❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canım belirtiler var mı peki bende bugün olmam gerekiyordu olmadim ama belirti falan yok sadece kasiklarimda ağrılar sancılar var ara ara
Öylemi bnmde 10 gundur midem cok bulaniyor.Kasiklarim da hafif agri oluyor bazen,adetlerim düzenlidir hep günumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canm ?bikac gun gecsin adet olmasam test yapicam ins ikimizinde vardir cnm

Öylemi bnmde 10 gundur midem cok bulaniyor.Kasiklarim da hafif agri oluyor bazen,adetlerim düzenlidir hep günumde olurum.Senin adetlerin duzenli mi canm ?bikac gun gecsin adet olmasam test yapicam ins ikimizinde vardir cnm
Ayy inşallah canimm çok istiyorum ama yok gibi ben 5 6 gün önce yumurtladim galiba hemen belli olmaz demi. Senin belli olur canım belki yarın test yap inşallah pozitif görürsün

Ben sadece bunu kullandım canım ama erkek için de verebiliyor ablama vermişti kötü bir tadı var bi de kestane balıyla karıştırdığım için iyice kötü olmuştu içindeki otları bilmiyorum Mine çiçeğini biliyorum diğerlerini bilmiyorum
tam nasıl bişey içinde neler var biliyormusunuz? erkek için olanıda kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…