- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
İnşallah bebiştendir canım. Rabbim gönlüne göre versin. Test yaparsan haber et burayada. Hamişlerin arasına alayım inşallah senideEvet canım benim günüm bugün.adet olmadım henüz ama belirtide yok.nolur dua edin benim için.siz anne adaylarının duası kabul olur
Oyyy ne güzel demişsin canım.inşaALLAH.tabiki canım hemen haber veririm.kafama takılan bişey var sorsam sana.mesela ben normalde adetimi 22-23 günde bir görürüm.hesaplamamı buna göremi yapmalıyım yoksa annelerimizin dediği gibi 1 ay dolmalı öyle mi geçmeli.iki annemede anlatıyorum anlatıyorum illaki bizim dediğimiz gibi diyolar bana.bildiğimdende şüphe duydum artıkİnşallah bebiştendir canım. Rabbim gönlüne göre versin. Test yaparsan haber et burayada. Hamişlerin arasına alayım inşallah senide
Aslında onların sözünüde dinleyebilirsin tabiki en azından çok erken bişiyleri öğrenip acaba nolucak kese görücemmi kalp atışı olucakmı gibi soruları dert etmemiş olursun, yani geç öğrenmek en rahatı. Ama döngünden çok eminsen günün geçince tabiki testte yapabilirsin. Benim fikrimi sorucak olursan beklemek en güzeliOyyy ne güzel demişsin canım.inşaALLAH.tabiki canım hemen haber veririm.kafama takılan bişey var sorsam sana.mesela ben normalde adetimi 22-23 günde bir görürüm.hesaplamamı buna göremi yapmalıyım yoksa annelerimizin dediği gibi 1 ay dolmalı öyle mi geçmeli.iki annemede anlatıyorum anlatıyorum illaki bizim dediğimiz gibi diyolar bana.bildiğimdende şüphe duydum artık
Çok teşekkür ederim canım.bakalım eğer olmazsam 2-3 daha beklicem...Aslında onların sözünüde dinleyebilirsin tabiki en azından çok erken bişiyleri öğrenip acaba nolucak kese görücemmi kalp atışı olucakmı gibi soruları dert etmemiş olursun, yani geç öğrenmek en rahatı. Ama döngünden çok eminsen günün geçince tabiki testte yapabilirsin. Benim fikrimi sorucak olursan beklemek en güzeli
Benimde duzenlidir bebegim 30 gunde bir olurum cok cok nadir bir iki gun sarktigini da bilirim ama. O yuzden umutlanamiyorum tam
Evt canim hamilesin tebrik ederim.2 gun mü gecikti adetin ?Eki Görüntüle 1918284
Kızlar sizce hamile miyim bilen birisi yorumlayabilir mi ? İki gün var geçmesine
Hmm bikac gun bekleyip test yapariz artik ins ikimizinde vardirBenimde duzenlidir bebegim 30 gunde bir olurum cok cok nadir bir iki gun sarktigini da bilirim ama. O yuzden umutlanamiyorum tam
Insallah kuzuumm insallah vardirHmm bikac gun bekleyip test yapariz artik ins ikimizinde vardir
Valla kuzum icim cızzz etti var var insallah :))Merhaba hanimlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve dayanamayip evde test yaptım 2. cizgi silik çıktı. testten emin olamayıp 1 test aha yaptm o da ayni derecede silik çıktı, sabah 1 test daha yapip kan testi yaptrmaya gideceğim. İlk kez deniyorum sizce ihtimal nedir gebelik var mıdır.
Hayır canım normalde iki gün sonra adet olmam lazım dayanamadım bugün yaptım silik cikti. Kimi olmaz diyor kimi var diyor kafam karıştıEvt canim hamilesin tebrik ederim.2 gun mü gecikti adetin ?
Var canim olmasa cikmaz ki.Gunun gecmedigi icin tam kirmizi degil, sen dr gidip bi kan tahlili yptr..Hayır canım normalde iki gün sonra adet olmam lazım dayanamadım bugün yaptım silik cikti. Kimi olmaz diyor kimi var diyor kafam karıştı
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 1917582 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda @celine20
Canım senin nasıl gidiyor durumlarBen sadece bunu kullandım canım ama erkek için de verebiliyor ablama vermişti kötü bir tadı var bi de kestane balıyla karıştırdığım için iyice kötü olmuştu içindeki otları bilmiyorum Mine çiçeğini biliyorum diğerlerini bilmiyorum
Adet bitiminde soğan kürüne başlayabilirsin belkiadet olucam galiba. adetliyken ne içilir... içim temizlenain bari
Canim ne oldu adet oldun mu ?Insallah kuzuumm insallah vardir
Canım senin nasıl gidiyor durumlarbenim bata 2 kaldı, karın ağrılarım oluyo, regl oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama yok bişi, sana da olmuş muydu böyle bişii?
Canım naptin geldi mi kırmızılar var mı güzel haberler..Canim ne oldu adet oldun mu ?