bu test bana öyleymiş gibi geldi bugün ilişki olmakımı sizce

Eklentiler

• IMG_3249.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 36
Bugünüde değerlendir mutlaka canım hatta istersen akşam bi test daha yap silikleşmeye başlamışsa bugünü mutlaka değerlendir. Silikleşme henüz yoksa bu geceyi sabaha karşı da değerlendirebilirsin. Silikleşme zamanı önemli yani

Çok teşekkür ederim canım akşam 19 da tekrar test yapacağım ama benim akşam testleri ovulasyon günlerinde bile çok silik çıkıyor akşamları sabah tekrar yaptığımda test yine pik çıkıyor anlam veremedim

ferishhh canım 19 da yaptığım test gündüze göre sanki biraz rengi açılmış adet sancısı gibide kasık ağrım var dün ilişki var bugünde ilişki olsun diye düşünüyorum sence

ferishhh canım tünaydın bugün 13 dekş testim resmen bariz pik yapmış dün eşit koyulukta idi bugşn t çok daha koyu bu arada dün gece ve önceki gün gün gece ilişki oldu canım tavsiyeni bekliyorum acaba yarın sabah mı ilişki olsa bu gecede mi olsa kararsızım 28-29 gün döngüm bugün 14. Günüm

Eklentiler

• IMG_3255.JPG
    22,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_3258.JPG
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
Göğüslerimin aşırı rahtszlığı dışında Şuanlık sakin geçiyo benim canım 4 gün sonra kontrolüm var kalp atışı için bakalım hayrlısı.
ama kalp atışı için çok erken bence senin bebeğin için sakın duyamazlarsa korkma sinyalleri görebiliyorlar ben 6 haftalıkken gittim duyulmadı ama sinyalleri görülüyordu bana 3 hafta sonra gel dedi doktorum yani çarşamba gideceğim daha sağlıklı bi karar dediğim gibi sakın korkma bide bebek kızsa sesi duyulmuyor sinyalde vermiyor allahım sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallah ferishhh

ferishhh selam
İlk test dün 13:00 ikinci dün akşam 19 un
Üçüncü test bugün 12:30 dördüncü test bu akşam 18:39 un

Bugün adetimin 15. Günü. 12. Ve 13.akşam ilişki oldu. Ve bu bu sabah yani 15. Gün sabah 06:00 ilişki oldu yorumlarını bekliyorum sanırım yumurta bu akşam çatlamış ?

ferishhh sence yeni ilişki ne zaman olmalı. Bu arada en alttaki iki resimi fazladan eklemişim onu değerlendirme olurmu

Bakalım canım nasip gittiğimde 7+1 oluyorum duyulmasada görülür sanrm

Canım din geceyi de değerlendirdim bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğim ovu dönemi bitti bende 2-3-4-5 aralık değerlendirildi 4 aralık ovu günü idi önceside gün aşırı idi artık beklemedeyim allah hayırlısı nı nasip etsin yarabbim bit bebiş inşallah buda son testim artık testi bıraktım bu ay 13 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…