❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Herkes hayırlı haberler alır umarım.. Eylül ayında bir operasyon geçirdiğim için bat günümü tam bilemiyorum, sapma yaşadım ilk ay çünkü Tahminim 4 gün filan var. Bugün dayanamayıp bende test yaptım. Dün ağrılarım vardı çünkü, sanırım kırmızılar gelecek ki sonuç negatif

Benim de 5 gün var ama günler geçmiyor. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum daha bir ümitliyim o yüzden.. bugün erken gebelik testlerinden aldım yarın sabah yapsam mı diyorum
Canım benim çıkmıştı bata dört kala erkende ama garanti olsun diyorsan bi kaçgün bekle çünkü çıkmazsa da emin olamazsın

Kızlar günaydın hepinize, mutlu bir hafta sonunuz olsun
Kızlar bugün sizin günüzün, pek göremedim sizi bikaç gündür umarım yoktur gelen giden, güzel haberlerinizi bekliyoruz

@elifselman @Beratnisa

Benimde adet tarihime 8 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Midemde zaman zaman yanmalar var. Şişkinlik hissi ve ara sıra sol kasığımda damar atar gibi bir şey hissediyorum.Psikolojik mi bilmiyorum ama sankim hamileymişim gibi hissediyorum.

Hissetmek en önemli belirti diyor herkes. Gönlünüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…