❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

O güzel duyguyu hamileliği tadan arkadaşlarım ilk hamile kaldığınızı nasıl anladınız yani belirtileri neler Oluyo bende anne olmak istiyorum. ve merak ediyorum
günaydın canım Melek Karakan en güzeli adetinin bi kaç gün geçmesini beklemek bunun dışında olan herşey adet belirtileriyle aynı mesela bel ağrısı kasık ağrısı ayak ağrısı işin garip yanı benim midemde bulanır mesela en güzeli ne biliyor musun bak 6 ay önce düşük yaptım sonra her ay vücudumu dinledim vücudunu dinleme adetinin geçmesini bekle

a
amaaaan bu gün adet gününüz mü inşallah adet falan olmazsınız

Canım öncelikle hakkında hayrlsı olsun inşallah, kafana takılan seni çok rahtsız eden şeyler yaşıyosan dr a görünmeni tavsiye ederim. Fikrimi sorucak olursan bu tarz şeyler tabiki bi sıkıntının habercisi olabileceği gibi içinde bulunduğun fizyolojik etkenlerden bile olabilir, yani mesela mevsimsel, gün içinde üşütmek, yorgunluk, yatış şekli hatta ilişki pozisyonu bile olabilir. Her açıdan düşünmek lazım. Annelik hayaliyle yaşamak vücutta oluşan her değişikliği belirtilere yormaya sebep oluyor psikoloji olarak, ama bu çok yanlış, bilinçli bireyler olmak zorundayız.

Nerde yanlış yapıyoruz? yada buna benzer cümlelere ben şahsen çok kızıyorum ve söyleyen için çok üzülüyorum, şöyleki kişi isterse bi eline erkekten gelen spermi diğer eline kadının yumurtasını alsın ve elleriyle birleştirsin yani döllesin. Rabbim o kişinin kaderine o vakitte emanet can nasip etmemişse kim ne yapabilir? O'ndan başka kimse bişiy yapamaz. Sen bütün doğruları yapsanda nasibinde yoksa daha, olmaz, olamaz, kimsede olduramaz. Herzaman hayrlısını dile iste, inşallah rabbim hayrlısıyla vaktiyle sanada bu güzel duyguyu tattırsın. Gönlüne göre versin inşallah.

Kizlar hepinize gunaydin..az once ic camasirimda kahverengi lekelenme gordum daha adetime bir hafta var sanki adet olucakmisim gibi belimde agri kasigimda da hafif sizi var gogus hassasiyetim gecti sizce ne olabilir simdi bu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ne yapsam bilemedim..

dua edelim bence inşallah yerleşmedir

Canım acaba yerleşme kanamasımı diycem ama benim bildiğim o bat günleri civarında oluyo, sen 1 hafta var diyosun bilemedim bnde şimdi. Çok merak ediyosan tahlil yaptırabilirsin, eğer yerleşmeyse kanda azda olsa çıkar çünkü. Bekleyebilirim 1 hafta diyosanda yine sen bilirsin. İnşallah bebişin haberidir yaaa çok meraklandım bnde şimdi

Bende anlamadim canim ya hic beklemiyordum bunu..kafama da cok takmiyorum aslinda ama..bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istedim kendimi birazda sagligim icin hani normal yumurtlama oluyomu acaba diye onda da dogru duzgun cift cizgiyi yakalayamadim o bahsettiginiz belirti akintisi da olmadi bu ay birde ustune bu eklenince iyice kafam karisti evde gebelik testi var aslinda yapsam cikarmi ki sizce?

Bu kadar erken çıkmaz testte canım. Kanda çıkar. döllenmiş yumurta rahme yerleştikten sonra hcg hormonu anca kana geçer, idrara geçmesi için 3-5 gün daha vakit var. Yani bebek varsa bile idrar testin şu günlerde negatif gösterir. Boşyere testini harcama derim.

Anladim canim ilgin icin tesekkurler ben biraz daha bekleyeyim o zaman gun icinde kendimi de kontrol edeyim bakalim..ama gebelik disinda kotu bir durum olamaz degilmi bu iki hafta once muayenede olmustum bir sorun gorunmuyodu

Anladim canim ilgin icin tesekkurler ben biraz daha bekleyeyim o zaman gun icinde kendimi de kontrol edeyim bakalim..ama gebelik disinda kotu bir durum olamaz degilmi bu iki hafta once muayenede olmustum bir sorun gorunmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…