- 19 Temmuz 2010
- 1.661
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sanki adet olck gibiyim sağ kasığım belim her dakika lavavoya gidiyorum hastamı oldum diyeGunaydin kizlar bugun transferin 8. Gunu sag kasikta degisik bi sanci var bakalim Allahtan hayirlisi ❤
Insallh adet olmayiz hamile oluruz goguslerimde cok hassas tup bebekte en sevmedigim surec bu bekeleme sureci gercekten geriyor gerilim filmi gibi bide ilaclar hepimizi cok duygusal yapiyor malesef belkide ondanBende sanki adet olck gibiyim sağ kasığım belim her dakika lavavoya gidiyorum hastamı oldum diye
Aynen yaaa sorma Bnm göğsümde hasaslaşma yokInsallh adet olmayiz hamile oluruz goguslerimde cok hassas tup bebekte en sevmedigim surec bu bekeleme sureci gercekten geriyor gerilim filmi gibi bide ilaclar hepimizi cok duygusal yapiyor malesef belkide ondan
Senin test gunun ne zaman benimki 15iAynen yaaa sorma Bnm göğsümde hasaslaşma yok
Benimde canım çok tatlı 25 yaşına kadar hastaneye gitmemiş bir insan olarak şimdi o kadar zor geliyor ki iğneler ilaçlar ama herşey bir nefes olabilmek için besmele çek Allah (c.c) isimlerini oku işlemler esnasında onun izni ile ağrısız sızısız geçer inşallah bütün çabalarımız güzel yol alırAci oranim fazla sanirim oyuzden yandim inşallah korktuğum gibi olmaz
Benim ayın 11 ri dediSenin test gunun ne zaman benimki 15i
Ooo sen hsg çektirmişsin anestezisiz ben onu bile anesteziyle çektirdim histeroskopiden önce rahimin açılması için vajinal bir fitil yapiyorlar birde dil altı hap veriyorlar belki rahim açıldığından rahat geçirdim ben. Sen hsg çektirdiysen bunuda yaptirirsin gibi geliyor banaAcikcasi hic sanmiyorum klomen bile beni yamulttu düşün asilamada da sknti yaşadım sanirim bn cok aci ceken bi vücuda sahibim zerresini bile zirvede yasatiyo hsg de bayilcaktim artik bitsin die bagirmistim simdi komik geliyoda o an cok sknti umarim aci oranim düşük olur
Persembe test günüm erken verip negatifi görüp yıkılmak istemiyorumYakıninda hastane yokmu canım.git bi kan ver bence sen sonucu gor rahatla perşembeyi bekleme cok stres yapiyosun
Bnde 1 kasım inş hayırlısıyla güzel sonuç alırızKızlar bende 2 kasım transfer oldum göğüslerim kopuyor diyorum galiba ama başka ne kaşık ne bel hiçbir belirti yok
Canim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Yaaaa müthiş bi haber Rabbim tamamına erdirsin kucağina almayı nasip etsin darısı başımıza olsun inşallahCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Amin amin insallaahhh DualarimdasinizYaaaa müthiş bi haber Rabbim tamamına erdirsin kucağina almayı nasip etsin darısı başımıza olsun inşallah
Tünaydın kuşum anca gelebildimGünaydın hatunlar hayırlı sabahlar
Gözün aydın rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Canim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Belirtin var mıydı canımAmin amin insallaahhh Dualarimdasiniz