- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.101
kızlar selam bugün kendi doktoruma gittim, yarın üzülerek kürtaja giriyorum,bebeğin kalp atışlarını ben gördüm ses yoktu ama bişeyler oynuyordu doktor ısrarla gelişmemiş diyor zaten oğlumla gitmiştin çoğunu dinleyemedin kese büyümemiş dedi
Kızlar mide bulantısı 8. Haftada baslayan var mi? Herşey kokuyor burnuma. Yemek yemek istemiyorum. Bir de sivilceler portledi. Ergen gibi :) bu arada aranizda çalışan anne adayi var mi?
Arkadaslar bu hamile ic çamaşırlarını kaçıncı aydan sonra giymek lazim? Hani bebişi sıkmasın falan diye? Bilen var mi?
Ben bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesinSelam hamişleeerr nasilsiniz bakalimbu eslerin hepsimi anlayissiz acabaa. Benimki daha bi kere yemek hazrlamadi. Camasir asiyorum bem asarim bile demiyo ille soylemek mi lazim
bide bugun co kustum ben hic bisey yiyesim yok
Ben de dar paca giyiyordum hep. Şimdi pantolonlar zorluyor beni de. Canım bitki çayı iciyor musun hic? Hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyor musun?Ben hamile pantolonu aldım bile cnm. 2,5 kilo alınca giydiğim pantolonlar daha öncede kilo almamdan dolayı kıtı kıtına oluyodu. Şimdi çok sıkınca mecbur kaldım
Kızlar mide bulantısı 8. Haftada baslayan var mi? Herşey kokuyor burnuma. Yemek yemek istemiyorum. Bir de sivilceler portledi. Ergen gibi :) bu arada aranizda çalışan anne adayi var mi?
Ben bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesin
Tu tu maşallahBen bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesin
kiskaniyorum amaaaaBende de şanslılardanım o zaman. Ne yapmaya kalksam arkamda bitiveriyor sağolsun. Tabak kaldırtmıyor. Sürekli ihtar ediliyorum. Maşallah diyelim.
Ben hamile pantolonu aldım bile cnm. 2,5 kilo alınca giydiğim pantolonlar daha öncede kilo almamdan dolayı kıtı kıtına oluyodu. Şimdi çok sıkınca mecbur kaldım
Cogu bitki cayi icilmiyo canim. Ozellikle kekik adacayi. Kusburnu iciliyor diye biliyorumBen de dar paca giyiyordum hep. Şimdi pantolonlar zorluyor beni de. Canım bitki çayı iciyor musun hic? Hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyor musun?
kiskaniyorum amaaaa
Ben de dar paca giyiyordum hep. Şimdi pantolonlar zorluyor beni de. Canım bitki çayı iciyor musun hic? Hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyor musun?
Evet bnde alicam hamile pantolonu zatn surekli kasık ağrısı var bide dar olunca hic cekilmiyo düşük bel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?