❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Anladim canim cok sagolasin..akintim hala devam ediyo normal adet goruyorum sanirim bende seninle ayni durumu yasiyorum daha once hic boyle olmamisti
ben de ilk defa yaşadım ama normal dedi doktor o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum. malum bu bebişler strese gelmiyor :KK48:

hahaha allah iyiliğini versin. Uzun yol şoförü deyince aklıma bir yerde okuduğum yazı geldi. Yazıyı yazan kadın sanırım 4-5 sene bebek sahibi olmak için uğraşmış. Gittiği bir doktorun önünde orta yaşlı bir kadınla karşılaşmış. Kadın dört çocuk sahibi falan. Eşi uzun yol şoförü bir ayda bir kez ilişki olmuş ve kadın hamile olmayayım diye dua ediyormuş. Demem o ki Allah ol deyince oluyor...
hahah inşallah bu ay bize de ol der canım:KK48:

ben de ilk defa yaşadım ama normal dedi doktor o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum. malum bu bebişler strese gelmiyor :KK48:
Haklisin canim hayirlisi olsun daha neler gorucez bakalim..bunye sasirdi benim iyice bir sonraki adetin zamaninda mi geldi peki duzensizlik yasamismiydin

Kızlar ovu testlerimin örneğini atıyorum. Az önce tamamladım. Tamda bugün koyu olur diyodum. Bata 16 gün var. Yani dediğim gibi koyu çizgi bata 14 gün kala olmaz. O yumurtanın döllenme süresinin bitişi demek.
Yani bata 14 gün kala + 24-36 saat önce koyu görmeniz gerek. Buda ortalama bata 15-16 gün kala demek. Yani testlere en az batınıza 17-18 gün kala başlamanız gerekki tam olarak net sonuç elde edebilirsiniz. Batlarınıza az bi zaman kala yapmanız sadece testleri boşa harcamanıza sebep olur. Ama yinede siz bilirsiniz.

baldan_madam baldan_madam P pinkglove
bu ay bende düzenli bir şekilde ovülasyon testi yapıp değerlendireceğim inşallah...

Kızlar ovu testlerimin örneğini atıyorum. Az önce tamamladım. Tamda bugün koyu olur diyodum. Bata 16 gün var. Yani dediğim gibi koyu çizgi bata 14 gün kala olmaz. O yumurtanın döllenme süresinin bitişi demek.
Yani bata 14 gün kala + 24-36 saat önce koyu görmeniz gerek. Buda ortalama bata 15-16 gün kala demek. Yani testlere en az batınıza 17-18 gün kala başlamanız gerekki tam olarak net sonuç elde edebilirsiniz. Batlarınıza az bi zaman kala yapmanız sadece testleri boşa harcamanıza sebep olur. Ama yinede siz bilirsiniz.

baldan_madam baldan_madam P pinkglove
Canım aslına bakarsan doğru dediklerin. Fakat şöyle bir durum var yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor. Yani adetin 10. gününde yumurtlayan kadında var 20. günü de yumurtlayan var. Adet düzeni ile de yakından alakalı. o yüzden ben denemeyi tercih ediyorum. En azından vücudumu biraz tanımış olurum. Zira ben forumda bazı arkadaşların anlattığı gibi akıntı vücut ısısı takibi yapamıyorum. Anlamıyorum öyle değişiklikleri kendimde :KK48: Hepimiz için hayırlısı artık

Kizlar birsey daha sormak istiyorum size bu kimyasal gebelik nasil oluyo yani kan tahlili yaptirmadan da anlamak mumkun mu bu durumu normal adet kanamasindan bir farki var mi acaba birde bu kanama illaki adet zamaninda yada ondan sonrami yasaniyor

Son düzenleme:
Kizlar birsey daha sormak istiyorum size bu kimyasal gebelik nasil oluyo yani kan tahlili yaptirmadan da anlamak mumkun mu bu durumu diger adet kanamasindan bir farki var mi acaba birde bu kanama illaki adet zamaninda yada ondan sonrami yasaniyor
Ben adetim gecikince idrar yaptim negatifti 4. gunu kan testi yaptirdim 15 küsür cikti sonuc. gebelik olabilir dediler iki gun sonra test yaptirmam gerekiyodu yaptiramadim. kan testinden 4 gun sonra da once lekelenmem oldu kahverengi sonra da adetim geldi. benimkisi deger cok az olmasina ragmen cok acili oldu adetim karin agrim cok oldu ve adetim daha yogun ve pihtiliydi canim. kimyasala da sukrettim sonra ben. dedim gelisip kurtaj olacagina şükürler olsun ki adetle attim

Canım aslına bakarsan doğru dediklerin. Fakat şöyle bir durum var yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor. Yani adetin 10. gününde yumurtlayan kadında var 20. günü de yumurtlayan var. Adet düzeni ile de yakından alakalı. o yüzden ben denemeyi tercih ediyorum. En azından vücudumu biraz tanımış olurum. Zira ben forumda bazı arkadaşların anlattığı gibi akıntı vücut ısısı takibi yapamıyorum. Anlamıyorum öyle değişiklikleri kendimde :KK48: Hepimiz için hayırlısı artık

Canım iyi hoş doğru diyosunda onu diyenler döngüsü uzun sürenler. 20. Gün yumurtlayan bi kadın 35-36 günde bir regl oluyor. Neyse ben tüm bildiğimi paylaştım. Karar sizin tabiki. Hakkınızda hayrlısı olsun inşallah.

