Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım bu hamileliğin verdiği bisey sanırım. Eşimle ilgilenmeyi çok severdim hamislikten önce şimdi o kadar mesafeliyim ki adam dört dörtlükte olsa begenmem gibi geliyo. Sizin durum farklimis tabi ekmek parası yapacak bisey yok . Rabbim sizi kavuştursun inşallah ta sende bizim gibi soylen

Kaç haftalık son canım umarım bi an önce hafifler normal hayatına donersinn

cnm ya kıyamam . kocasına naz da yapamıyor. hayırdır cnm sen nerdesin o nerde.. sen çalışıyormusun

cnm benim 12 sene önceki hamileliğimde senin gibiydi. hergün çıkartıyordum. serum yemiştim kaç kere kilo kaybettiğim için. 5. ayımda normal kilomun 4 kilo gerisindydim. bazı hamilliikler böyle oluyo maalesef. bekleyeceksin bebişin için

doğru söylüyorsun cnm. bende bigbabol yada şıpsevdi ile rahatlıyorun :)

Çok zor ya bu kadar olabilecegini hiç düşünmemiştim. peki sizin doğuma kadar mı Devam etmişti bulantilar...inşallah geçici bir süredir diye ümit ediyorum

Çok zor ya bu kadar olabilecegini hiç düşünmemiştim. peki sizin doğuma kadar mı Devam etmişti bulantilar...inşallah geçici bir süredir diye ümit ediyorum

bence bu soruyu hiç sormamış ol bende söylemeyimki etkilenmeyesin. hep şuna inandır kendini haftaya bitecek haftaya rahtlayacağım. beynini buna inandır cnm

Aynen bendede bildiğin 3 aylık karın var, resmen şişim, sabah ve akşam tartıda 1,5 kilo fark oluyor, muhtemelen rahmin büyümesinden kaynaklı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…