❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

çok kritik bir karar canım ama riskli bir durum olup da bebeğinden vazgeçmek zorunda kalma ihtimalin varsa bir ay daha beklesen mi acaba psikolojik olarak çok daha zor bir durum diğeri

Ben limonu denedim direk dibe çöktü adetime 9 gün var biraz evvelden çubukla gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı yani limon testine göre hamileyim ama çubuk testine göre değilim aranızda hamile arkadaşlar denesede bu limon testinin doğruluğunu öğrensek

Benim de BAT 21 Kasım. Ovulasyon testi sipariş verdim fakat hala elime geçmedi. Sanırım ancak yarın gelir. Sen başladın mı yapmaya?
benim bat da 18 kasım yum bugün ama testleri dün sipariş verdim yarın elimde olacak. başlasam mı bi ay daha beklesem mi karar veremiyorum. ovu testi de ilk kez deniycem. fazla bir bilgim de yok açıkcası nasıl yapsak ki kızlar

canım bence böyle şeyler seni yanıltmaktan ve üzmekten öte gitmez. kesin gözüyle baktığımız hamilelik testleri bile yanıltabiliyor bak. Böyle şeyleri dikkate alırsan hayal kırıklığı yaşama ihtimalin çok yüksek. medikal gebelik testleriyle takip etmelisin bence

@

Canım 9 gün var diyosun. Yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor. Yani senin daha 5 gün anca olmuş yumurtlaman. Daha döllenme bile gerçekleşmemiştir ki sen neyin testini yapıyosun anlayamadım. Gebelik için bu kadar erken sonuç beklemen imkanszzz. Tıp bile bugün gitsen dr a söyleyemez. Kan tahlilinde bile şüpheli ilişki üzerinden 10-12 gün geçmeden çıkmaazzzz.

baldan_madam canım sen geç kalmışsın bnce üstteki cevabımı okuyabilirsin. Ovu testleride koyu çizgi battan 14 gün önce değil, 15 yada 16 gün önce çıkıyo. 14 gün önce yum son aktif saatlerini geçiriyo. Yani diyelimki sen dün yumurtladın, bugün çatlamış yumurtanın son 24 saati içindesin oluyo. Batın net 18 ise testlerini boşa harcama derim gelince.

Arkadaşlar İnternet'e araştırdım evde hamilelik testleri diye ve limon ile denemeyi buldum bir kaseye idrarinizi yapıp limonu Damla damla koyucakmisiz eğer limon suyu dibe çökerse hamileymissiniz
Kızlar bu konuyla ilgili cevaplarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum

İnşallah canım. Biz de bekliyoruz bakalım hayırlısı

Ben daha evvel adetime 6 gün kala hamile oldumu öğrenmiştim ve belki bu testlede öğrenebilirim diye düşünüp denemek istedim teşekkür ederim cevabınız için

Valla aslına bakarsan benim de aklıma geldi ama çalışıyorum çıkıp alabilir miyim bilmiyorum. Bakalım hayırlısı inşallah kaçırmam

Ben de geç kaldım aslında ama gelince başlayacağım. Ne olur ne olmaz. Belki geç yumurtlama olur bilemeyiz ki. Her ihtimale karşı başlayacağım. Zaten çok uygun fiyata aldım kullanacağım ben.

evet canım sırayla okuyordum senin cevabını okumadan önce yazmıştım. yumurtlama döneminde gün aşırı deniyoruz ama geçen ay da yakalayamadık bu ay testleri deneyim dedim ama yetişemedim. bu ay da olmazsa birdahaki ay kullanırım artık napalım inşallah bu ay olurda o testlere de hiçç gerek kalmaz :)

Ben de geç kaldım aslında ama gelince başlayacağım. Ne olur ne olmaz. Belki geç yumurtlama olur bilemeyiz ki. Her ihtimale karşı başlayacağım. Zaten çok uygun fiyata aldım kullanacağım ben.
geç yumurtlama adet tarihini etkiliyor mu acaba geç yumurtlama olunca adet de gecikir mi? çünkü benm genelde hiç gecikmiyor. kafamda deli sorular bu uzun yol şoförleri ya da işte yurtdışında çalışanlar nasıl her gelip gidişinde bir çocuk sahibi oluyor anlamak mümkün değil biz kaç aydır dene dene bir denk getiremedik şu yumurtayı

hahaha allah iyiliğini versin. Uzun yol şoförü deyince aklıma bir yerde okuduğum yazı geldi. Yazıyı yazan kadın sanırım 4-5 sene bebek sahibi olmak için uğraşmış. Gittiği bir doktorun önünde orta yaşlı bir kadınla karşılaşmış. Kadın dört çocuk sahibi falan. Eşi uzun yol şoförü bir ayda bir kez ilişki olmuş ve kadın hamile olmayayım diye dua ediyormuş. Demem o ki Allah ol deyince oluyor...

Canım buldigim kadariyla gec yumurtladiginda regl gunun de gecikiyor

Anladim canim cok sagolasin..akintim hala devam ediyo normal adet goruyorum sanirim bende seninle ayni durumu yasiyorum daha once hic boyle olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…