Tatlim ben erken geldi ay adetim bittigi gibi calismaya baslamistim normal dongume gore de bat ima bi hafta kala biraktim ilişkiyi. erken gec ne zaman yumurtlarsam yakaliyim diye ve yakalamistim ama o da sagliksiz oldu işte.Amin canim hayirlisiyla cumlemize nasip olsun insallah...peki simdi ben bir sonraki adetimi su ana gore mi hesaplamaliyim canim normalde adetim duzenlidir 26 gunde bir adet oluyorum
@pnr26 bence adet sonrası basla normal dongune 4-5 gun kala birak bebis oluşursa da yerlessinTatlim ben erken geldi ay adetim bittigi gibi calismaya baslamistim normal dongume gore de bat ima bi hafta kala biraktim ilişkiyi. erken gec ne zaman yumurtlarsam yakaliyim diye ve yakalamistim ama o da sagliksiz oldu işte.
Doktor benimkini hesaplarken olduğum gündem hesapladı canım. Adetle birlikte yeni döngü başlıyor. Hangi bün başladıysa ordan hesaplayacaksın canımbaldan_madam M Mavisareg kizlar mesajimda da yazmistim ama bu adet duzensizligi durumunda yeni dongu nasil oluyor acaba olmam gereken gun uzerinden mi hesap yapmam lazim yoksa su anki kanamayi mi dikkate almaliyim
Henuz gelen giden olmadi, kasiklarimin asagisinda yani ic bacaklarda ara ara agrilar ve tam gobegimin alt kisminda sezerya dikisimin üstünde agri disinda birsey yok
Insallah canim benim
İnşallah gelen sadece minik bebişin olurhadi hayırlısı inşallah
Canim hiç belli olmuyor ben 25 günde bir adet olan biriydim denemelere ilk başladığımız zamanlar akintilarimdan diyorum 14 . Gün başlıyordu . sonra bi kaç ay geçti takip etmeye başladım 9. Gün başladı akintim sonra doktor takibi yaptırdım ve 11. Gün yumurtladigimi gördük bir kerede 19. Gün yumurtlamistim her ay illa 14.gün veya başka gün olacak diye birşey yok o ay ki beslenme stres iklim hormonlar etkileyebilir kişinin Her ay değişebilir . hayırlısıCanım iyi hoş doğru diyosunda onu diyenler döngüsü uzun sürenler. 20. Gün yumurtlayan bi kadın 35-36 günde bir regl oluyor. Neyse ben tüm bildiğimi paylaştım. Karar sizin tabiki. Hakkınızda hayrlısı olsun inşallah.
Bencedr dogru bir tespit yapmissinizCanim hiç belli olmuyor ben 25 günde bir adet olan biriydim denemelere ilk başladığımız zamanlar akintilarimdan diyorum 14 . Gün başlıyordu . sonra bi kaç ay geçti takip etmeye başladım 9. Gün başladı akintim sonra doktor takibi yaptırdım ve 11. Gün yumurtladigimi gördük bir kerede 19. Gün yumurtlamistim her ay illa 14.gün veya başka gün olacak diye birşey yok o ay ki beslenme stres iklim hormonlar etkileyebilir kişinin Her ay değişebilir . hayırlısı
Ben de benzer durumdayim bat i onceki adet donemlerime göre hesapladim bekliyorum ama aslında beklemiyorum da gelmesin bat :)Kızlar merha
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 15 gün kadar kanamam oldu bittikten sonra doktorumun söylemesi üzerine korunmadık fakat bat ' ımı bilmiyorumbu ay adetimi nasıl hesaplıyabilirim kendimi çok umutlandırmak istemiyorum fakat belirtilerimde var bel ağrısı ve göğüsümde sertlik ve acı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu ayda umudum var ..
Bende yakaladığım çok zamanlar oldu ama olmadı .. belli olmaz nasip kismet bu iş amaBen de yumurtlama gününü yakaladım ama neden umudum yok benim gibi olan var mı
Ben de yumurtlama gününü yakaladım ama neden umudum yok benim gibi olan var mı
Benim bat 27 kasım ekler misinizMerhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.@Krizantem cicegi
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
HAMİŞLER
@nisanyagmuru86
Esmahan38
BATLAR
ferishhh ........................... 21 Kasım
@esekaf .......(hbr yok)..... 2 Kasım
@yagmur_20 .....(hbr yok)..... 2 Kasım
@AytenZ .....(hbr yok).... 3 Kasım
TopukluPollyanna ..(beklemede).. 4 Kasım
@Nrshkya ....(hbr yok).... 4 Kasım
@sseevvggii .....(hbr yok)..... 4 Kasım
@elfomr3 .......................... 7 Kasım
@Krizantem cicegi .................... 7 Kasım
@Lknrokan35 ............................ 8 Kasım
@Ang_l .......................... 8 Kasım
M Mavisareg ........................... 8 Kasım
@burcuyilmzz ............................. 9 Kasım
@beyazyalan ....................... 9 Kasım
@mersinlikiz33 ......................... 9 Kasım
@blondgunes ........................ 9-10 Kasım
A Ay-19aysegul ...................... 9-10 Kasım
@kemanist ......................... 10 Kasım
@pnr26 ....................... 11 Kasım
@yubucukp ..................... 11 Kasım
@Duyguuuuss ......................... 11 Kasım
@Askn89 ........................... 11 Kasım
@Calimero88 ........................ 13 Kasım
@duyguukaratass ...................... 14 Kasım
@doruk90 .......................... 14 Kasım
@sensiz__asla123 ..................... 14 Kasım
@reme1988 ....................... 14 Kasım
@GorTuu ....................... 14 Kasım
@Melek Karakan ..................... 15 Kasım
@bir garip oblomov .............. 15 Kasım
C Crescent-hll .......................... 15Kasım
@Gamzemdwf ........................ 15 Kasım
@khaleesi41 ....................... 16 Kasım
Y Yagiz kaganim .................... 17 Kasım
baldan_madam ...................... 18 Kasım
@Beratnisa ...........................19 Kasım
@gizlibilgi ............................ 20 Kasım
@Beybi24 ........................ 20 Kasım
@pinkglove ....................... 21 Kasım
@Paramedik92 .......................... 21 Kasım
@Zehna67 ......................... 21 Kasım
@SUDESUDE09 ....................... 22 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
@okeanoss00 ........................... 23 Kasım
@mmavi_21 .......................... 26 Kasım
@Aynur5656 ....................... 27 Kasım
@mmavi_21 ...................... 27 Kasım
@Nurumcan94 ...................... 27 Kasım
@SiLentLyy ..................... 29 Kasım
@Goforlife ...................... 29 Kasım
Canım sen hamile misin
evet idrar testine göre hamileyim canımCanım sen hamile misin
selam canım sana bişey sorcam bu gebeliğin ilk günlerinde sarımsı akıntı normal mi sence duyup ettiğin bişey var mıGünaydın kızlarrr
Güpgüzel bir hafta sonu geçirirsiniz umarım
Yokmu güzel haberleri olan ?
Yumurtlama tabi kiSelam kizlar persembe gunu 14. Gunumdu o gunden beri kasiklarimda agri var bugun fazla hareket edince batmaya basladi neden olabilir sizce?
Gözün aydın olsun canımevet idrar testine göre hamileyim canım