- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.041
Bende de gaz var maaleaef . Birde aşırı derecede huzursuzluk . Ne yapmak istediğimi bike bilmiyorum. Canım hiçbirley yapmak istemiyır. Progestanın yan etkisinde oluyormuş. Sizinde oldumu böyle duygu değişiminiz...
Canım ben kurtajdan bır hafta oncesınde devlet hastanesındekı dr un keseyı gordugunu ama bebegı gormedıgınden bahsetmıstm. Sonra ozele gıttm eskı dr uma vajınal utrasonla az da olsa kalp atıslarını dınlemıstık bana bır hafta sonra yıne gel demıstıı.. 7haftada olmama ragmen bebegım 5 haftalık kadarmıs gelısıp buyumuyormus.. Ilk gıttıgımdede suphelenmıs drum ama Allahtan umıt kesılmez dıyıp bıze soylememıs. Vajınal utrasonla baktıgında rahımde pembelık var dedıı oysa benım agrım sancm kanamam olmamıstıı.. Dr cok kesın konustu ve tecrubelı bır dr oldugu ıcın guvendm. Bana uzulme sadece uc ay ertelemıs olacaksn annelıgını, yıne hamıle kalırsın dedıı. Bırde ben pcos hastasıym kendılıgınden hamıle kaldıgım ıcın cok sevınmıstmm. Insallah tekrar hamıle kalıırım tedavısız..Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanla sağlıklı bebişe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıkken anlaşıldı sağlıksız old. Neyi gördülerde sonlandırdılar cnm
Canım ben kurtajdan bır hafta oncesınde devlet hastanesındekı dr un keseyı gordugunu ama bebegı gormedıgınden bahsetmıstm. Sonra ozele gıttm eskı dr uma vajınal utrasonla az da olsa kalp atıslarını dınlemıstık bana bır hafta sonra yıne gel demıstıı.. 7haftada olmama ragmen bebegım 5 haftalık kadarmıs gelısıp buyumuyormus.. Ilk gıttıgımdede suphelenmıs drum ama Allahtan umıt kesılmez dıyıp bıze soylememıs. Vajınal utrasonla baktıgında rahımde pembelık var dedıı oysa benım agrım sancm kanamam olmamıstıı.. Dr cok kesın konustu ve tecrubelı bır dr oldugu ıcın guvendm. Bana uzulme sadece uc ay ertelemıs olacaksn annelıgını, yıne hamıle kalırsın dedıı. Bırde ben pcos hastasıym kendılıgınden hamıle kaldıgım ıcın cok sevınmıstmm. Insallah tekrar hamıle kalıırım tedavısız..
Kızlar saglıksız gebelık sebebıyle 2aralıkta kurtaj oldum bebegım gelısmemıs cok uzuldmmm.. Rabbım tekrar verır ınsallah doktor herhangıı bır korunma suresı vermedıı sızce ne zaman tekrar calsmalara baslamalym?
Canım çok şükür bulantım azaldı.. Şuan yok mesela iyiyim.. Ama kafam bedenime büyük gelio gibi hissediyorum.. Kaldıramıyorum sanki.. Uyku halim fena.. Yarın hayırlı haberler ver bize inşallah canım.. Dualarım seninle..
selam cnm kalp atışını sesli olarak duymadım ama gördüm kalbin hareket ettiğini dr yeni başlamış dedi haftaya daha net duyulur dedi ama ben gitmiycem 1 ay sonra gidicem her hafta sıkıntıya giremem
Zaten görülmüş işte canımm maaşallah.. Bende o kadar bir aradan sonra muayeneye gidicem.. Ama sürekli merak içindeyim.. Her gün görsemm yine rahat etmeyecek gibi içim..
selam cnm kalp atışını sesli olarak duymadım ama gördüm kalbin hareket ettiğini dr yeni başlamış dedi haftaya daha net duyulur dedi ama ben gitmiycem 1 ay sonra gidicem her hafta sıkıntıya giremem
bulantın varmı?
Merhaba
Benim 6.haftada başlamıştı ve fazlaydı. Bu haftaiçi az olmuştu hiç öğürmemiştim. Ama bu sabah öğürmeyle tekrar başladı. Geçti sanıyordum ama geçmemiş.
Senin gelişimi nasıl? Kalp atışlarını duydun mu mesela?
İnşallah hiiiçç başlamaz. Bi çay keyfim vardı oda gitti
Sabah istifra ettim canım.. Aniden oldu.. Ama şuan iyiyim.. senin var mı?
ekşime desem değil bulantı desem değil ,metpamit içiyorum sabah,kahvaltıdan sonrada premesis o iyi geliyor
Günaydın kızlar
ben de 8 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu
bir hafta raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?