Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben yağlı yemek yiyemiyorum maalesef. Bulantı oluyo fakat öğünlerini tam yaparsam rahat geciriyorum bulantı az oluyo. Son günlerde sabah istifar la safra atiyoru m ondan sonra sıkı bi kahvaltı TİKA başa yiyorum ki aciktigim an yemek yemezsem bulantı başlıyor yine. İştah bende de yok . süt icemiyorum . bi an önce bitse bu istahsizlik

Benim tam tersi..acayip iştahım açıldı..cok yiyorum cok. .arada bulantılarım var ama kusmuyorum

Yaptirmakta fayda var o zaman tum tedbirleri alalim sonradan pisman olmaktansa..

Selam kizlar. Ben sadece 5 haftalikken idrar yolu enfeksiyonu oldum cok.kustum sonra kusmadim. Kokukara hassasiyet ve biraz tiksintim var ama kusmam olmuyo. Ama bugun midem cok eksiyo agzima aci su geliyor. Niye acaba
Selamlar bende de dediğin gibi sadece mide yanması ve ağzıma acı su geliyo sürekli midemden bulantı şeklinde olmuyo yani

Selamlar bende de dediğin gibi sadece mide yanması ve ağzıma acı su geliyo sürekli midemden bulantı şeklinde olmuyo yani

Kızlar benim bulantı 5haftadan sonra aynen bu şekilde başladı. Sigara kullaniyordum önce sigaradan tiksindim sonra çay ve kokan herşeyden tiksinmeyede başladım agzim sulanmayan başlamıştı tuzlu ve eksi ,meyve tukettim bol bol akabinde kusmalar başladı şimdide sabah kusmalarim var diğer saatlerde bulantı ve tiksinme şeklinde devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…