❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Aynen nasip
Daha önce düşük yaşadığına göre gebe kalabiliyorsun demekki. Bnm bildiğim yum sorunu olanlar var, hala bi kez bile hamilelik yaşamadılar yıllardır. Bnce gitiiğin dr lardan yana şanssızsın. Seni karamsarlığa sokmuşlar. Bnde mayısta düşük ve kürtaj yaşadım. Bu 7.ay ama hiç senin gibi düşünmüyorum. Rabbimin dünyaya göndereceği bi can varsa bunun önüne kimse geçemez. Ne dr ne sen ben. Sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Tevekkül et. Şükret. Nasibine düşene tamam de. İnan bana mucizen geldiğinde hepsi gelip geçicek inşallah canım
Aynen nasip oldumu kendilignden olr zatn adetlermde duznsizlestigi icin dusuktn sonra baya kafama takiyorm dya ediyorm hep doktr bu ayda tutmasa gel yumurtlama tedavisi uyguluyacm dedi zatn doktrlara guvn olmuyo insani duzhn dinlemiyolr bile

Insalah canimya dusukten sonra catlama olmuyodu bu ay akinti gelnce olur sandm doktr moralimi bozdu testede cikmadigi icn bos gecmedk bu gunleri diyorum acaba hani dun catlamadi ondnmi teste ciknadi belki bugun yarm catliyacktr

Kan yerine nie ultrasonda bakmamış o dr acaba. Neyse boşver, unut o dr un dediklerini. Sen hislerine güven. Biraz daha değerlendir. İnşallah bebişinin geleceği bi ay olur bu ay :dua:

Kan yerine nie ultrasonda bakmamış o dr acaba. Neyse boşver, unut o dr un dediklerini. Sen hislerine güven. Biraz daha değerlendir. İnşallah bebişinin geleceği bi ay olur bu ay :dua:
Bende anlam veremedm ilkn gitigmde ultrasondan bakti bi hafta sonra gel dedi gitim sadece kandan bakti

S sotaf34 hımmm ozaman eğer pzt yada salı yada daha sonraki bi gün yum gününse sen geç yumurtladın demektir. Ozaman senin bat ın 17 si değil en erken 21 i oluyo canım. Yani biliyomusun bilmiyorum bat (beklenen adet tarihi) yum gününe bağlıdır. Yum gününden ortalma 14-15 gün sonra regl gelir. Sen 17 si diyebekleme bnce. Reglin 17sinde gelmeyince acaba hamilemiyim diye stres yaparsın. En erken 21 ini beklemen daha iyi olur

Ben kürtajdan sonra korunmadım ama 4. Ayın sonunda daha yeni adet gördüm bakalım bu ay olacak mı umutla bekliyorum

Ben kürtajdan sonra korunmadım ama 4. Ayın sonunda daha yeni adet gördüm bakalım bu ay olacak mı umutla bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah canım. Kürtaj bünyeden bünyeye farklı şeyler yapabiliyo. Bnde kürtajdan sonra 32 gün içinde 2 kez regl oldum. Yani 16 gün arayla regl oldum. Bnmde 4.aydan sonra düzene girdi çok şükür. Rabbim bidaha hiçkimseye göstetmesin inşallah. Zor şeyler ...:silah:

S sotaf34 hımmm ozaman eğer pzt yada salı yada daha sonraki bi gün yum gününse sen geç yumurtladın demektir. Ozaman senin bat ın 17 si değil en erken 21 i oluyo canım. Yani biliyomusun bilmiyorum bat (beklenen adet tarihi) yum gününe bağlıdır. Yum gününden ortalma 14-15 gün sonra regl gelir. Sen 17 si diyebekleme bnce. Reglin 17sinde gelmeyince acaba hamilemiyim diye stres yaparsın. En erken 21 ini beklemen daha iyi olur
Evet. Benm zatn duzensiz oldugu icin adetlerm gecksede umutlanamm bekleyicm mecburn

Kizlar benim bat 22 kasimda. ama dun aksam kasiklarim boyle hafif hafif agridi, yumurtlama gunu olabilir diye dun geceyi degerlendirdik...takvimime gore de 8 kasim yumurtlama gunu olarak gorunuyodu..sizce o hafif hafif agri gercekten yumurtladigim icin midir

X