• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar selam bugün kendi doktoruma gittim, yarın üzülerek kürtaja giriyorum,bebeğin kalp atışlarını ben gördüm ses yoktu ama bişeyler oynuyordu doktor ısrarla gelişmemiş diyor zaten oğlumla gitmiştin çoğunu dinleyemedin kese büyümemiş dedi

Ama kotu gecmedi agrim falan olmadi cok ertesi gun ayaklandim allaha sukur. Rahatti yani ama normal.icimde kaldi

HIM kısmet değilmiş bebisimi sağlicakla kucağına almissin ya canım, inşallah bu seferde bebisinizi sağlicakla kucağınıza alırsınız da gerisi mühim değil. Ben bebisimi göricem için heyecan laniyorum . tamamıyla böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sonuçta insan destek istiyo yanında . allahım kimseye muhtaç etmesinde napalim

kızlar selam bugün kendi doktoruma gittim, yarın üzülerek kürtaja giriyorum,bebeğin kalp atışlarını ben gördüm ses yoktu ama bişeyler oynuyordu doktor ısrarla gelişmemiş diyor zaten oğlumla gitmiştin çoğunu dinleyemedin kese büyümemiş dedi

Sağlık olsun canım üzme kendini yine denersiniz sen sağlıklı olda

Cnm başka doktoramı gitsen acaba. Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun çok üzüldümm.. Rabbim yardımcın olsun.. Böyle duyunca ne diyeceğimi şaşırıyorumm.. :KK42:

Canım geçmiş olsun çok üzüldümm.. Rabbim yardımcın olsun.. Böyle duyunca ne diyeceğimi şaşırıyorumm.. :KK42:

sağol cnm ne yapalım kısmet değilmiş ,ben 40 yaşı görücem heralde doğum için.bu psikoloji 5 yıl gider bana.seni takip edicem çünkü aynı güne grliyordu günümüz Allah hayırlı evlat versin hepinize ayrı ayrı sağlıklı sıhhatli,işteyim elim kolum kalkmıyor

sağol cnm ne yapalım kısmet değilmiş ,ben 40 yaşı görücem heralde doğum için.bu psikoloji 5 yıl gider bana.seni takip edicem çünkü aynı güne grliyordu günümüz Allah hayırlı evlat versin hepinize ayrı ayrı sağlıklı sıhhatli,işteyim elim kolum kalkmıyor

Canım senin çok şükür ki bir oğlun var.. Daha ben evlat kokusu nasıl bir şey tatmadım.. 4 yıl sonra çok düşük ihtimallerle hamile kalabildim tüp bebek tedavisi ile..Üstelik çok aşamalı ve zordu.. Rabbim inşallah nasip eder de kucağıma alabilirim.. Tesellin var kuzum senin.. Rabbimden umut kesilmez.. Yine verir inşallah üzülme sen..

Evet canim. 2. Dogumum neden bunaliyorum cunku normal istiyordum oglum 41. Haftada dogmayinca mecbur aldilar ve ben sezeryani ameliyat olarak goruyordum cok korkarak istemeyerek girdim o yuzden
Banada sezeryan çok cazip geliyor nede olsa o sancıları çekmiyosun ama onda da bebeğe adaptasyon zor oluyo diyolar böyle bişey yaşadınmı ?

Banada sezeryan çok cazip geliyor nede olsa o sancıları çekmiyosun ama onda da bebeğe adaptasyon zor oluyo diyolar böyle bişey yaşadınmı ?
Yok canm hic duymadim oyle bisey yasamadimda oyle bisey bebegimi gordugum anda bitti hersey. Bebektede adaptasyon gibi bi sorun olmadi hemen emdi cok.sukur

Canım senin çok şükür ki bir oğlun var.. Daha ben evlat kokusu nasıl bir şey tatmadım.. 4 yıl sonra çok düşük ihtimallerle hamile kalabildim tüp bebek tedavisi ile..Üstelik çok aşamalı ve zordu.. Rabbim inşallah nasip eder de kucağıma alabilirim.. Tesellin var kuzum senin.. Rabbimden umut kesilmez.. Yine verir inşallah üzülme sen..

inşallah cnm dualarım seninle inşallah sağ sağlim anne olursun.ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum ,oğlumla avunucam ne yapalım Allahın takdiri

Cnm kaç yaşındasın sen

Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum 4 haftalık gebeyim fakat 1 kg almışım gibi daha doğrusu karnım çok şiş herkes regl olmadan önce Nasıl karnın şişiyorsa şimdide vücudun tepki veriyor diyor ama böyle birşey yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Evet cnm. Bende 2.5 kilo aldım mide bulantım başlayana kadar. Sonra10 gün geçti kilo almam durdu

Back