- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.861
Yaklasmasan nasil olacak ayni havayi solumamiz yeter canim. Bulasiyo illede. Cok sık hastalaniyo zatenGecmis olsun cnm... Benim oglusta hasta gibi... Bana gecieck diye korkuyorjm yaklasmamaya calisiyorum... Hayirlisiyla kis bitse
39 cikti canimikili testte free beta hcg değerin kaç çıktı canım?
Gunaydiin:))Günaydın:)
Benim 97 çıktı canım. Doktor biraz yüksek buldu. Plasenta sorunu olabilir dedi. Biraz ürktüm. Benimde oğlum olma ihtimali yüksek oranlarımız yakın mı diye merak ettim canım39 cikti canim
Bişey merak ettim karabuklumusunzBenim 97 çıktı canım. Doktor biraz yüksek buldu. Plasenta sorunu olabilir dedi. Biraz ürktüm. Benimde oğlum olma ihtimali yüksek oranlarımız yakın mı diye merak ettim canım
Yok canım izmirdeyimBişey merak ettim karabuklumusunz
Gunaydin bugun kontrolum vardi... Devlet hast. Yapilmis bu testler orda negatif cikmis :) biraz olsun icim rahatladi... Su adivide de ciksa dahada rahatliycam... Size hbr veriyim dedim...
Merhaba kızlar bende cumartesi ikili tarama için gidicemde Bu ikili taramanasıl bişey kan tahlili ve ultrasondan mı oluşuyo
Bir de bu testi yapan kişi rutin kontrollerinizi yapan kadın doğum doktoru mu yoksa ayrı bir uzmanı mı var bu testin? Yaptıranlar bilgi verirse sevinirim
ayyy gözün aydın cnmmm çoksevindimmmm
Bnde izmirdeyim canim. Hangi doktora gidiyosunYok canım izmirdeyim
sermet sağol a gidiyorum perinatoloji profu. ama maddi olarak hem doktor hem de hastane parası ağır geleceği için sgk anlaşmalı çınarlı ya gitmeye karar verdim. ilk bebeğimin doktoru olan güngör beye gidicem randevu aldım. yaşlı ama deneyimli ilk bebeğimde düşük kilolu ve erken doğma ihtimali olduğunu tek bilen doktordu. ayrıntılı ultrason raporu tam tersini söylemesine rağmen. haklı da çıktı oğlum 2330 gr doğdu. 38+1 e kadar bebeğimi karnımda tuttu sağolsun.Bnde izmirdeyim canim. Hangi doktora gidiyosun
ben yasından dolayı tedırgınım ya.bende belkı cınarlıya gıderım olmadı resat beyesermet sağol a gidiyorum perinatoloji profu. ama maddi olarak hem doktor hem de hastane parası ağır geleceği için sgk anlaşmalı çınarlı ya gitmeye karar verdim. ilk bebeğimin doktoru olan güngör beye gidicem randevu aldım. yaşlı ama deneyimli ilk bebeğimde düşük kilolu ve erken doğma ihtimali olduğunu tek bilen doktordu. ayrıntılı ultrason raporu tam tersini söylemesine rağmen. haklı da çıktı oğlum 2330 gr doğdu. 38+1 e kadar bebeğimi karnımda tuttu sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?