- 2 Eylül 2016
- 217
- 194
- 34
Adet gunun nezmandi ki niye bekliceksin bir an once yaptir bence takibe alayyyy ağzın bal yesin Y Yagiz kaganim kan testi için iki gün beklemek istiyorum dayana bilirsem tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gunun nezmandi ki niye bekliceksin bir an once yaptir bence takibe alayyyy ağzın bal yesin Y Yagiz kaganim kan testi için iki gün beklemek istiyorum dayana bilirsem tabi
ferishhh ilk yolladığım bu günkü test bu konuda en bilgin sensin sence nasıl yaa
Y Yagiz kaganim adet günüm 1 iydi normalde iki gün geçti dahaAdet gunun nezmandi ki niye bekliceksin bir an once yaptir bence takibe al
inşallah dediğin gibidir ferishhhCanım çizgiler silikte olsa gayet belli, ilk düşüğünden dolayı korkun normal, ama bnce içini ferah tutmaya çalış bunun içinde bol bol dua et. Rabbim çok büyük
bence beklemelisin canım sonra üzülmeni istemem çünkü ben dayanamayıp sürekli erken gebelik testi alıp yapıyordum sonuçta üzülüyordum senin üzülmeni istemem kimsenin üzülmesini istememBenimde 9 kasim da olmam gerekiyor 12 gun once basladik bizde eczaneden gebelik testi aldik 1 haftalikken sonuc veriyormus sizce yapmali miyim adetimin gecmesini bekliyimmi ne kadar dogru sonuc verir acaba hic yapan var mi test ...
Benimde 9 kasim da olmam gerekiyor 12 gun once basladik bizde eczaneden gebelik testi aldik 1 haftalikken sonuc veriyormus sizce yapmali miyim adetimin gecmesini bekliyimmi ne kadar dogru sonuc verir acaba hic yapan var mi test ...
Teşekkür ederim ☺Melek Karakan tmm hallettim listede yerin hazır
insallah vardir canim ya cok istiyorum belirtiler oluyor ama psikolojikte olabilir hayirlisi diyelim dua edin banada :)Canım ben o testlere güvenmiyorum. Çünkü yumurtanın döllenip rahme yerleşip kana hcg hormonunun salgılanmaya başlaması zaten 10-12 günü buluyor hatta belkide bazı bünyelerde dahada uzun sürebiliyo. Kaldıki 7 günlük bi sürede döllenmiş bi yumurtanın varlığını tıp bile söyleyemiyo. Kesinlikle beklemeni tavsiye ederim. Ne sonuç verirse versin yanıltıcı olacağına inanıyorum.
28 ekimdi Bhcg yaptırdım ama negatif çıktı. Rahim duvarımda kalkndı ya gebelik ya adet dedi 2-3 güne kadar (pazartesi) hala bişi yok. Dua edin sizde benden de herkese dualar
Maalesef bu sabah adet oldum. Allah herkesin gönlüne göre versinRabbim hayrlısıyla gönlüne göre versin inşallah canım