- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki şimdi. Üzülme moralini yüksek tut daha önünde çooook zaman var. Rabbim tez vakitte hayrlısıyla nasip etsin inşalllah7 günüm geçti ama az önce kırmızıları gördüm.çok üzgünüm çok
Bugünüde değerlendir mutlaka canım hatta istersen akşam bi test daha yap silikleşmeye başlamışsa bugünü mutlaka değerlendir. Silikleşme henüz yoksa bu geceyi sabaha karşı da değerlendirebilirsin. Silikleşme zamanı önemli yaniferishhh selam adet döngüm 28 gün geçen ayda 13. Ve 14.gün pik 15.gün silikti Bugün 13 de yaptığım test 13. Gündeyim dün ilişki oldu sizce bugün pik mi bu test bana öyleymiş gibi geldi bugün ilişki olmakımı sizce
Çok teşekkür ederim canım akşam 19 da tekrar test yapacağım ama benim akşam testleri ovulasyon günlerinde bile çok silik çıkıyor akşamları sabah tekrar yaptığımda test yine pik çıkıyor anlam veremedimBugünüde değerlendir mutlaka canım hatta istersen akşam bi test daha yap silikleşmeye başlamışsa bugünü mutlaka değerlendir. Silikleşme henüz yoksa bu geceyi sabaha karşı da değerlendirebilirsin. Silikleşme zamanı önemli yani
Göğüslerimin aşırı rahtszlığı dışında Şuanlık sakin geçiyo benim canım 4 gün sonra kontrolüm var kalp atışı için bakalım hayrlısı.kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya hamile girersinizferishhh canım sen naptın hamilelik nasıl gidiyor
ama kalp atışı için çok erken bence senin bebeğin için sakın duyamazlarsa korkma sinyalleri görebiliyorlar ben 6 haftalıkken gittim duyulmadı ama sinyalleri görülüyordu bana 3 hafta sonra gel dedi doktorum yani çarşamba gideceğim daha sağlıklı bi karar dediğim gibi sakın korkma bide bebek kızsa sesi duyulmuyor sinyalde vermiyor allahım sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallahGöğüslerimin aşırı rahtszlığı dışında Şuanlık sakin geçiyo benim canım 4 gün sonra kontrolüm var kalp atışı için bakalım hayrlısı.
Bugünde değerlendirebilirsinferishhh sence yeni ilişki ne zaman olmalı. Bu arada en alttaki iki resimi fazladan eklemişim onu değerlendirme olurmu
Bakalım canım nasip gittiğimde 7+1 oluyorum duyulmasada görülür sanrmama kalp atışı için çok erken bence senin bebeğin için sakın duyamazlarsa korkma sinyalleri görebiliyorlar ben 6 haftalıkken gittim duyulmadı ama sinyalleri görülüyordu bana 3 hafta sonra gel dedi doktorum yani çarşamba gideceğim daha sağlıklı bi karar dediğim gibi sakın korkma bide bebek kızsa sesi duyulmuyor sinyalde vermiyor allahım sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallahferishhh
Canım olurda bu akşamı değerlendiremezsem yatın sabah 5-6 gibi olsa geçmi olur senceBakalım canım nasip gittiğimde 7+1 oluyorum duyulmasada görülür sanrm