- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.021
Ben yağlı yemek yiyemiyorum maalesef. Bulantı oluyo fakat öğünlerini tam yaparsam rahat geciriyorum bulantı az oluyo. Son günlerde sabah istifar la safra atiyoru m ondan sonra sıkı bi kahvaltı TİKA başa yiyorum ki aciktigim an yemek yemezsem bulantı başlıyor yine. İştah bende de yok . süt icemiyorum . bi an önce bitse bu istahsizlikKızlar bende de mide bulantısı başlamadı çok şükür ama normalde çok iştahli biriyimdir. Ama gebelik olduğundan beridir inanılmaz bşr iştahsızlık var. Kahvaltı bile yapmak istemiyorum. Bi dünya yemek düşünüyorum belki birisini cnm çekerde yemek isterim diye ama nafile. Bu sefer açlıktan midem bulanmaya başlıyoo.. Varmı sizdede böyke birşey..?
Benim tam tersi..acayip iştahım açıldı..cok yiyorum cok. .arada bulantılarım var ama kusmuyorumKızlar bende de mide bulantısı başlamadı çok şükür ama normalde çok iştahli biriyimdir. Ama gebelik olduğundan beridir inanılmaz bşr iştahsızlık var. Kahvaltı bile yapmak istemiyorum. Bi dünya yemek düşünüyorum belki birisini cnm çekerde yemek isterim diye ama nafile. Bu sefer açlıktan midem bulanmaya başlıyoo.. Varmı sizdede böyke birşey..?
İnşallah hadi bakalımtolgaseda B bebegim seni bekliyorum canlarim evet ilaç tedavisi verdi haftada bir iğne vurulucam birde progestan verdi onu kullanıyorum sukur kanamam yok ama sarı ve açık kahve lekelenmelerim oluyor insalh kazasız belasiz bugünlerde geçer meleklerimizi Rabbim bize bagislar
Yaptirmakta fayda var o zaman tum tedbirleri alalim sonradan pisman olmaktansa..Tanıdığım birinin bebeğinin bir bacağı kısa idi dr. Bunu tespit etti ve anne karnında bir iğne ile geliştirdiler.Allah korusun bebekler için önemli olacak kararları alırken mantıklı olmamız gerekli. Biz onları dünyaya elimizden geldiğince sağlıklı getirmeye çalışmalıyız. Öte yandan çevremde çocuk zeka geriliği olacak denilen çocuklar da var. Ama dr.yanılmış .gayet normal çocuklar.
Kızlar show TV de merhaba bebek diye bi program var tesadüf denk geldi lm. Şuan yeni doğan bi bebisim gosteriyorlar
n doğumdan sonrasına denk geldim .Hatta doğum anını seyrederken gözyaşlarımı tutamadım..
Selamlar bende de dediğin gibi sadece mide yanması ve ağzıma acı su geliyo sürekli midemden bulantı şeklinde olmuyo yaniSelam kizlar. Ben sadece 5 haftalikken idrar yolu enfeksiyonu oldum cok.kustum sonra kusmadim. Kokukara hassasiyet ve biraz tiksintim var ama kusmam olmuyo. Ama bugun midem cok eksiyo agzima aci su geliyor. Niye acaba
Selamlar bende de dediğin gibi sadece mide yanması ve ağzıma acı su geliyo sürekli midemden bulantı şeklinde olmuyo yani
Bende oluyor canim ozellikle oksururken gazim varken ve geceleriBi şey soracağım size arkadaşlar sizde hala kasik ağrısı oluyor mu bende artti
Bende oluyor canim ozellikle oksururken gazim varken ve geceleri
off yaa o gaz bndede var bomba gıbıyımBende yok çok şükür ama aşırı derecede gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?