❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Benimde 9 kasim da olmam gerekiyor 12 gun once basladik bizde eczaneden gebelik testi aldik 1 haftalikken sonuc veriyormus sizce yapmali miyim adetimin gecmesini bekliyimmi ne kadar dogru sonuc verir acaba hic yapan var mi test ...

Benimde 9 kasim da olmam gerekiyor 12 gun once basladik bizde eczaneden gebelik testi aldik 1 haftalikken sonuc veriyormus sizce yapmali miyim adetimin gecmesini bekliyimmi ne kadar dogru sonuc verir acaba hic yapan var mi test ...
bence beklemelisin canım sonra üzülmeni istemem çünkü ben dayanamayıp sürekli erken gebelik testi alıp yapıyordum sonuçta üzülüyordum senin üzülmeni istemem kimsenin üzülmesini istemem

Canım ben o testlere güvenmiyorum. Çünkü yumurtanın döllenip rahme yerleşip kana hcg hormonunun salgılanmaya başlaması zaten 10-12 günü buluyor hatta belkide bazı bünyelerde dahada uzun sürebiliyo. Kaldıki 7 günlük bi sürede döllenmiş bi yumurtanın varlığını tıp bile söyleyemiyo. Kesinlikle beklemeni tavsiye ederim. Ne sonuç verirse versin yanıltıcı olacağına inanıyorum.

Selam arkadaşlar 6 aydır biz de bebek için uğraşıyoruz. 16 kasım beklenen adet günüm.Beni de ekler misiniz listeye? Ama insallah olmam :) hepinizin gönlüne göre versin Allah

insallah vardir canim ya cok istiyorum belirtiler oluyor ama psikolojikte olabilir hayirlisi diyelim dua edin banada :)

O güzel duyguyu hamileliği tadan arkadaşlarım ilk hamile kaldığınızı nasıl anladınız yani belirtileri neler Oluyo bende anne olmak istiyorum. ve merak ediyorum

26 kasım bat tarihim bir hafta sonra doğum günüm eğer tutturursakta doğum zamanı 2. evlilik yıldönümümüz bu ay olsun çok istiyorum

28 ekimdi Bhcg yaptırdım ama negatif çıktı. Rahim duvarımda kalkndı ya gebelik ya adet dedi 2-3 güne kadar (pazartesi) hala bişi yok. Dua edin sizde benden de herkese dualar

Rabbim hayrlısıyla gönlüne göre versin inşallah canım

Bende burdayım kızlar 2 aydır çabalıyoruz henüz sonuç yok inşAllah bu ay hamile olurum.adetime 7 gün kaldı.2 aydır bni terlemeden kaşık ağrım ve bel ağrım var ilişkiye girdikten sonra oluyor normal mi sizce bu ay akşamları bide bacak ağrısı eklendi dua elinde lütfen hamile kalayım nerde yanlış yapıyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…