• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Selam kızlar herkese iyi haftalar
Ben en son geçen hafta cuma gitmiştim dr a 10 gün oldu yani, ozaman kalp atışını duymuştuk Bidaha 3 hafta sonra gel dedi bana Sizin dr larda aynı şekil mi Merak ediyorum ama zırt bırt ta gitmek istemiyorum
Ben daha hiç kusmadım ara sıra midem ekşiyo yanıyo ama kusma olmadı Bende acaip derecede uyku var yaaa şuan bilgisayara bakarken adeta göz kapaklarım kapanıyo Aksi gibi işim gereği bütün gün hesap kitap yapmam lazım Rabbim çalışan hamilelerin yardımcısı olsun:cry:

Selam kızlar herkese iyi haftalar
Ben en son geçen hafta cuma gitmiştim dr a 10 gün oldu yani, ozaman kalp atışını duymuştuk Bidaha 3 hafta sonra gel dedi bana Sizin dr larda aynı şekil mi Merak ediyorum ama zırt bırt ta gitmek istemiyorum
Ben daha hiç kusmadım ara sıra midem ekşiyo yanıyo ama kusma olmadı Bende acaip derecede uyku var yaaa şuan bilgisayara bakarken adeta göz kapaklarım kapanıyo Aksi gibi işim gereği bütün gün hesap kitap yapmam lazım Rabbim çalışan hamilelerin yardımcısı olsun:cry:

Amin.
Hem de nasıl bir uyku? İşe geldiğimden beri çalışmak için kaç şekile girdim.
Bilgisayar karşımda kafam başka yerde. Şu anda sadece uyumak istiyorum.

Beni de 15 gün sonra çağırmıştı. Bu hafta gidiceğim yani. İlk zamanlar bu şekilde veya ayda bir kontrole çağırırlar. Kanama olmadığı sürece korkma rahat ol.

Amin.
Hem de nasıl bir uyku? İşe geldiğimden beri çalışmak için kaç şekile girdim.
Bilgisayar karşımda kafam başka yerde. Şu anda sadece uyumak istiyorum.

Beni de 15 gün sonra çağırmıştı. Bu hafta gidiceğim yani. İlk zamanlar bu şekilde veya ayda bir kontrole çağırırlar. Kanama olmadığı sürece korkma rahat ol.

Aynen bende sadece uyumak uyumak ve yine uyumak istiyorum:KK12: utanmasam çocuk gibi ağlıycam eve gitmek istiyorum diye:mad: Bu uyku hali 9 ay boyunca sürüyomuymuş acabao_O

Aynen bende sadece uyumak uyumak ve yine uyumak istiyorum:KK12: utanmasam çocuk gibi ağlıycam eve gitmek istiyorum diye:mad: Bu uyku hali 9 ay boyunca sürüyomuymuş acabao_O
Kızlar gunaydin uyku dolu bi hafta sonu daha geçirmiş bulunmaktayım. Eşim artık patlama noktasına geldi hissediyorum, ama elimde değil ki neden anlayışsız bu adamlar

Kızlar bende uyuyamıyorum yaa. Ne gece nede gündüz.. geceleri enaz 4 defa uyanıyorım wc ye git el. Dalmaya çalışıyorım zorla uyuyorum.. Ama midem kötü. Daha hiç çıkartmadım ama yemeklerden tiksindim nerdeyese. Yemek düşümünce midem bulanıyo. Birde sanki sürekli midem ağzımda. Sanki heran çıkartacam ama bişey yokk.

Benim eşimde sürekli isyanlarda Eski hareketli halimden eser kalmadı boğuşurduk hoplar zıplardık evde şimdi aynı Garfield modundayım bide ben baya erken mi kullanmaya başladım acaba bu durumu yemeği falan ona hazırlattırıyorum Su istiyorum çorabımı getir diyorum Babam kızdı hatta haftasonu bana b.kunu çıkarma istersen dedi :KK57: Ama gerçekten naz yapmıyorum sanki biri bütün enerjimi çekti içimden :63:

Kızlar bende uyuyamıyorum yaa. Ne gece nede gündüz.. geceleri enaz 4 defa uyanıyorım wc ye git el. Dalmaya çalışıyorım zorla uyuyorum.. Ama midem kötü. Daha hiç çıkartmadım ama yemeklerden tiksindim nerdeyese. Yemek düşümünce midem bulanıyo. Birde sanki sürekli midem ağzımda. Sanki heran çıkartacam ama bişey yokk.

Demekki senin bulantı yeni başladı sende benim gibi atlatirsam eğer arada kusmalarim olur benim 2-3 hafta sürekli olmustu su an sabahları var tiksinme ye tam gaz devam . çok şikayet ediyorum ama kimisine gore rahat atlatiyorum galiba. İnşallah sende hafif atlatirsin. Bakalım 2haftam kaldı 3.aydan sonra geçer diyorlardı :KK51:. gece bende çok VC ye çıkmaya başladım her kalktigimda karnın davul gibi oluyor.

Benim eşimde sürekli isyanlarda Eski hareketli halimden eser kalmadı boğuşurduk hoplar zıplardık evde şimdi aynı Garfield modundayım bide ben baya erken mi kullanmaya başladım acaba bu durumu yemeği falan ona hazırlattırıyorum Su istiyorum çorabımı getir diyorum Babam kızdı hatta haftasonu bana b.kunu çıkarma istersen dedi :KK57: Ama gerçekten naz yapmıyorum sanki biri bütün enerjimi çekti içimden :63:

Ben evdeyim ya o kadar abartamiyorum. Ama anlıyorum seni sıfır enerji . istemeye söylemeye gerek yok aslında onların etrafımızda kosturmalari lazım. Ama nafile.... Akşam yemek çay başarabilir sen bide meyve sıkıştırıyorum araya sonra hop gümm. :KK42:

bende seninle aynı durumdayım. hiç uyuyamıyorum. gece hep uyanıyorum. bende çıkartamıyorum ama hep bulanıyo

Şaka maka da böyle giderse herif beni bosayacak kızlar ama elimden bisi gelmiyor. Benimki akşamları 3-4 posta çay içerisindedir neskafe çekirdek abur cubur etrafında pervaneydim hey gidi günler heyyy sanırım rahata alıştı ama aynı tutumu fasulyemle biz bekliyoruzzzzzz. :KK34:
Al benden de o kadar. Yorgunum dostlarım. Çalışmak zor. Bulantı ile birşeyler yemek daha zor. Zaten gece uykum bölünüyor. Sabaha doğru Bulantı ile uyanıyorum. Rengim zaten hepten gidik. Akşam 8 oldu mu bende pil bitiyor. Kitap okumak istiyorum ama elime alamıyorum.

Selam hamişleeerr nasilsiniz bakalim:anneadayı: bu eslerin hepsimi anlayissiz acabaa. Benimki daha bi kere yemek hazrlamadi. Camasir asiyorum bem asarim bile demiyo ille soylemek mi lazim:KK12:
bide bugun co kustum ben hic bisey yiyesim yok

Kiyamam ya evet vicdansizlik buuu. Tırnağın varsa başını kasiyacaksin

Merhaba 2. doğumun mu senin neden bunalıyorsun biraz anlatsana sezeryan nasıl bişey
Evet canim. 2. Dogumum neden bunaliyorum cunku normal istiyordum oglum 41. Haftada dogmayinca mecbur aldilar ve ben sezeryani ameliyat olarak goruyordum cok korkarak istemeyerek girdim o yuzden

Back