- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.841
Sağolsun doktorum ilaç ve istirahatle bebeğimi 38 haftaya kadar tuttu. yoksa küveze alınacaktı yavrum.Allah her iki evladına da sağlık sıhhat versin canım. İlk çocuğun icin 38 hafta çok da erken sayılmaz bence. Nerdeyse tüm sezeryan olacaklar zaten o haftada dünyaya getiriyor, sorun olacak olsa bunca doktor riske girmezdi. Kilosunu da dert etmemek lazim nede olsa doğduktan sonra alıyorlar :)
Aslında bunları bize senin söylemen gerekir nede olsa tecrübeli annesin benim daha ilk hamileligim ama sanki daha relaxim
Gunaydin annisler. Benim oglusum hasta butun gece onunla ugrastim cok yorgunum.
nasil bebisleriniz. Cinsiyet ogrenen yokmu yahu
Birileri ogrense keske ben cok merak ediyorumGunaydin annisler. Benim oglusum hasta butun gece onunla ugrastim cok yorgunum.
Özelde aynı gün çıkıyor. Devlette bir hafta diye biliyorumKızlar ikili tarama sonuçları kac günde çıkıyor? Yoksa yapıldığı gun belli oluyor mu sonuçlar? Çünkü rapor alip memlekete gitmek istiyorum.
Bana ikinci oglan geliyor. Erkek bebekte pek olmuyor yanilma.yok cnm daha öğrenemedik :) ben cumartesi doktora gideceğim belkide öğrenebilirm ama daha erken yanlış olma ihtimali yüksek .12+1 olcaz o zaman inşallah
Bana ikinci oglan geliyor. Erkek bebekte pek olmuyor yanilma.
Bana ikinci oglan geliyor. Erkek bebekte pek olmuyor yanilma.
Ilki oglan canim 5.5 yasinda bunun erkek oldugunu 2 li taramaya gttim gecen hafta doktor soylediCnm ilki oğlan ikincinin oğlan old. Doktormu söyledi tahmin mi yürütüyosun
Teşekkürler canım inşallah aynı gün çıkarÖzelde aynı gün çıkıyor. Devlette bir hafta diye biliyorum
ikili testte free beta hcg değerin kaç çıktı canım?Ben ogrendim 11+3 te erkek dedi. Ikili tarama testi 1 haftada cikiyor ama devlette biraz daha uzun sürüyor diye biliyorum.
özel labaratuvarlar o gün sonucu veriyor benim 1,5 saat sonra çıkmıştı. beklemekte zor oluyor tabi haklısın canım.Teşekkürler canım inşallah aynı gün çıkar
Gunaydin annisler. Benim oglusum hasta butun gece onunla ugrastim cok yorgunum.
Teşekkürler canım inşallah aynı gün çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?