- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.001
Yani 12. Haftada usg ile bebegin ense kalinligi falan olculuyor anomali acisindanEn
Ense kalınlığını? Nasıl bi tarama kı bu bu kadar detaya giriliyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 12. Haftada usg ile bebegin ense kalinligi falan olculuyor anomali acisindanEn
Ense kalınlığını? Nasıl bi tarama kı bu bu kadar detaya giriliyo.
Benim idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktı. Dr ilac vermedi. Bol bol su ic dedi. Günde en az 2 bucuk litre su ic. Mikrobu oyle atıyormuşsun.Hayırlı aksamlar bişey soracağım idrar yolu bu gün iki kere az süreliğine sancı girdi sizce sorun yok demi bu normal mi hamilelikte
Yani 12. Haftada usg ile bebegin ense kalinligi falan olculuyor anomali acisindan
Tabiki hersey allahtan canim 30 yasin ustundeyse anne adayi zaten bisey olmasada testte sorun cikabiliyo. Yinede merak edip yaptiriyoruzKızlarben ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda kötüde çıksa aldırmayacaksan ne gerek. Benim işyerinde stajer kızımızın annesine iki hamileliğinde down Sendromu demişler . Ama ikiside sapasağlammışlar . Boşu boşuna anbenin hamileliğini etkilemişler. Çocukları şu an biri dokuz biri beş yaşında
Kızlar saglıksız gebelık sebebıyle 2aralıkta kurtaj oldum bebegım gelısmemıs cok uzuldmmm.. Rabbım tekrar verır ınsallah doktor herhangıı bır korunma suresı vermedıı sızce ne zaman tekrar calsmalara baslamalym?@sabahseheri , @alatumangelus , @bugza , @Hilal_K38 , @avukatbusra , @ogrencideneme , @minnaks , Esra0907 , @aclya
nerelerdesiniz hanımlar kayboldunuz. yoksa mide bulantılarıyla mı uğraşıyorsunuz :)
Ikili üçlü testler de sadece down Sendromu na mi bakiyolar organlar tam mi normal mi onlari da kontrol etmiyolar mi. Hani bi sorun varsa önceden teşhis edilmesi varsa caresi bulunması daha iyi olmazmi. Gerci bende ikilemdeyim Allah korusun aldirmayi hic dusunemem bi sorun olsada. Rahat bi hamilelik gecireyom hic yaptirmayim diyorum bi yandanda bunları dusunmeden edemiyorum. Yani ben cok kararsizim en iyisi dr a danismakKızlarben ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda kötüde çıksa aldırmayacaksan ne gerek. Benim işyerinde stajer kızımızın annesine iki hamileliğinde down Sendromu demişler . Ama ikiside sapasağlammışlar . Boşu boşuna anbenin hamileliğini etkilemişler. Çocukları şu an biri dokuz biri beş yaşında
Tanıdığım birinin bebeğinin bir bacağı kısa idi dr. Bunu tespit etti ve anne karnında bir iğne ile geliştirdiler.Allah korusun bebekler için önemli olacak kararları alırken mantıklı olmamız gerekli. Biz onları dünyaya elimizden geldiğince sağlıklı getirmeye çalışmalıyız. Öte yandan çevremde çocuk zeka geriliği olacak denilen çocuklar da var. Ama dr.yanılmış .gayet normal çocuklar.Ikili üçlü testler de sadece down Sendromu na mi bakiyolar organlar tam mi normal mi onlari da kontrol etmiyolar mi. Hani bi sorun varsa önceden teşhis edilmesi varsa caresi bulunması daha iyi olmazmi. Gerci bende ikilemdeyim Allah korusun aldirmayi hic dusunemem bi sorun olsada. Rahat bi hamilelik gecireyom hic yaptirmayim diyorum bi yandanda bunları dusunmeden edemiyorum. Yani ben cok kararsizim en iyisi dr a danismak
Kızlar saglıksız gebelık sebebıyle 2aralıkta kurtaj oldum bebegım gelısmemıs cok uzuldmmm.. Rabbım tekrar verır ınsallah doktor herhangıı bır korunma suresı vermedıı sızce ne zaman tekrar calsmalara baslamalym?
Bu arada herkese hayırlı sabahlar hanımlar. Güzel bir pazar diliyorum. Vee mide bulantısız günler..
Merhaba hanımlar bende kasımda ögrendim hamisligimi şuan 8+4 haftalık düşük riskim var yatiyorum benim içinde dua edermisiniz
Merhaba hanımlar bende kasımda ögrendim hamisligimi şuan 8+4 haftalık düşük riskim var yatiyorum benim içinde dua edermisiniz
mutlu günler diliyorum . keşke ama biz sabah açılışını 7de yapıyoruz maalesef
Kızlar bende çok uyuyorum elim Ayağım kalkmiyor. İş yemek vs yapasim gelmiyor. Bıraktım kendimi iyice nasıl toparlanicam, 3. Aydan sonra gececekmi bu sorular
Niye cnm hayırdır :)