Anladim canim ilgin icin tesekkurler ben biraz daha bekleyeyim o zaman gun icinde kendimi de kontrol edeyim bakalim..ama gebelik disinda kotu bir durum olamaz degilmi bu iki hafta once muayenede olmustum bir sorun gorunmuyodu
ben de aynısını yaşamıştım geçen ay. 2 gün o şekilde devam etti sonra malesef adet oldumKizlar hepinize gunaydin..az once ic camasirimda kahverengi lekelenme gordum daha adetime bir hafta var sanki adet olucakmisim gibi belimde agri kasigimda da hafif sizi var gogus hassasiyetim gecti sizce ne olabilir simdi bu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ne yapsam bilemedim..
Insallah canim RAbbim ısteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsinSanmıyorum canm. Bu tarz lekelenmelerin genlde iki sebebi oluyor diye biliyorum ben. Biri yerleşme için diğeri reglin erken gelmesi için. İnşallah seninki şu mübarek vakitte ilk söylediğimdendir
Peki senin beklenen adetinden iki gun once mi basladi bu durum sonrasinda adet oldum demissin de o yuzden sordum canim sagliksal bi sorun olmasinda adetim olsa da olurben de aynısını yaşamıştım geçen ay. 2 gün o şekilde devam etti sonra malesef adet oldumumarım seninki yerleşme kanamasıdır. Malesef beklemen lazım
Teşekkür ederim ama nerde yanlış yapıyoruz derken daha yeni evliyim belki bilmediğim şeyler olabilir o konuda dedim tabiki verende alanda Rabbimiz.inşAllah hayrlisiyla olur
Canım öncelikle hakkında hayrlsı olsun inşallah, kafana takılan seni çok rahtsız eden şeyler yaşıyosan dr a görünmeni tavsiye ederim. Fikrimi sorucak olursan bu tarz şeyler tabiki bi sıkıntının habercisi olabileceği gibi içinde bulunduğun fizyolojik etkenlerden bile olabilir, yani mesela mevsimsel, gün içinde üşütmek, yorgunluk, yatış şekli hatta ilişki pozisyonu bile olabilir. Her açıdan düşünmek lazım. Annelik hayaliyle yaşamak vücutta oluşan her değişikliği belirtilere yormaya sebep oluyor psikoloji olarak, ama bu çok yanlış, bilinçli bireyler olmak zorundayız.
Nerde yanlış yapıyoruz? yada buna benzer cümlelere ben şahsen çok kızıyorum ve söyleyen için çok üzülüyorum, şöyleki kişi isterse bi eline erkekten gelen spermi diğer eline kadının yumurtasını alsın ve elleriyle birleştirsin yani döllesin. Rabbim o kişinin kaderine o vakitte emanet can nasip etmemişse kim ne yapabilir? O'ndan başka kimse bişiy yapamaz. Sen bütün doğruları yapsanda nasibinde yoksa daha, olmaz, olamaz, kimsede olduramaz. Herzaman hayrlısını dile iste, inşallah rabbim hayrlısıyla vaktiyle sanada bu güzel duyguyu tattırsın. Gönlüne göre versin inşallah.
ferishhh ben sana bişey sorcam ben progesteron hapıda kullanıyordum folbiol ile birlikte sence kesmeli miyim ki yaa hamilelerde zararlı olmuyormuş ama
Teşekkür ederim ama nerde yanlış yapıyoruz derken daha yeni evliyim belki bilmediğim şeyler olabilir o konuda dedim tabiki verende alanda Rabbimiz.inşAllah hayrlisiyla olur
Sanırım uygun gün geldi artık.. Ama diger başlığımdan hatirlayan varsa yuksek tansiyon problemim var pazartesi dahilye cuma kadin dogum randevum var. Bugunleri degerlendirsem mi yoksa tansiyonumu bir sure tedavi ettikten sonraya mi ertelesem cok kararsiz kaldim. Ya tutarsa ve doktor riskli diye ertelememi isterse diye.çok korkuyorum.
İnşAllah bu sonucu ben de görürüm en kısa zaman da haftaya adet günüm bugün olmazsam hemen test yapicam önceden yapıp umitlenmek istemiyorum. sizede çok çok hayırlı olsunnSanırım uygun gün geldi artık.. Ama diger başlığımdan hatirlayan varsa yuksek tansiyon problemim var pazartesi dahilye cuma kadin dogum randevum var. Bugunleri degerlendirsem mi yoksa tansiyonumu bir sure tedavi ettikten sonraya mi ertelesem cok kararsiz kaldim. Ya tutarsa ve doktor riskli diye ertelememi isterse diye.çok korkuyorum.
