Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanla sağlıklı bebişe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıkken anlaşıldı sağlıksız old. Neyi gördülerde sonlandırdılar cnm
Canım ben kurtajdan bır hafta oncesınde devlet hastanesındekı dr un keseyı gordugunu ama bebegı gormedıgınden bahsetmıstm. Sonra ozele gıttm eskı dr uma vajınal utrasonla az da olsa kalp atıslarını dınlemıstık bana bır hafta sonra yıne gel demıstıı.. 7haftada olmama ragmen bebegım 5 haftalık kadarmıs gelısıp buyumuyormus.. Ilk gıttıgımdede suphelenmıs drum ama Allahtan umıt kesılmez dıyıp bıze soylememıs. Vajınal utrasonla baktıgında rahımde pembelık var dedıı oysa benım agrım sancm kanamam olmamıstıı.. Dr cok kesın konustu ve tecrubelı bır dr oldugu ıcın guvendm. Bana uzulme sadece uc ay ertelemıs olacaksn annelıgını, yıne hamıle kalırsın dedıı. Bırde ben pcos hastasıym kendılıgınden hamıle kaldıgım ıcın cok sevınmıstmm. Insallah tekrar hamıle kalıırım tedavısız..

cnm tekrar çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanla nasip eder inşallah. bizleride unutma hamiş kalır kalmaz haberimiz olsun

Çok üzüldüm canım. Moralini yüksek tut hayırlısı buymuş.
Ben de Mayıs ayında kürtaj olmuştum aynı sebepten. Doktor bana 3 ay süre vermişti.
Düzenli adet olmayı bekle derim ben.

selam cnm kalp atışını sesli olarak duymadım ama gördüm kalbin hareket ettiğini dr yeni başlamış dedi haftaya daha net duyulur dedi ama ben gitmiycem 1 ay sonra gidicem her hafta sıkıntıya giremem

Son düzenleme:
selam cnm kalp atışını sesli olarak duymadım ama gördüm kalbin hareket ettiğini dr yeni başlamış dedi haftaya daha net duyulur dedi ama ben gitmiycem 1 ay sonra gidicem her hafta sıkıntıya giremem

Zaten görülmüş işte canımm maaşallah.. Bende o kadar bir aradan sonra muayeneye gidicem.. Ama sürekli merak içindeyim.. Her gün görsemm yine rahat etmeyecek gibi içim..

gözün aydın cnm. Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin bu duyguyu

5+2 iken gittim kese çok küçüktü, 2 hafta sonra gel dedi doktorum bu çarşamba tekrar gidicem, bakalım inşallah herşey yolundadır

ekşime desem değil bulantı desem değil ,metpamit içiyorum sabah,kahvaltıdan sonrada premesis o iyi geliyor

Aynen canım benimde çoğu zaman öyle.. Ama anlamadığım bir şekilde aniden midem bulanıveriyor bazen.. Olacak bunlar artık ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…