- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
Evet cnm bende görüyorum cizgi var ama cok silik kac gun var adetine bizim aramizda bigun vardi sanirim bende yaptım az once test bozuk sanirim c cizgisi silik cikti anlamadim bozuk mukiKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka?
Evet canim ayni benimki gibi cikmiş kaç gun var adete..Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka?
Evet canım bozuktur c silikseEvet cnm bende görüyorum cizgi var ama cok silik kac gun var adetine bizim aramizda bigun vardi sanirim bende yaptım az once test bozuk sanirim c cizgisi silik cikti anlamadim bozuk muki
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka?
Erken testim var sabah ilk idrarla yapıcam varsa erken test daha koyu çıkar değil mi?Canım bnde görüyorum silik bi çizgi inşallah doğrudur. Sen sabah ilk idrarla tekrar yap bi bakalım, daha belirgin çıkar bnce
Yarin sabah ilk idrarla yap ins bebisin seninledir ki olmasa cikmazdi bende sabah yapicam tekrar midem cok bulaniyor sabahtan beri hic gecmedi kasik da batma var goguslerim agriyor oyle olunca dayanamadm ama cok umutluyum ins yaniltmaz beniDaha çok erken zaten test yapmayacaktım da baktım karnım ağrıyor hasta olucam gibi nasılsa negatif çıkacak bişey kaybetmezsin dedim şimdi daha çok kafam karıştıY Yagiz kaganim
Daha once hic denk gelmedi bozuk test oylemi oluyor cnm
Evet canım testin arkadında da yazar. O çizgi testin çalıştığını gösteriyor. İnşallah vardır senin de bebişin. Gelsinler bekletmesinler biziDaha once hic denk gelmedi bozuk test oylemi oluyor cnm
Icime su serptin cnm ins oyledir sabah ilk idrarla yapicam bende umarim hislerim yaniltmaz beniEvet canım testin arkadında da yazar. O çizgi testin çalıştığını gösteriyor. İnşallah vardır senin de bebişin. Gelsinler bekletmesinler bizi
ne yaptın canım? yaptın mı testini? ben erken testlerden yaptım daha belirgin çıktıIcime su serptin cnm ins oyledir sabah ilk idrarla yapicam bende umarim hislerim yaniltmaz beni
canım geçen ay benim de aynı öyle olmuştu ve burda biri bana belki bebişine hazırlanıyordur rahmin üzülme demişti. :) öyle de oldu :) inşallah bebiş varsa yani daha kanda baktırmadım. ama hiçbir zaman umudunu kaybetme allahım hepimize nasip edecek inşallah bu duyguyuNe mutlu çift çizgiyi görenlere
Benim umutlar tukendi. 2 Gün yerleşme kanaması derken adetim geldi çok üzgünüm
ne yaptın canım? yaptın mı testini? ben erken testlerden yaptım daha belirgin çıktıöğlen gidip kan vericem çok heyecanlıyım :)
canım inşallah vardır bilemiyorum ki :) takvimle takip ettim yumurtlama haftası ve sonrasında toplamda yaklaşık 14 gün, gün aşırı ilişki bol bol duaama mesela geçen ay da böyle denemiştim. kesin olur die bekledim olmadı . Bir de herkesin dediği gibi akışına bırakmak lazım. ben olmama ihtimalini kabullenip ovu testlerimi de almıştım birdahaki ay onla deneyecektim :) inşallah gerek kalmaz testlere dabidap26
ilk iki ay bende öyleydim canım insan yeni başlayınca hemen olacak sanıyor sonra yavaş yavaş bunun bir süreç olduğunu idrak etmek zorunda kalıyorsun :) inşallah bu ay olur ama hergün ilişkiyi bazıları önermiyor bir araştır derim. sperm kalitesini düşürdüğü söyleniyor. bir de spermler içerde 2-3 güne kadar yaşayabiliyormuş. bence araştır öyle karar ver :)inşallah kalmaz gerek canım..ben yumurtlama gününde 3 gün ars arda birlikte olmayı düşünüyorum inş bi sakıncası yoktur. sonrasında ise gün aşırı. ne kadar takmıyorum desemde genede insanın aklı hep bebişte.bide benim daha bu ay ilk denemem ona rağmen böyleyim..