- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
Ayy yok Ben yapamam Onu Ya dayanamam kuzucugumaayy bizde naza çekelim kendimizi siz belli etmezseniz bizde bakmıyoruz diyeeşlerimizin bizden çekeceği varr
Ayy yok Ben yapamam Onu Ya dayanamam kuzucugumaama kocalarimiz Yine Her türlü cekecekleri var zaten
Inşallah canım inşallah Pazartesi göreceğiz Bakalım Ne olduğunuHAYIRLI HABERLER ALALIM İNŞ BU KADAR BELİRTİ BOŞ DEĞİLDİR UMARIM KENDİ AÇIMDAN
Benim de 5 gün var ama günler geçmiyor. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum daha bir ümitliyim o yüzden.. bugün erken gebelik testlerinden aldım yarın sabah yapsam mı diyorumKızlar günaydın benim 5 gün kaldı günleri geçiremiyorum ben ya bu ay neden bu kadar heves ettim anlamadım yaa
Canım benim çıkmıştı bata dört kala erkende ama garanti olsun diyorsan bi kaçgün bekle çünkü çıkmazsa da emin olamazsınBenim de 5 gün var ama günler geçmiyor. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum daha bir ümitliyim o yüzden.. bugün erken gebelik testlerinden aldım yarın sabah yapsam mı diyorum
11. GÜNÜ Adet kesintisinin sonuç negatifgecikmenin 9.günü kan tahlili yaptırdım ve kocaman bi NEGATİFF
Kızlar bendede geçen ay 4 gün gecikmenin ardından geldi regl.bitincr yine başladık çalışmalara.hayirlisi inş.hepimiz için moral bozmayin11. GÜNÜ Adet kesintisinin sonuç negatif
Dayanamadım yaptım tabi negatifCanım benim çıkmıştı bata dört kala erkende ama garanti olsun diyorsan bi kaçgün bekle çünkü çıkmazsa da emin olamazsın
Canım stres çok etkiliyor canım zor biliyorum ama stres yapınca olacağı varsa da olmuyorDayanamadım yaptım tabi negatifakıntım falan da yok umudum kalmadı sanki :/
Haklısın eğer olmazsa gelecek ay gerçek anlamda akışına bırakacağımCanım stres çok etkiliyor canım zor biliyorum ama stres yapınca olacağı varsa da olmuyor
[/QUOTE]
Teşekkürler canım. Amin. inşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir
Hissetmek en önemli belirti diyor herkes. Gönlünüze göre olsunBenimde adet tarihime 8 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Midemde zaman zaman yanmalar var. Şişkinlik hissi ve ara sıra sol kasığımda damar atar gibi bir şey hissediyorum.Psikolojik mi bilmiyorum ama sankim hamileymişim gibi hissediyorum.