günaydın canımO güzel duyguyu hamileliği tadan arkadaşlarım ilk hamile kaldığınızı nasıl anladınız yani belirtileri neler Oluyo bende anne olmak istiyorum. ve merak ediyorum
Maalesef bu sabah adet oldum. Allah herkesin gönlüne göre versin
ayyyy inşallah adet olmazsın canım yaa inşallah tutunmuştur28 ekimdi Bhcg yaptırdım ama negatif çıktı. Rahim duvarımda kalkndı ya gebelik ya adet dedi 2-3 güne kadar (pazartesi) hala bişi yok. Dua edin sizde benden de herkese dualar
InsallahhhhKızlar hepinize günaydın
Hayrlı cumalar
Şu mübarek günde rabbim bütün dualarımızı kabul etsin, hakkımızda herşeyin hayrlısını nasip etsin inşallah
TopukluPollyanna @Nrshkya @sseevvggii Kızlar bat gününüz geldi çattı, hadi bebiş haberi duyalım sizlerdende inşallah
amaaaan bu gün adet gününüz mü inşallah adet falan olmazsınızKızlar hepinize günaydın
Hayrlı cumalar
Şu mübarek günde rabbim bütün dualarımızı kabul etsin, hakkımızda herşeyin hayrlısını nasip etsin inşallah
TopukluPollyanna @Nrshkya @sseevvggii Kızlar bat gününüz geldi çattı, hadi bebiş haberi duyalım sizlerdende inşallah
Suppper insallah mutlulugun devam eder canim benimben bu gün kesin emin olmak için ilk idrarımla bi test daha yaptım inanılmaz belirgin çıktı çok mutluyum bu mutluluk böyle devam eder inşallah ve inşallah hepinizden aynı haberleri alırız
ayyy inşallahSuppper insallah mutlulugun devam eder canim benim
Bende burdayım kızlar 2 aydır çabalıyoruz henüz sonuç yok inşAllah bu ay hamile olurum.adetime 7 gün kaldı.2 aydır bni terlemeden kaşık ağrım ve bel ağrım var ilişkiye girdikten sonra oluyor normal mi sizce bu ay akşamları bide bacak ağrısı eklendi dua elinde lütfen hamile kalayım nerde yanlış yapıyoruz acaba
Bat kaçtı canım seninben bu gün kesin emin olmak için ilk idrarımla bi test daha yaptım inanılmaz belirgin çıktı çok mutluyum bu mutluluk böyle devam eder inşallah ve inşallah hepinizden aynı haberleri alırız
1veya 2 kasım dı çünkü benim adetim normalde 2 gün erken gelir hep yani ayın 30-31 i gibi bekliyordum aslında adet olmadımBat kaçtı canım senin
dua edelim bence inşallah yerleşmedirKizlar hepinize gunaydin..az once ic camasirimda kahverengi lekelenme gordum daha adetime bir hafta var sanki adet olucakmisim gibi belimde agri kasigimda da hafif sizi var gogus hassasiyetim gecti sizce ne olabilir simdi bu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ne yapsam bilemedim..
Kizlar hepinize gunaydin..az once ic camasirimda kahverengi lekelenme gordum daha adetime bir hafta var sanki adet olucakmisim gibi belimde agri kasigimda da hafif sizi var gogus hassasiyetim gecti sizce ne olabilir simdi bu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ne yapsam bilemedim..
1veya 2 kasım dı çünkü benim adetim normalde 2 gün erken gelir hep yani ayın 30-31 i gibi bekliyordum aslında adet olmadım
Bende anlamadim canim ya hic beklemiyordum bunu..kafama da cok takmiyorum aslinda ama..bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istedim kendimi birazda sagligim icin hani normal yumurtlama oluyomu acaba diye onda da dogru duzgun cift cizgiyi yakalayamadim o bahsettiginiz belirti akintisi da olmadi bu ay birde ustune bu eklenince iyice kafam karisti evde gebelik testi var aslinda yapsam cikarmi ki sizce?Canım acaba yerleşme kanamasımı diycem ama benim bildiğim o bat günleri civarında oluyo, sen 1 hafta var diyosun bilemedim bnde şimdi.Çok merak ediyosan tahlil yaptırabilirsin, eğer yerleşmeyse kanda azda olsa çıkar çünkü. Bekleyebilirim 1 hafta diyosanda yine sen bilirsin. İnşallah bebişin haberidir yaaa çok meraklandım bnde şimdi
Bende anlamadim canim ya hic beklemiyordum bunu..kafama da cok takmiyorum aslinda ama..bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istedim kendimi birazda sagligim icin hani normal yumurtlama oluyomu acaba diye onda da dogru duzgun cift cizgiyi yakalayamadim o bahsettiginiz belirti akintisi da olmadi bu ay birde ustune bu eklenince iyice kafam karisti evde gebelik testi var aslinda yapsam cikarmi ki sizce?
Anladim canim ilgin icin tesekkurler ben biraz daha bekleyeyim o zaman gun icinde kendimi de kontrol edeyim bakalim..ama gebelik disinda kotu bir durum olamaz degilmi bu iki hafta once muayenede olmustum bir sorun gorunmuyoduBu kadar erken çıkmaz testte canım. Kanda çıkar. döllenmiş yumurta rahme yerleştikten sonra hcg hormonu anca kana geçer, idrara geçmesi için 3-5 gün daha vakit var. Yani bebek varsa bile idrar testin şu günlerde negatif gösterir. Boşyere testini harcama derim.
Anladim canim ilgin icin tesekkurler ben biraz daha bekleyeyim o zaman gun icinde kendimi de kontrol edeyim bakalim..ama gebelik disinda kotu bir durum olamaz degilmi bu iki hafta once muayenede olmustum bir sorun gorunmuyoduBu kadar erken çıkmaz testte canım. Kanda çıkar. döllenmiş yumurta rahme yerleştikten sonra hcg hormonu anca kana geçer, idrara geçmesi için 3-5 gün daha vakit var. Yani bebek varsa bile idrar testin şu günlerde negatif gösterir. Boşyere testini harcama derim.