❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Amin canim hayirlisiyla cumlemize nasip olsun insallah...peki simdi ben bir sonraki adetimi su ana gore mi hesaplamaliyim canim normalde adetim duzenlidir 26 gunde bir adet oluyorum
Tatlim ben erken geldi ay adetim bittigi gibi calismaya baslamistim normal dongume gore de bat ima bi hafta kala biraktim ilişkiyi. erken gec ne zaman yumurtlarsam yakaliyim diye ve yakalamistim ama o da sagliksiz oldu işte.

Tatlim ben erken geldi ay adetim bittigi gibi calismaya baslamistim normal dongume gore de bat ima bi hafta kala biraktim ilişkiyi. erken gec ne zaman yumurtlarsam yakaliyim diye ve yakalamistim ama o da sagliksiz oldu işte.
@pnr26 bence adet sonrası basla normal dongune 4-5 gun kala birak bebis oluşursa da yerlessin

baldan_madam M Mavisareg kizlar mesajimda da yazmistim ama bu adet duzensizligi durumunda yeni dongu nasil oluyor acaba olmam gereken gun uzerinden mi hesap yapmam lazim yoksa su anki kanamayi mi dikkate almaliyim
Doktor benimkini hesaplarken olduğum gündem hesapladı canım. Adetle birlikte yeni döngü başlıyor. Hangi bün başladıysa ordan hesaplayacaksın canım

Canim hiç belli olmuyor ben 25 günde bir adet olan biriydim denemelere ilk başladığımız zamanlar akintilarimdan diyorum 14 . Gün başlıyordu . sonra bi kaç ay geçti takip etmeye başladım 9. Gün başladı akintim sonra doktor takibi yaptırdım ve 11. Gün yumurtladigimi gördük bir kerede 19. Gün yumurtlamistim her ay illa 14.gün veya başka gün olacak diye birşey yok o ay ki beslenme stres iklim hormonlar etkileyebilir kişinin Her ay değişebilir . hayırlısı

Bencedr dogru bir tespit yapmissiniz

Kızlar merha
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 15 gün kadar kanamam oldu bittikten sonra doktorumun söylemesi üzerine korunmadık fakat bat ' ımı bilmiyorum bu ay adetimi nasıl hesaplıyabilirim kendimi çok umutlandırmak istemiyorum fakat belirtilerimde var bel ağrısı ve göğüsümde sertlik ve acı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu ayda umudum var ..

Ben de benzer durumdayim bat i onceki adet donemlerime göre hesapladim bekliyorum ama aslında beklemiyorum da gelmesin bat :)

Günaydın kızlarrr
Güpgüzel bir hafta sonu geçirirsiniz umarım
Yokmu güzel haberleri olan ?

Selam kizlar persembe gunu 14. Gunumdu o gunden beri kasiklarimda agri var bugun fazla hareket edince batmaya basladi neden olabilir sizce?

Benim bat 27 kasım ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…