- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Valahi öyleeee pskolojim alt üst önceden kendimi her ay hamile sanırdımStresssssssheppp
Benimde her ay düzenli gelen adetim 2 gün gelmedi hormon testleri yaptircagim zamansonunda geldi bakalım Tekrar adetimi bekliyorum ilaçlar vs için
Hayat işteValahi öyleeee pskolojim alt üst önceden kendimi her ay hamile sanırdımadet olmamak için dua ederdim.
Şimdi de sürekli aklım orda adet oldum sanıyorum hemen adet olmak için dua ediyorum
İnan hiçbir konu yok hayatımızda sanki bütün hayatımız tedaviye bağlı hayat durdu gülüyorum ama sinirimdenHayat işte
Üzülürüm dediğimiz şeye (adet olmaya) sevinecek hale geldikbir an önce tedaviye başlamak için
Benim günüm bununla geçiyor yetmiyor gecemde bu rüyalarıma giriyor geçenlerde yumurtalarim toplanıyorduİnan hiçbir konu yok hayatımızda sanki bütün hayatımız tedaviye bağlı hayat durdu gülüyorum ama sinirimden
Evet ilk ve hayırlı haberle son olması umudu ile yaşıyorum senin ilk mi ?efsunn210102 senin ilk miydi bu canim
Rüyalar hepimizin umudu olabilir ya hepimiz sağ sağlım hayırlı evlatlarımızı alalım kucaklarımıza inşallah.Benim günüm bununla geçiyor yetmiyor gecemde bu rüyalarıma giriyor geçenlerde yumurtalarim toplanıyordu
Eveeeettt benimde ilk olacak farklı bı heyecan var umarım ilk seferde güzel sonuclarimiz olurEvet ilk ve hayırlı haberle son olması umudu ile yaşıyorum senin ilk mi ?
İnşallah bu süreç yıprattı en azından bekleme süreci için söyleyebilirim hep bir süreç oluyor adete bağlı hormona bağlı .Eveeeettt benimde ilk olacak farklı bı heyecan var umarım ilk seferde güzel sonuclarimiz olur
İnşallah canım ya zaten bence bu heyecanları paylaştıklarımızla bebelerimizi de alıp çay içmemiz lazımİnsallahhh seneye bu zamanlar bebelerimiz kucagimizda olur
Ayneeeeeennnnn harika olurİnşallah canım ya zaten bence bu heyecanları paylaştıklarımızla bebelerimizi de alıp çay içmemiz lazım
Ayyyy inşallah geçen gün annemlerde sohbet geçti böyle ne hayaller kuruluyor benim büyük abim teyzemin kızına şeydanın kızı olursa ismini ben koyucam "leyya" koyacakmış adınıİnşallah canım ya zaten bence bu heyecanları paylaştıklarımızla bebelerimizi de alıp çay içmemiz lazım
İnaniyorum güzel sonuclarimiz olacakAyyyy inşallah geçen gün annemlerde sohbet geçti böyle ne hayaller kuruluyor benim büyük abim teyzemin kızına şeydanın kızı olursa ismini ben koyucam "leyya" koyacakmış adınıneler neler Allah o günlere gelmeyi nasip etsin inşallah
ay inşalalh ya yüzümüzdee şimdi bile gülücükler açtıAyyyy inşallah geçen gün annemlerde sohbet geçti böyle ne hayaller kuruluyor benim büyük abim teyzemin kızına şeydanın kızı olursa ismini ben koyucam "leyya" koyacakmış adınıneler neler Allah o günlere gelmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah o kadar yıprandım ki yaşımın genç olmasına rağmen 50lik gibi hissediyorum kendimi strestenİnaniyorum güzel sonuclarimiz olacak
Şimdi böyleysek haberi alınca nasıl oluruz Allah biliray inşalalh ya yüzümüzdee şimdi bile gülücükler açtı
İnşallah o kadar yıprandım ki yaşımın genç olmasına rağmen 50lik gibi hissediyorum kendimi stresten