• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok teşekkür ederim.
İşte o yoğunluk benim canımı sıkıyor. Bu hamilelik tembel yaptı beni. Bir de sabah aç karınla gitmek tedirgin ediyor.
Şimdi gitsem 2 haftaya sonraya randevu verilir mi? Malum haftası önemli.
Son durum nasildir bilmiyorum ama 2 haftaya randevuyu sormak lazim. Yogunluk kismina gelince ben orda calistigim halde gitmiyorum ben de sevmiyorum yakin aile dostlarimizdan kadin dogumcu olmasa ben de oraya giderdim baska bi yere guvenemem. Dedigim gibi randevuyu ne kadar sureye verirler hic bilmiyorum. Yine de acele etmekte fayda var

merhaba kızlar ben hamiş değilim ama adayım burda hep hamişler var öncelikle allah bi solukta kurtulmayı ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah benim ricam en erken belirtileriniz nelerdi adete 5 gün var böyle normal belirtiler yada daha enteresan yani farklı belirtiler nelerdi şimdiden herkeze cok teşekürler cok özür diliyorum konu harici soru sorduğum için ama cevabımı en iyi burda bulacaağımı düşündüm

Cnm benim kasik agrim göğü uslerimde cok
Asiri hassaiyet vardi dis etlerim kanamaya baslamisti mide bulantim ve bas donmem vardi ordan suphelenmistim sonrada 5 gun kala test yapinca cok cok silik. Çıkmıştı 2.cizgi

annem ben çocukken bekarken yemek yaptığı zaman başında beklerdim onu ekmek arası yapsın bana diye :KK43: gurbetliğin gözü körolsun

Biter ins cnm gurbetligin... Bizde gurbetteydik ama artik izmirimdeyiz memleketimizdeyiz.. Tayinimiz buraya cikti cok sukur... Esin askermi seninde

daha doğrusu önceden nerdeydin :)

Ilk dalaman sonra merzifon simdi cok sukur izmir cnm 10 senelik evliyim 10 senenin sonunda cok sukur gurbtlik bitti... Ama gene bi yerimiz var ayrilicaz burdan ama daha var nasilsa diye dusunmuyorum :)

Benimde 12 yaşında bir kızım var Allaın izniyle. uzun aradan sonra kızım çok istiyordu tabii bizde şartlar anca izin verdi.

Allah bagislasin cnm ne guzel buyumus seninkide... Benimde oglum cok istedi o yuzden dusunduk bizde :) hersey cocuklar icin :)

Back