- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 30
Canım belirtiler var mı peki bende bugün olmam gerekiyordu olmadim ama belirti falan yok sadece kasiklarimda ağrılar sancılar var ara araBugun olmam gerekiyordu olmadim..
Öylemi bnmde 10 gundur midem cok bulaniyor.Kasiklarim da hafif agri oluyor bazen,adetlerim düzenlidir hep günumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canm ?bikac gun gecsin adet olmasam test yapicam ins ikimizinde vardir cnmCanım belirtiler var mı peki bende bugün olmam gerekiyordu olmadim ama belirti falan yok sadece kasiklarimda ağrılar sancılar var ara ara
Ayy inşallah canimm çok istiyorum ama yok gibi ben 5 6 gün önce yumurtladim galiba hemen belli olmaz demi. Senin belli olur canım belki yarın test yap inşallah pozitif görürsünÖylemi bnmde 10 gundur midem cok bulaniyor.Kasiklarim da hafif agri oluyor bazen,adetlerim düzenlidir hep günumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canm ?bikac gun gecsin adet olmasam test yapicam ins ikimizinde vardir cnm
Ki benim zaten hep gecikmeli geliyo pko varAyy inşallah canimm çok istiyorum ama yok gibi ben 5 6 gün önce yumurtladim galiba hemen belli olmaz demi. Senin belli olur canım belki yarın test yap inşallah pozitif görürsün
Bnde ck istiyrm cnm.bikac gun gecsin bi test yap cnm sende belki vardir.Ayy inşallah canimm çok istiyorum ama yok gibi ben 5 6 gün önce yumurtladim galiba hemen belli olmaz demi. Senin belli olur canım belki yarın test yap inşallah pozitif görürsün
Insalah vardır kuzumm Rabbim nasip etsin anne olmayi...Bnde ck istiyrm cnm.bikac gun gecsin bi test yap cnm sende belki vardir.
Adı nedir canım bunun arasak ne istiyoruz dicez ismini söylermisin biraz arastırsak
fiyatı ne kadar acaba?Eki Görüntüle 1917682 Bitkiden geriye kalan bu tatlım
100 küsür bişeydifiyatı ne kadar acaba?
tam nasıl bişey içinde neler var biliyormusunuz? erkek için olanıda kullandınız mı?100 küsür bişeydi
tam nasıl bişey içinde neler var biliyormusunuz? erkek için olanıda kullandınız mı?
Canim gunaydin var mi gelen gidenBugun olmam gerekiyordu olmadim..
Canim gunaydin var mi gelen giden
Bende olmadim daha kuzumMrb cnm hayir hala adet olmadim
Midem cok bulaniyor bi 2 haftadir.Bide adetlerim duzenli gunumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canim ?Bende olmadim daha kuzum
Benimde duzenlidir bebegim 30 gunde bir olurum cok cok nadir bir iki gun sarktigini da bilirim ama. O yuzden umutlanamiyorum tamMidem cok bulaniyor bi 2 haftadir.Bide adetlerim duzenli gunumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canim ?
Evet canım benim günüm bugün.adet olmadım henüz ama belirtide yok.nolur dua edin benim için.siz anne adaylarının duası kabul olurfiseriz canım bugün senin günündü varmı bi gelişme ?