• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar selam bugün kendi doktoruma gittim, yarın üzülerek kürtaja giriyorum,bebeğin kalp atışlarını ben gördüm ses yoktu ama bişeyler oynuyordu doktor ısrarla gelişmemiş diyor zaten oğlumla gitmiştin çoğunu dinleyemedin kese büyümemiş dedi

Bence bir doktora daha git canım. Ben de kürtaj olduğumda 8.haftaya kadar hiç hamilelik belirtisi yaşamıyordum. Aklımda hep acaba vardı doktor gelişmemiş deyince üzüldüm ama şaşırmadım. Yine de başka bir doktora göründüm ondan sonra kürtaja girdim.

Moralini yüksek tut. Hayırlısı buymuş.

Arkadaslar bu hamile ic çamaşırlarını kaçıncı aydan sonra giymek lazim? Hani bebişi sıkmasın falan diye? Bilen var mi?

Ben hamile pantolonu aldım bile cnm. 2,5 kilo alınca giydiğim pantolonlar daha öncede kilo almamdan dolayı kıtı kıtına oluyodu. Şimdi çok sıkınca mecbur kaldım

Selam hamişleeerr nasilsiniz bakalim:anneadayı: bu eslerin hepsimi anlayissiz acabaa. Benimki daha bi kere yemek hazrlamadi. Camasir asiyorum bem asarim bile demiyo ille soylemek mi lazim:KK12:
bide bugun co kustum ben hic bisey yiyesim yok
Ben bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesin ;)

Ben hamile pantolonu aldım bile cnm. 2,5 kilo alınca giydiğim pantolonlar daha öncede kilo almamdan dolayı kıtı kıtına oluyodu. Şimdi çok sıkınca mecbur kaldım
Ben de dar paca giyiyordum hep. Şimdi pantolonlar zorluyor beni de. Canım bitki çayı iciyor musun hic? Hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyor musun?

Kızlar mide bulantısı 8. Haftada baslayan var mi? Herşey kokuyor burnuma. Yemek yemek istemiyorum. Bir de sivilceler portledi. Ergen gibi :) bu arada aranizda çalışan anne adayi var mi?

Kimi 8.haftada kimi 6.haftada başlıyor. Hafif geçer inşallah.
Benim 6.haftada az az başlamıştı 7.haftada zirve yaptı.
Bu haftada da sivilcelerim çıktı 2 3 tane. Ergenliğimde çıkarmadım bu kadar. :KK43:

Çalışıyorum malesef ve çok zor geliyor.

Ben bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesin :KK66:

Bende de şanslılardanım o zaman. Ne yapmaya kalksam arkamda bitiveriyor sağolsun. Tabak kaldırtmıyor. Sürekli ihtar ediliyorum. Maşallah diyelim. :nazar:

kiskaniyorum amaaaa

Canım ya kıyamam. Seninki daha farkına varamamıştır belki. Küçük mucizenin hareketlerini hissederse başka olur.

Benim eşim düşüğümden önce hiç farkına varamamıştı. Bunda çok hassas davranmaya başladı. Zaten görüyor da zorlandığımı. Bütün gün aynı binada çalışıyoruz çünkü.

Evet bnde alicam hamile pantolonu zatn surekli kasık ağrısı var bide dar olunca hic cekilmiyo düşük bel

Ben çalışıyorum o yüzden sürekli dar pantolon ile bütün gün zorlanıyorum. Bide hamilelik önceside hem çalışıp hem okula gidiyordum. Zorlandığım için ev işlerini safsaklamıştım. Sadece oturup ders çalışmaktan, işyerinde de hep oturmaktan 4-5 kilo almıştım. E hamileliğin başındada deli gibi yemek yedim 2,5 kilo alıncaaaa malum artık pantolonlar son anını yaşıyordu üzerimde. ;))

Arkadaslar ben çok kötüyüm hayatımın bütün neşesi gitti mide bulantılarim sebebiyle... kilo almam gerekirken kilo verdim Dr iki farklı ilaç verdi. Biri aşırı bulantilarda diğeri hafif bulantilarda iciliyormus. Aşırı olanı içiyordum biraz olsun rahatlatiyordu o ilaç bitti şimdi diğerine geçtim ama o da hiç fayda etmiyor... sürekli yediğimi çıkarıyorum ne zaman geçecek bu bulantilar...

Back