Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar bişey sorucam. 24 kasımda hamile oldugumu ögrendşm beta değeri 1364 ancak doktor yeniden randevu al bakalım ne kadarlık diye dedi pazartesiye randevum var ancak geceleri uyku sorunu kasıklarda özellikle geceleri agrı ve yarımsaatte bir idrara çıkma var bunla rnormalmi?

Bende hiç uyuyamıyorum cnm. Bu beta değerin battan kaç gün donra ki değerin

Bst ne zamandı cnm

Canım pihtili akintim geldi o yüzden kan verdim düşük mu diye ve öyleymiş 3ay bekleyecegim

Kızlar !merhaba benim adetime 4 gün var ama dayanamayıp bugün kan testi yaptım ve sonuç 10 çıktı sizce hamis miyim.. Bat 1 aralık.. Kaç aydır deniyoruz böyle olunca azda olsa umutlandim ama çok da umutlanmak istemiyorum ;(

merhaba bence olabilir gibi geldi zaten hormon 2 gunde 2 ye katlıyor. 2 gun sonra kan testı yaparsan kesın sonucu alırsın canım. Ben sat.dan 1 gun once idrar testı yaptım silik cizgi bile cıkmadı.ertsı gunu sat günü yaptıgımda ıkıncı cızgı cok koyu kırmızı cıktı.bir anda hormonlar yukselıyor.ınsallah hamılesındır.hayırlısı olsun ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…