Ben adetim gecikince idrar yaptim negatifti 4. gunu kan testi yaptirdim 15 küsür cikti sonuc. gebelik olabilir dediler iki gun sonra test yaptirmam gerekiyodu yaptiramadim. kan testinden 4 gun sonra da once lekelenmem oldu kahverengi sonra da adetim geldi. benimkisi deger cok az olmasina ragmen cok acili oldu adetim karin agrim cok oldu ve adetim daha yogun ve pihtiliydi canim. kimyasala da sukrettim sonra ben. dedim gelisip kurtaj olacagina şükürler olsun ki adetle attim
Cok gecmis olsun canim dedigin gibi diger dusuklere gore bunda vucudun toparlanma suresi cok daha kisa..birdaha yasamazsin insallah benim de adetim bir hafta erken gelince acaba dedim kimyasal mi bilmeyince tabi insanin aklina hersey geliyor

Cok gecmis olsun canim dedigin gibi diger dusuklere gore bunda vucudun toparlanma suresi cok daha kisa..birdaha yasamazsin insallah benim de adetim bir hafta erken gelince acaba dedim kimyasal mi bilmeyince tabi insanin aklina hersey geliyor
Teşekkür ederim tatlim inşallah yasamayalim. Allah isteyen herkese saglikli hamilelik dönemini ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :dua: benim eylül adetim bi hafta erken gelmisti ben de noluyo dedim sonra ekimde de sagliksiz da olsa gebelik oldu. Normalde adetlerin duzenliyse gebe kalmadan once adet ddonemine erken gec gibi sapmalar olabiliyomus. inşallah bi sonraki ay bebisin gelirr :)

Teşekkür ederim tatlim inşallah yasamayalim. Allah isteyen herkese saglikli hamilelik dönemini ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :dua: benim eylül adetim bi hafta erken gelmisti ben de noluyo dedim sonra ekimde de sagliksiz da olsa gebelik oldu. Normalde adetlerin duzenliyse gebe kalmadan once adet ddonemine erken gec gibi sapmalar olabiliyomus. inşallah bi sonraki ay bebisin gelirr :)
Amin canim hayirlisiyla cumlemize nasip olsun insallah...peki simdi ben bir sonraki adetimi su ana gore mi hesaplamaliyim canim normalde adetim duzenlidir 26 gunde bir adet oluyorum

En son 23 eylülde adet oldum daha da olmadım sadece idrarda baktım yok bisey kızlar ve öyle hevesliydim ben ve her iki abimin eşi dedik ki ins bu ay beraber hamile kalırız gerçekten de ikisi hamile yeni ogrendiler ben yine kaldım acaba nsl bir tesadüf ki ikisi aynı ana geldi acaba sıra bende mi dua edin bana kizlar

Kizlar hepinize gunaydin..az once ic camasirimda kahverengi lekelenme gordum daha adetime bir hafta var sanki adet olucakmisim gibi belimde agri kasigimda da hafif sizi var gogus hassasiyetim gecti sizce ne olabilir simdi bu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ne yapsam bilemedim..
Yerlesme kanaması olabilir cnm cunku benimde oglumda bir hafta once leke gelmisti ve hamileydim. 3 tane idrar testi yaptm cok silik cikmisti oyle olunca suphelendim kan tahlili yaptirdim 28 cikti degerim hamileydim sonuc olarak erken dollenince cikiyor yani

En son 23 eylülde adet oldum daha da olmadım sadece idrarda baktım yok bisey kızlar ve öyle hevesliydim ben ve her iki abimin eşi dedik ki ins bu ay beraber hamile kalırız gerçekten de ikisi hamile yeni ogrendiler ben yine kaldım acaba nsl bir tesadüf ki ikisi aynı ana geldi acaba sıra bende mi dua edin bana kizlar
canım senin için doğru zaman belki de bu aydır :KK66: üzülme bence üzülüp stres yapınca olacağı varsa da olmuyor :KK66: inşallah hepimiz bu ay çift çizgiyi görürüz :KK76:

Yerlesme kanaması olabilir cnm cunku benimde oglumda bir hafta once leke gelmisti ve hamileydim. 3 tane idrar testi yaptm cok silik cikmisti oyle olunca suphelendim kan tahlili yaptirdim 28 cikti degerim hamileydim sonuc olarak erken dollenince cikiyor yani
Dogrudur canim test yapmayi dusunmustum aslinda ama kahverengi akintim baya bi yogun olunca vazgectim..benimkisi adete ceviricek sanirim

baldan_madam baldan_madam M Mavisareg kizlar mesajimda da yazmistim ama bu adet duzensizligi durumunda yeni dongu nasil oluyor acaba olmam gereken gun uzerinden mi hesap yapmam lazim yoksa su anki kanamayi mi dikkate almaliyim

Henuz gelen giden olmadi, kasiklarimin asagisinda yani ic bacaklarda ara ara agrilar ve tam gobegimin alt kisminda sezerya dikisimin üstünde agri disinda birsey yok :KK47:

X