Beni de ekleyinnnn :) Kasım olmazsa aralığa her aya ekleyin:)Merhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.@Krizantem cicegi
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
HAMİŞLER
@nisanyagmuru86
Esmahan38
BATLAR
ferishhh ........................... 21 Kasım
@esekaf .......(hbr yok)..... 2 Kasım
@yagmur_20 .....(hbr yok)..... 2 Kasım
@AytenZ ....................... 3 Kasım
@TopukluPollyanna ................. 4 Kasım
@Nrshkya ....................... 4 Kasım
@sseevvggii ....................... 4 Kasım
@Krizantem cicegi .................... 7 Kasım
@Lknrokan35 ............................ 8 Kasım
@Ang_l .......................... 8 Kasım
@Mavisareg ........................... 8 Kasım
@burcuyilmzz ............................. 9 Kasım
@beyazyalan ....................... 9 Kasım
@mersinlikiz33 ......................... 9 Kasım
@blondgunes ........................ 9-10 Kasım
@Ay-19aysegul ...................... 9-10 Kasım
@kemanist ......................... 10 Kasım
Maysaa ....................... 11 Kasım
@yubucukp ..................... 11 Kasım
@Duyguuuuss ......................... 11 Kasım
@Askn89 ........................... 11 Kasım
@Calimero88 ........................ 13 Kasım
@doruk90 .......................... 14 Kasım
@sensiz__asla123 ..................... 14 Kasım
@reme1988 ....................... 14 Kasım
@GorTuu ....................... 14 Kasım
Melek Karakan ..................... 15 Kasım
@bir garip oblomov .............. 15 Kasım
@Crescent-hll .......................... 15Kasım
@Gamzemdwf ........................ 15 Kasım
@khaleesi41 ....................... 16 Kasım
@Yagiz kaganim .................... 17 Kasım
baldan_madam ...................... 18 Kasım
@Beratnisa ...........................19 Kasım
M meyremasin ............................ 20 Kasım
@Beybi24 ........................ 20 Kasım
Paramedik92 .......................... 21 Kasım
@Zehna67 ......................... 21 Kasım
@SUDESUDE09 ....................... 22 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
@okeanoss00 ........................... 23 Kasım
@mmavi_21 .......................... 26 Kasım
@Aynur5656 ....................... 27 Kasım
@mmavi_21 ...................... 27 Kasım
@Nurumcan94 ...................... 27 Kasım
@SiLentLyy ..................... 29 Kasım
@Goforlife ...................... 29 Kasım
Benim de BAT 21 Kasım. Ovulasyon testi sipariş verdim fakat hala elime geçmedi. Sanırım ancak yarın gelir. Sen başladın mı yapmaya?Bende varım ilk defa ovu testi denicem çok heyecanlıyım bat 21 Kasım hakkımızda hayırlısı İnşallah
İnşAllah bu sonucu ben de görürüm en kısa zaman da haftaya adet günüm bugün olmazsam hemen test yapicam önceden yapıp umitlenmek istemiyorum. sizede çok çok hayırlı olsunn
Başladım canım ama henüz iki çizgi aynı anda koyulaşmadı bakalım benim adetler düzensizdir o yüzden aldım yumurtlama günlerimi bileyim diye hayırlısı olsun inşallah 21 kasımı bekliyorUm inşallah olmazBenim de BAT 21 Kasım. Ovulasyon testi sipariş verdim fakat hala elime geçmedi. Sanırım ancak yarın gelir. Sen başladın mı yapmaya?
Benim de BAT 21 Kasım. Ovulasyon testi sipariş verdim fakat hala elime geçmedi. Sanırım ancak yarın gelir. Sen başladın mı yapmaya?
yok canım adetten 6 gün önce lekelenme oldu 2 gün sürdü. 3. gün artınca korktum doktora gittim çok fazla ağrım vardı çünkü. adet kanaması dedi. ama adetim normalde dört gün sürer bu sefer 2. gün bitti ve çok az oldu normale göre. ben de anlamadım ama doktor regl olduğunu söyledi malesef olabiliyormuş böyle düzensizlikler.Peki senin beklenen adetinden iki gun once mi basladi bu durum sonrasinda adet oldum demissin de o yuzden sordum canim sagliksal bi sorun olmasinda adetim olsa da olur
günaydın canımMelek Karakan en güzeli adetinin bi kaç gün geçmesini beklemek bunun dışında olan herşey adet belirtileriyle aynı mesela bel ağrısı kasık ağrısı ayak ağrısı işin garip yanı benim midemde bulanır mesela en güzeli ne biliyor musun bak 6 ay önce düşük yaptım sonra her ay vücudumu dinledim vücudunu dinleme adetinin geçmesini bekle