- 19 Temmuz 2010
- 1.661
- 303
Kanda pozitif cikar canim merak etme insallh❤Günü bekliyorim beaa takmiyorum cok Ben
Seni motive etmek için uğraşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda pozitif cikar canim merak etme insallh❤Günü bekliyorim beaa takmiyorum cok Ben
Ayy cnm bnm Allah raxı olsun iyiki varsınız bnm daha bugün 5.günümmüş morelen çökmüştüm pazartesi yapıldı transferimGünü bekliyorim beaa takmiyorum cok Ben
İnş inş inşşşşşşşşKanda pozitif cikar canim merak etme insallh❤
Benimde sali yapildi ve doktor transfer gununu saymiyiruz dediAyy cnm bnm Allah raxı olsun iyiki varsınız bnm daha bugün 5.günümmüş morelen çökmüştüm pazartesi yapıldı transferim
Çökme be canım allahtan me yapalım.Ayy cnm bnm Allah raxı olsun iyiki varsınız bnm daha bugün 5.günümmüş morelen çökmüştüm pazartesi yapıldı transferim
Aramızda birgün var cnm rabbim hayırlı sonuçlar versin hepimizeBenimde sali yapildi ve doktor transfer gununu saymiyiruz dedi
Ben kan testinde pozitif gordukten sonra yapmistim okadar uzagim erken yapmaya valla onuda icimde kalmasin idrar testi diye yaptim bikerede cift cizgiyi ben gorim diye.Ben intihar etmeye gidiyorum 10.gun negatif çıktı ama idrarda
AminnnnmAramızda birgün var cnm rabbim hayırlı sonuçlar versin hepimize
GünaydınYorgun uygusuz uyuşuk sen
Günaydın meditasyona mı giriyoruzGünaydın
12 gun bekleme surecimde her yola girebilirim pozitif olan covid hariçGünaydın meditasyona mı giriyoruz
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin inşallahMerhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım opudan sonra çok ağrılarım oldu yeni yeni kendime geliyorum tamamen geçmese de şükür daha iyiyim 13 yumurtadan 10tanesi döllenmişti bugün ikinci günleri azönce aradılar 2 tane dondurmuşlar birinci kalite dedi 2.gün bana biraz erken geldi genelde 3 veya 5.gün donduruluyodu ama onlar daha iyi bilir elbet kalanları 5ve 6.güne bıraktık salı günü arayıp haber vericem dedi. Zaten nasibi varsa 2.günden gelir beni bulur kafama takmıcam o yüzden hayırlısı neyse o olsun inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım opudan sonra çok ağrılarım oldu yeni yeni kendime geliyorum tamamen geçmese de şükür daha iyiyim 13 yumurtadan 10tanesi döllenmişti bugün ikinci günleri azönce aradılar 2 tane dondurmuşlar birinci kalite dedi 2.gün bana biraz erken geldi genelde 3 veya 5.gün donduruluyodu ama onlar daha iyi bilir elbet kalanları 5ve 6.güne bıraktık salı günü arayıp haber vericem dedi. Zaten nasibi varsa 2.günden gelir beni bulur kafama takmıcam o yüzden hayırlısı neyse o olsun inşallao
12 gun bekleme surecimde her yola girebilirim pozitif olan covid hariç
Okudum. Allah kabul etsin inşallah[USER=995726] K Karamsar cad [/USER] yarın Transfer olacak arkadaşlar
Ya KAYYUM 156 kere okuyalim
Loya-Kiana efsunn210102 Iron Butterfly @Sinovac @derya2526 @Amanita @CevikKiz @nuray1033 @sanat08 S Saturnyildizi @Meltem _13 @Cosi @akyaa @Hayalperestttttttt @Birbumut Sandal kokusu @aaa1234 @Ay42 @Zeynepkur Z zeynep44044
Nasıl geçti o ağrı. Aynen ben dr öyleyim. Ağrı eşiğim çok yüksektir ona rağmen acısından ağlıyorum. Dün transfer oldum. Bu ağrı yüzünden hiçbir şey hissedemiyorum. Bir çözümü yok mu bunun? Zaten progestan dex 25 mg aldım. Onu göbekten yapmaya başlayacağım yarın ama şu an ki mevcut ağrı nasıl geçecek bilmiyorum. Ağrı kesici falan da kullanmak istemiyorum.progestanı 2 gün vurdurdum sonra transferim iptal edildi vurulmadım daha 2 gün vurulmanın acısını 1 hafta çektim uykumdan uyandım sağa sola dönemedim yürürken altın ayapmış gibi yürüyordum allah yardımcın olsun canım.
Ağrı kesici kullanma burada okudum iğne yağlı olduğu için vurulmadan önce avucunda ısıtNasıl geçti o ağrı. Aynen ben dr öyleyim. Ağrı eşiğim çok yüksektir ona rağmen acısından ağlıyorum. Dün transfer oldum. Bu ağrı yüzünden hiçbir şey hissedemiyorum. Bir çözümü yok mu bunun? Zaten progestan dex 25 mg aldım. Onu göbekten yapmaya başlayacağım yarın ama şu an ki mevcut ağrı nasıl geçecek bilmiyorum. Ağrı kesici falan da kullanmak istemiyorum.