- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.141
Evet canım ben ordu'da calisiyorum. O da izmir'de okuyor. Yüksek lisans yapiyor. Ailem de Bursa'da yaşıyor. Insallah ocak sonunda temelli gelecekcnm ya kıyamam . kocasına naz da yapamıyor. hayırdır cnm sen nerdesin o nerde.. sen çalışıyormusun
Evet canım ben ordu'da calisiyorum. O da izmir'de okuyor. Yüksek lisans yapiyor. Ailem de Bursa'da yaşıyor. Insallah ocak sonunda temelli gelecek
Tecrübeli hanımlar sizce 1.64 boya 63kg nasıl..
3hafta da 1kilo almisim henüz gebeliğimin 10. Haftasında yim .62kg ile hamile kaldim . erken almaya başladım sankiii.
Bende 1.68 boya 63 ile hamile kaldim hala ayniyim. Ilkinde 63 ile hamile kalip 86 ile doguma girmistimTecrübeli hanımlar sizce 1.64 boya 63kg nasıl..
3hafta da 1kilo almisim henüz gebeliğimin 10. Haftasında yim .62kg ile hamile kaldim . erken almaya başladım sankiii.
Bende 1.68 boya 63 ile hamile kaldim hala ayniyim. Ilkinde 63 ile hamile kalip 86 ile doguma girmistim
Kızlar balık yağı hapı içen var mi aranizda? Bi kitapta okumustum sanki.
Ay cok sanslisin o zaman. Ben korkuyorum yine o kadar alirim diye. Nasil o kadar az aldn ki:) bende ilkinde 50 kilo ile hamile kalıp 59 ile doğuma gitmiştim. :))
cnm gayet normal. ben 2,6 kilo almışım. normalde hızlı kilo almak hiç bünyeme uygun bişey değildir. benimde boy 1,62 kilo 57,4 tü şimdi 60. ama 10 gündür aynı kilodayım. çünkü 10 gün öncesine kadar hiç midem bulanmıyordu bilakis öyle fena iştahım açılmıştıki doyma noktam yoktu. gecenin 1 i ben yarım ekmek hüpletiyordum :) midem bulanmaya başlayınca yiyemez oldum artık kilom artmıyor
Bende 1.68 boya 63 ile hamile kaldim hala ayniyim. Ilkinde 63 ile hamile kalip 86 ile doguma girmistim
Ayy maşallah iyiymissss:) bende ilkinde 50 kilo ile hamile kalıp 59 ile doğuma gitmiştim. :))
A
Ay cok sanslisin o zaman. Ben korkuyorum yine o kadar alirim diye. Nasil o kadar az aldn ki
A
Ay cok sanslisin o zaman. Ben korkuyorum yine o kadar alirim diye. Nasil o kadar az aldn ki
Demekki kizlar cok.bulanti yapiyo dedikleri dogru. Benim oglumda 8-14 hafta arasi bulandi. Bunda hep bi tiksintim var ama kusma asiri bulanti yoktu yeni basladi buda mi erkek acep. Neyse en onemlisi saglikli hayirli imanli evlatlarimiz olsun insallah.ama şu varki cnm bu hamileliğim ona benzemiyorum hemen 2,5 kilo aldım bile bide o zaman a göre kiloluyumda 57,4 ile hamile kaldım bakalım ne kadar olacağım
Demekki kizlar cok.bulanti yapiyo dedikleri dogru. Benim oglumda 8-14 hafta arasi bulandi. Bunda hep bi tiksintim var ama kusma asiri bulanti yoktu yeni basladi buda mi erkek acep. Neyse en onemlisi saglikli hayirli imanli evlatlarimiz olsun insallah.
Bide ben dogum sonrasi kilo vermedim diyet yaparak zor verdim
Ya iste ben o emzirirken verilen kiloyu veremedim. 86 ile grdim 76 ile ciktim. Oyle kaldimben 59 ile doğuma gitmiştim ya . çıktığımda hemen tartılmıştım. 52 kiloydum. kızım 6 aylıkkende 46 kilo oldum.
Biraz olsun içim rahatladı çünkü gören herkes moralimi bozuyor çok şişmişsin daha şimdiden böyleyse diye her gün bir kg alıyorum galibaAynen bendede bildiğin 3 aylık karın var, resmen şişim, sabah ve akşam tartıda 1,5 kilo fark oluyor, muhtemelen rahmin büyümesinden kaynaklı ..
ben folik asitten başka ilaç kullanmıyorum cnm. ama hiçde beslemiyorum kendimi noolcak böyle bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?