- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.121
Benim kocam da uzak bir ilde. Ben tek başıma hamislik geçiriyorum. Ayda bir hafta yanımda sonra yok. Bi de beni uzak yerden aldı gelin getirdi. Offf of çok dertliyim kızlar. Aglanmayin kocalarınızdan yoksa benimkini öldüresim geliyor
Kaç haftalık son canım umarım bi an önce hafifler normal hayatına donersinnArkadaslar ben çok kötüyüm hayatımın bütün neşesi gitti mide bulantılarim sebebiyle... kilo almam gerekirken kilo verdim Dr iki farklı ilaç verdi. Biri aşırı bulantilarda diğeri hafif bulantilarda iciliyormus. Aşırı olanı içiyordum biraz olsun rahatlatiyordu o ilaç bitti şimdi diğerine geçtim ama o da hiç fayda etmiyor... sürekli yediğimi çıkarıyorum ne zaman geçecek bu bulantilar...
kiskaniyorum amaaaa
Benim kocam da uzak bir ilde. Ben tek başıma hamislik geçiriyorum. Ayda bir hafta yanımda sonra yok. Bi de beni uzak yerden aldı gelin getirdi. Offf of çok dertliyim kızlar. Aglanmayin kocalarınızdan yoksa benimkini öldüresim geliyor
Arkadaslar ben çok kötüyüm hayatımın bütün neşesi gitti mide bulantılarim sebebiyle... kilo almam gerekirken kilo verdim Dr iki farklı ilaç verdi. Biri aşırı bulantilarda diğeri hafif bulantilarda iciliyormus. Aşırı olanı içiyordum biraz olsun rahatlatiyordu o ilaç bitti şimdi diğerine geçtim ama o da hiç fayda etmiyor... sürekli yediğimi çıkarıyorum ne zaman geçecek bu bulantilar...
Günaydın kızlar. Bugün yine bulantı ile başladık güne sabah 5.30 da. Sonra su çorba muz bu saati buldum. Şimdi sakız ile duruyorum. İyi geldi mideme. Aslında bulantı gaz ile birleşince kötü oluyormuşum onu anladım. Sakız gazı gideriyor.
Çok zor ya bu kadar olabilecegini hiç düşünmemiştim. peki sizin doğuma kadar mı Devam etmişti bulantilar...inşallah geçici bir süredir diye ümit ediyorumcnm benim 12 sene önceki hamileliğimde senin gibiydi. hergün çıkartıyordum. serum yemiştim kaç kere kilo kaybettiğim için. 5. ayımda normal kilomun 4 kilo gerisindydim. bazı hamilliikler böyle oluyo maalesef. bekleyeceksin bebişin için
Çok zor ya bu kadar olabilecegini hiç düşünmemiştim. peki sizin doğuma kadar mı Devam etmişti bulantilar...inşallah geçici bir süredir diye ümit ediyorum
Peki anladımbence bu soruyu hiç sormamış ol bende söylemeyimki etkilenmeyesin. hep şuna inandır kendini haftaya bitecek haftaya rahtlayacağım. beynini buna inandır cnm
Bulanıyor mu yanıyor mu.bazen ikisi karışıyorişteyim hala midem bulanıyor geçmedi bir türlü
Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum 4 haftalık gebeyim fakat 1 kg almışım gibi daha doğrusu karnım çok şiş herkes regl olmadan önce Nasıl karnın şişiyorsa şimdide vücudun tepki veriyor diyor ama böyle birşey yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
yok yanma yok sadece bulanmaBulanıyor mu yanıyor mu.bazen ikisi karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?